Tebe ten Max, koukám, tady dneska vystřelil na zajímavou oběžnou dráhu.
Foglarovky jsem taky nikdy nečetl. Momentálně pařím Virginii Woolfovou (už poněkolikáté).
Tebe ten Max, koukám, tady dneska vystřelil na zajímavou oběžnou dráhu.
Foglarovky jsem taky nikdy nečetl. Momentálně pařím Virginii Woolfovou (už poněkolikáté).
To rikal i v roce 2022 a jak to dopadlo. S takovyma recma by se hodil do mercedesu
Nic jsem od ni nečetl, ale zdá se, že měla hodně zajímavé témata.
Abychom uklidnili tu poněkud rozčepýřenou “hysterii” výše:
To si špatně pochopil, hysterie je od vás “fandů” Maxe. My se pozastavili nad tím, že to Max odpískává, obzvlášť, když sám dáš článek, kde je napsané:
The Red Bull should be stronger in the race, and while nobody expects it – or any other team – to trouble McLaren on Sunday, Verstappen is hopeful he could be a threat to the Mercedes and Ferrari drivers – and he also has Pierre Gasly’s rapid Alpine starting three places ahead to deal with. That makes the race a case of damage limitation, salvaging what points he can in the knowledge that his world championship rivals will likely make gains.
Max to odpiskal naposledy myslim v 2022?
A viem jak to potom dopadlo
To je take frustrovane vyjadrenie len, mavnime nad tym rukou, o par hodin ajtak budeme mat jasno
(Cakam v Liveku minimalne 750+ prispevkov)
Klid, Honzíku, klid. Závod bude, někdo vyhraje, Max skončí na takovém nebo makovém místě, pak bude léto, podzim, zima, někdo se stane mistrem světa, začne další sezóna, Fernando odejde do “důchodu”, někdo další se stane mistrem a život obecně půjde dál. Není třeba hysterčit a už vůbec ne proto, že Max něco řekl.
Absolútne triezve zhodnotenie od Maxa. Je tu ale pár rozdielov oproti Russellovým vyjadreniam na McLaren.
Max hodnotí po pár VC, keď už máme obraz o výkonnosti. George rečami vzdal sezónu ešte skôr ako začala.
Max hovorí o strate RB na McLaren, a nie o McLarene, že im rovno môžme dať titul.
RB má problémy s autom a Max to popísal tak ako je a nič nepreháňal.
A aj to odpískal keď mal už po 3 VC za sebou dve vypadnutia a priepastnú stratu. Nikto však nečakal vtedy ani to, že TD v lete úplne odpíš Ferrari.
No já jsem v klidu vidím tu hysterčit fandy RBR a Maxe. Ty furt posíláš Fernanda do důchodu, ale ono furt nic, furt si udržuje rychlost, to je pech co?
Myslis ze jak si to vtedy prehral Leclerc, si to prehrava takto Norris?
Kdy odejde Alonso do duchodu? Na začátku příští sezony?
Max je hodně frustrovaný, je to vidět i z onboardů, dá se to pochopit, je tam ale. RBR bude v závodě silnější, budou tratě, kde nebudou mít takové problémy. A nikdo neví, jestli McLaren udrží svojí výhodu. Proto mi to přijde zbytečný komentář, to je všechno. Zrovna u Maxe bych se nebál toho, že by v závodě nepodával svoje maximum
Ne, Leclerc ztratil hodně bodů na začátku 22 skrz techniku, potom to hnalza hranu. Lando si to zatím prohrává svým nastavením v hlavě
Max podle mě nic neodpískával a neodpískává ani teď. Protože on neříká “začnu jezdit na půl plynu”. Realisticky vyhodnocuje, že titul nemůže vybojovat v režimu “damage limitations”. To by to musela konkurence hodně babrat, ale dnešní auta jsou především technicky velmi spolehlivá, situace jako v letech 2000, 2005, 2010 nebo 12, kdy poměrně často technika vyřazovala jezdce, kteří si jinak jeli pro vítězství, fakticky nenastává - a i kdyby se to mělo letos změnit, nedá se s tím předem kalkukovat.
Jinak všimni si dalšího rozporu naší drahé protistrany. Loni si MV vyjel náskok a jejich poukaz proti šancím LN zněl, že ten náskok už stačilo pouze hájit. Logicky by tedy měli pracovat se schématem, že i kdyby se v Barceloně výrazněji změnilo rozložení sil, McLarenu bude stačit pohlídat si náskok, který si do té doby patrně vytvoří. Jediný faktor ve prospěch konkurence tady může tkvět v tom, že Piastri a Norris by si měli brát body za vítězství (pokud se jeden nich nedostane do trháku), na druhé straně pro stejnou konkurenci bude zůstávat nejčastěji jen P3 jako “the best” (no Checo there).
Jinými slovy, Max i nadále pojede na maximum. Pouze slovně definuje očekávání, co se s jeho vozem realisticky dá získat. Pokud to dětí z Hogrlandu pochopily jinak, pochopily to blbě.
Počkej, však si tu sám loni psal, jak vytahoval 4. nejrychlejší monopost až na titul, proč to letos nejde? To si nějak špatně pochopil v Blbetnixlandu
Aston Martin nejvíc
Ok, Max ztratil 2 desetiny se špatnými brzdami a Alonso odejde na začátku příští sezony.
Jupí?