Verstappen: Tento rok sa šampionátu len zúčastním, nebojujem o titul | Magazín F1 - F1online.sk

pamatuji si že jo, několikrát. Já i Hell, bacha co tady tvrdíš, přece nechceš psát nepravdy, nebo jo? :eyes:

1 Like

Však ty kontaktuješ ostatní a vyčítáš tu něco, co sám neděláš :grinning:

Ak to tak je beriem s5 a ospravedlnujem sa ale Judas je ten co tu robi vlny, toto prehliadate dalej aj s tymi co tu bojuju za objektivitu … totalne smiesne na co sa tu hrame

Mam pocit, ze tolko prehanania a psych. hier (vseobecne) uz od uvodu sezony z roznych stran (nie len jazdci) sme v F1 dlhsie nemali…

Ked si vezmem, aky naklad tu pravidelne dostava Lando aj ini, len nedavno George, ze sa opusta a vzdava uz na uvod sezony, tak uvidime, ako to bude teraz :slight_smile:

4 Likes

Víš kolik toho tady přehlížím? :smile: Já chci aby mě to tady trochu bavilo, ne jen střílet t kulometu.

1 Like

No aj ja, ale cely vikend sa tu pisu totalne vyhrotene veci len aby sa hadalo z viacerych taborov, cenim tvoji nonsalantnost a nadhlad

Ape moc dobry argument s tym prehlizenim to nemi, ked ste ma tu lyncovali cele tyzdne za Josa tak mi tento argument nepochodil :face_with_monocle::face_with_monocle:

4 Likes

Ok, takže Max ztratil se špatnymi brzdami 2 desetiny. :writing_hand:

2 Likes

Jezecku, uz jsi vybral nejaky to auto? Chtel jsem se te zeptat do pmka, ale mas je vypnuty. (:

Kalì vodu Vojtěchu…kalì vodu.:slightly_smiling_face:

1 Like

Na každé nápravě desetinku. Tak vyvážený stroj jen tak někdo nemá. :grin:

2 Likes

Koupil si novej počítač. Forza Horizon mu musí stačit.

2 Likes

Neni to skoda, soudruhu?! Need for speed bohate postaci.

Michale Michale, ty a ta tvoja partička hic. Už ste sa vytľapkali za P13 po ramene dosť, že vás to prestalo baviť, tak späť full focus na Verstappena? :grin:

1 Like

Já si teď nalil Legádo, už dost staré, Puff ví :smiley:

2 Likes

Bohužiaľ súdruh, kočičí pracku nepoznám.

Auto musi pockat

1 Like

Forza Horizon, tu uz nemam co povedat

Striktně vzato má v této fázi sezóny auto na titul pouze McLaren. To je jednoduché konstatování faktu, nic víc, nic méně. Ostatní velké týmy jsou schopny urvat lepší (v Japonsku v Maxově případě skvělý) výsledek v konstelaci okolností, zatímco McLaren je pravidelným favoritem každého závodu, který v prvních dvou dokázal ujíždět zbytku pole a v třetím skončil s minimálním odstupem na P2 a 3.

Čili MV pouze konstatuje jednoduchý fakt.

A tady tolik dem-entních kydů.

2 Likes

Tu du du du du du. Tu du du du du du.
You said that we would always be… Without you I feel lost at sea

2 Likes

To je ta dnešní mládež. Už ani Rychlé Šípy neznají.

image