pamatuji si že jo, několikrát. Já i Hell, bacha co tady tvrdíš, přece nechceš psát nepravdy, nebo jo?
Však ty kontaktuješ ostatní a vyčítáš tu něco, co sám neděláš
Ak to tak je beriem s5 a ospravedlnujem sa ale Judas je ten co tu robi vlny, toto prehliadate dalej aj s tymi co tu bojuju za objektivitu … totalne smiesne na co sa tu hrame
Mam pocit, ze tolko prehanania a psych. hier (vseobecne) uz od uvodu sezony z roznych stran (nie len jazdci) sme v F1 dlhsie nemali…
Ked si vezmem, aky naklad tu pravidelne dostava Lando aj ini, len nedavno George, ze sa opusta a vzdava uz na uvod sezony, tak uvidime, ako to bude teraz
Víš kolik toho tady přehlížím? Já chci aby mě to tady trochu bavilo, ne jen střílet t kulometu.
No aj ja, ale cely vikend sa tu pisu totalne vyhrotene veci len aby sa hadalo z viacerych taborov, cenim tvoji nonsalantnost a nadhlad
Ape moc dobry argument s tym prehlizenim to nemi, ked ste ma tu lyncovali cele tyzdne za Josa tak mi tento argument nepochodil
Ok, takže Max ztratil se špatnymi brzdami 2 desetiny.
Jezecku, uz jsi vybral nejaky to auto? Chtel jsem se te zeptat do pmka, ale mas je vypnuty. (:
Kalì vodu Vojtěchu…kalì vodu.
Na každé nápravě desetinku. Tak vyvážený stroj jen tak někdo nemá.
Koupil si novej počítač. Forza Horizon mu musí stačit.
Neni to skoda, soudruhu?! Need for speed bohate postaci.
Michale Michale, ty a ta tvoja partička hic. Už ste sa vytľapkali za P13 po ramene dosť, že vás to prestalo baviť, tak späť full focus na Verstappena?
Já si teď nalil Legádo, už dost staré, Puff ví
Bohužiaľ súdruh, kočičí pracku nepoznám.
Auto musi pockat
Forza Horizon, tu uz nemam co povedat
Striktně vzato má v této fázi sezóny auto na titul pouze McLaren. To je jednoduché konstatování faktu, nic víc, nic méně. Ostatní velké týmy jsou schopny urvat lepší (v Japonsku v Maxově případě skvělý) výsledek v konstelaci okolností, zatímco McLaren je pravidelným favoritem každého závodu, který v prvních dvou dokázal ujíždět zbytku pole a v třetím skončil s minimálním odstupem na P2 a 3.
Čili MV pouze konstatuje jednoduchý fakt.
A tady tolik dem-entních kydů.
Tu du du du du du. Tu du du du du du.
You said that we would always be… Without you I feel lost at sea
To je ta dnešní mládež. Už ani Rychlé Šípy neznají.