Verstappen súcití so Sargeantom: Už by som sedel v lietadle domov | Magazín F1 - F1online.sk

Logan, It’s James…

GOD BLESS AMERICA

1 Like

Nemyslím si, že by měl kdokoliv z celého pole ve smlouvě, že dobrovolně poskytne svému týmovému parťákovi svůj vůz, když si tio tým bude přát.
Proto si myslím, že Williams se rozhodl hodně neuváženě.

Hele, zase píšeš post plný nesmyslů…
Jestli chceš abych se z něčeho co dělám, tobě zodpovídal, udělám to rád, ale nesmíš si vymýšlet.
Dodej citaci, nebo cokoli jako důkaz a budu reagovat, můj účet máš k dispozici.
Jinak samozřejmě reagovat nebudu, páč je to pod úroveň , kterou jsem ochoten akceptovat.

To jsem nepochopil :thinking:

Abych vyplnil tu dobu, co bude Hogřík pročesávat můj účet a hledat něco použitelného…

Co říkáte kluci a holko, Mike, nebo Jake???

Ano, situacia, ze by Perez rozbil auto a Red Bull prikazal Verstappenovi prepustit mu miesto, je skutocne pomerne tazko predstavitelna.

Neni to nic neobvykleho, klasicke kdyz musis tak musis, jen se to resi v diskuzich, na druhou stranu mi to prislo zbytecny, stejne jako switch RIC vs TSU na nebodovanych pozicich.

Sice už po závodu, ale nedalo mi to… Žádné Loganovo auto neexistuje. Je to auto týmu, vlastně sportovní vybavení, které tým svým závodníkům poskytuje. Komu ho půjčí je věc pouze vedení týmu. Je pravda, že největší hvězdy mohou mít ve smlouvě leccos, ale Sargeant a hvězda? To asi ne. A jinak na argumenty, že je to nespravedlivé nebo nesportovní - v jiných sportech by vám to ani nepřišlo. Třeba ve fotbele nebo hokeji se naprosto běžně stává, že někdo odedře obyčejné zápasy, třeba přispěje významně k postupu např… do bojů o medaile a pak přijde lepší hráč a je v sestavě místo něj. A může to být životní zápas. Prostě týmový sport je někdy krutý.

2 Likes