Verstappen súcití so Sargeantom: Už by som sedel v lietadle domov | Magazín F1 - F1online.sk

To kdyby se náhodou stalo, tak Jos už sedí v base. A Max možná v tomhle případě taky :smile: .

Děláš mi radost Puffe.
Udělal bych to stejně ač je to nefér, nemorální a lidsky nepřijatelné.

U mě je to ale v pořádku, já jsem známý
bezcitný lotr a díky tomu mi projde hodně. Ale hádám, že ty bys z toho už nadosmrti špatně spal :grinning:.
Každopádně tvůj vývoj jde správným směrem, jen tak dál :love_you_gesture:.

@Evap Williams je sucast velmi vyrovnaneho stredu pola a chcu sa umiestnit co najvyssie. Uz teraz vsetci vieme, ze o celkovom poradi moze kludne rozhodovat aj 1 bod.

Mimochodom, udivuje ma, ze este nikto nespomenul dobu minulu, kedy vymena jazdcov v jednom aute behom zavodu bola beznou praxou.

Jaký vývoj? Že se ze mě stane zmetek a začnu z toho fandit RB? No to snad ne. :frowning: :frowning:

1 Like

Williams to auto môže dať Alexovi a nie je to proti pravidlám. Samozrejme okrem motoru, prevodovky. FIA k tomu nemá čo povedať. Podľa pravidiel je to v poriadku a hotovo.
Body sa počítajú od prvého preteku po posledný. Pozri ako Ferrari prehralo s Mercedesom minulý rok. Charles mal poruchu v prvom preteku a stálo ich to druhé miesto.
Loganovi to neuškodí. Ten je tak ako tak úplne v kýbli a s istotou nezajazdí nič. Už teraz je isté, že sezónu skončí prinajlepšom 21.
Logan normálne dostane výplatu, nie? Predsa to nemá ako neplatené voľno. Má zaplatené za to, že oddychuje. Nikto mu neubližuje, nasprávajú sa k nemu ako k otrokovi. Ľudia sa majú tak dobre, že každá nevôľa už je šikana, otroctvo. Neuvedomuješ si, akú prkotinu nazývaš otroctvom? Otroci hladovali, umierali, bili ich. Ako ti vôbec môže napadnúť takéto prirovnanie?
V tomto prípade nic špatného neudelal. Perzekuovaný je to tú hromadu špatných vecí, ktoré urobil minulý rok.
Situácia je podľa teba postihnuteľná právne. A zase. Nevieš čo je v zmluve, tak nevieš čo je postihnuteľné. Nevieš jednoducho nevieš a nikdy vedieť nebudeš. Toto čo tu robíš je iba obyčajné táranie. Vymýšľaš si. S pravidlami a FIA to nemá nič spoločné.
Ferrari dalo v Arábii Carlosove auto Oliverovi. Carlos nič zlé neurobil. To je hrozné, nie?

Myslíš jako jsem já?

ty jsi hlavně pirát co hlásá levičácké myšlenky a to je nejhorší

Všiml jsi si , že na nesmysly neodpovídám?
Nejenom tobě, ale snažím se všem.
Nebyl jsem tu dva dny a mám od tebe tři výzvy…
Navíc uvažuju, že nebudu reagovat na uzamčené profily, páč je to srabárna.

1 Like

Ty nejsi zmetek, ty si na něj chceš jen hrát. :smiley: Ale my tě známe…

To nebylo nic na tebe. Myslel jsem, že je to požadavek na nábor do týmu. :smiley:

a ako by si nazval to, ze si niekto zapisuje kazde tvoje slova a potom ich vytahuje proti tebe ako dokaz boh vie coho? :smiley:

1 Like

@Rolandyno
Já se nerad vyjádřuji k dobám, které jsem sám nezažil.
V tomto případě ale rozhodnutí Williamsu vyzařuje rasistické praktiky ve stylu: My víme Logane, že máš zaplacenou jízdu, ale v tomto vagóně není pro Tebe místo, tak vypadni.
Tohle jednání je pro dnešní dobu nepřijatelné a každý soud uzná, že Logan své místo musel Albonovi postoupit pod nátlakem.

Myslím, že by se nemělo tolik Redbullu v F1 fandit.
Začíná to na závodech vypadat, že tam ani jiné týmy nejsou.
A to není dobře, dělají to sice všechno špatně, ale potřebují podpořit, jinak bude s F1 konec, protože to i Redbull takhle musí
časem přestat bavit.

Nerouhej se… nic netrvá věčně, však to znáš.

Jsi jak Sparta ve fotbale nebo Pardubice v hokeji…
10 let v kanále, začalo se dařít a jsou jich plný ulice. :smiley:

nevieme co ma napisane v zmluve ohladom takejto situacie.
Inak ja to vnimam ako racionalne rozhodnutie bez emocii, za ucelom maximalizovat vysledok. Aj ked sa na prvy pohlad Albon javi ako ten menej vykonny, kedze si rozbil auto, statisticky je silnejsi ako Sargeant a preto dava vacsi zmysel tam posadit jeho. Wovles sa vyjadril, ze Sargeant to zobral s pokorou a ide mu o timovy vysledok.

Myslím, že by to nemělo vadit, ať si každý vytáhne co je libo.
Když něco napíšu, tak si za tím stojím, pokud se za to později stydím, tak jsem hlupák a zasloužím si to.

1 Like

To ale nebyla ironie, berete to fandění moc vážně.
Já bych třeba uvítal, kdyby Max odešel jinam. To by byla výzva, na to bych se těšil.

Teď jediné, co mi trochu v F1 vzrušuje, je motor od Redbullu, to je frajeřina, tenhle projekt.
Skoro bych řekl, že v F1 nemá historicky obdoby.

Obávím se, že Sargeant do toho nemá moc co mluvit. Je pouhý pěšák v poli, ale Sargeantův sponzor může být hodně rozladěný a může své pocity dát výrazně znát.

Ale nekecej, na druhým účte jsi tu poslední dva dny aktivní a furt mi tam vypisuješ. Srabárna je tu mít víc účtu, kde si chceš dokazovat nevím co. Co se týče mého příspěvku, tak mi vysvětli v čem je nesmysl? sám se tu prohlašuješ za piráta a k tomu máš výjevy typu: proč bych za to platil, měl bych to užívat i tak. Což je samozřejmě levičácká myšlenka.

1 Like

To asi nemá obdoby no, když se uvažuje, že by Verstappen měl odejít. :smiley:

1 Like

ano to suhlasim, teda pokial to nie je dohodnute v jeho zmluve.