Ja si myslím, že je to veľmi kontroverzná téma a tažko povedať, čo je v poriadku a čo nie je.
Áno, može za to Albon sám, že “nemá na čom jazdiť” a tak isto Williams, že nemajú dostatok dielov aby mu poskladali nový monopost. Tu nevidím problém v peniazoch, skôr vo výrobných kapacitách ale to riešiť asi nemusíme.
Je to nefér voči Loganovi, zobrať mu monopost a povedať čau. Na druhú stranu, to čo vraví PUFF, že keby mal Logan výkonnosť tak by sa to nestalo je tiež pravda. A tak isto si myslím, že team proste zaujíma konečný výsledok, prípadne feedback na novinky na aute ktoré jednoducho Logan asi nedokáže doručiť.
Predstavme si, že by Max rozbil auto v FP Abu Dhabi 21. Zobrali by auto Checovi? áno, a bolo by to logické rozhodnutie. Bolo by to fér? nie. Kde je hranica čo je už v “poriadku” a čo nie?
Tak isto ako keby mám Connora McDavida v teame a ten chumaj si na tréningu zničí všetky hokejky tak idem a zoberem tú hokejku tomu hráčovi zo 4tého útoku ktorá mu sedí, lebo chcem aby team mal lepší výsledok (za hokejku dosaďme korčule kľudne). Tiež to fér nebude, že ten hráč v 4tom útoku hrať nebude ale bohužiaľ, teamový výsledok je to čo sa ráta na konci dňa.
Ja osobne som 50/50 v tomto rozhodnutí. Nepáči sa mi, lebo trpý niekto kto za to nemože, bohužiaľ ale, jeho výkonnosť je tak slabá, že team radšej ten monopost zoberie a dá ho druhému jazdcovi - a asi naprike tomu, že sa nejaké vzťahy v teame pokazia. Keby rozdieľ medzi výkonnosťou nebol tak markatný, tak sa nič také nedeje.