Verstappen si za svoje počínanie v Mexiku zaslúžil tvrdý trest, vyhlásil Brundle | Magazín F1 - F1online.sk

Nezvládli komisári v Mexiku svoju úlohu? Piloti si za svoje manévre na štarte pretekov nevyslúžili žiadne dodatočné tresty, ale podľa mnohých názorov ich dostať mali. Myslí si to aj Martin Brundle, ktorý poriadne skritizoval počínanie Maxa Verstappena a Charlesa Leclerca.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/218115/verstappen-si-za-svoje-pocinanie-v-mexiku-zasluzil-tvrdy-trest-vyhlasil-brundle

"Plně chápu postoje jezdců, kteří se soustředili na svou práci a zůstali na trati. Ti si řekli: ‚Počkejte chvíli, vždyť já jsem tam ztratil. Mohl jsem si nakreslit vlastní trať a v prvních zatáčkách a získat několik pozic’,

Amen, pravím vám. Je na čase rebela Alonsa který jim opět bude muset názorně s výsměchem připomenout co za frašku z toho dělaj když to nechávaj být.

2 Likes

:sweat_smile:

1 Like

Nech to radšej neskúša, lebo mu znovu dajú trest.

… a ostatním snad dojde že to nemůžou dělat :smile: Nebo to platí jen pro Alonsa? :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

áno? to je zaujímavý názor :grin: a čo si zaslúži Hamilton za to, čo urobil v Mexiku v roku 2016?

Lui je Brit takze je to samozrejme v poriadku :joy: aj jeho tratove limity ktore mu Masi toleroval v 21

3 Likes

dobré připomenutí, jak si to Max cuttoval už od 2016 v Mexiku

3 Likes

Mňa v súvislosti s Alonsom napadne vždy iná fraška, omnoho fraškovitejšia…
Singapúr 2008, ale chápem ťa, vtedy si ešte o F1 počul len z rozprávania starých otcov :grinning::v:

3 Likes

Já jsem 2008 neviděl. Co udělal Alonso v Singapuru 2008, můžeš mi to nějak přiblížit? Díky.

5 Likes

Ty, čo si všade bol, všetko videl a všetko vieš?
Tak určiteee :kissing_heart:

3 Likes

Teraz si predstavme ze Max vyhra titul o jeden bod.
Vyhrak by vdaka tomu, ze ho komisar v Mexiku nepotrestal …
Komisar môze rozhodnut o titule.
Super ne.

3 Likes

Přijdeš, napadneš že jsem to neviděl, což je lež, Puffovi otázku nezodpovíš, a zcela ignoruješ že jsem tu dávno prosazoval aby byl Renault z onoho závodu vyloučen. Usuzuji že chceš jen napadat a měnit téma, k věci nic.

4 Likes

Brundle je jeden z najneobjektivnejsich novinarov co vyslovene fandi Britom… za mna ti co vratili pozicie v pohode, ti co nevratili trest… lepsie ako sa maju s tym druhym pilotom zrazit. Zaujimave ze som ho taketo veci nikdy nepocul/nevidel vraviet/pisat o britskych jazdcoch… ako mal Hamilton dostat trest za nebezpecny navrat na trat, alebo za to ako jazdil bez brzd a cutoval vsetky zakruty v Singapure, alebo ako sa ani nepokusil zostat na trati v abu dabi 2021 a skratil si trat, ponechal si 1. miesto a este aj ziskal casovu vyhodu a nedostal trest…

6 Likes

Tak v Bahrajnu 2021 Sir porušoval limity snad v každém kole, ale jakmile to jednou udělal Max tak musel vrátit pozici, a za to co Sir předvedl v Anglii 21 by si zasloužil trest na 1 závod minimálně, ale o tom Brundle a místní fanatici mluvit nechtějí :sweat_smile: :sweat_smile:

1 Like

Teraz si ma riadne zotrel aaaaaauu :weary:

Puff sem prišiel len prudiť, tak som len oplatil rovnou mincou…
Viem, že si zamilovaný do Alonsa (spolu s tou vašou svätou trojicou), ale musím ti celkom objektívne a nezaujato povedať, že Alonso je jeden z najväčších krivákov v padoku, ktorý nejaké frašky vyrába pravidelne, toľko len na margo tvojho prvého príspevku…

1 Like

Škoda že to bereš takto.

1 Like

Neberiem, robím si prdel :v:

15.1.2026 by mělo být odhalení RB22 přímo ve Fordu.

1 Like

Luiho fans to vidia inak a po AD21 im nacisto preplo :joy: dovtedy im Masi nevadil.

1 Like