Verstappen si za svoje počínanie v Mexiku zaslúžil tvrdý trest, vyhlásil Brundle | Magazín F1 - F1online.sk

Alonso to je ten superpilot co nedokazal Petrova predbehnut?:joy:

Brundlík niečo sosal? Za tu záhradkársku revue v Mexiku by si zaslúžili viacerí jazdci lopatou po hlave

jediny rozdiel je v tom, ze Max tam dostal penalizaciu…

…takze ked si to tam strihol Hamilton po starte rovno bolo to OK?

2 Likes

Brundle ma velmi zaujimqve nazory. Hlavne na nebritskych jazdcov. Mal by kandidovat na prezidenta fia.

2 Likes

Ja mám normálne z tejto prevarenej situácie pocit, že vlastne max a charles vynašli lepší spôsob jazdy. A zjavne je omnoho výnosnejšie jazdiť po tráve ale po asfalte. Príde mi to tak, že takmer každý vie ako to mali urobit.
Každý štart je iný a neverím, že by max a charles toto plánovali. Určite neplánovali ísť radšej po tráve ako po asfalte.
Max sa by som netrestal keďže vrátil získané pozície (keby aj russel išiel po tráve, pred Maxom by nebol) a charles mal dostať trest.

3 Likes

V pripade Verstappena nevidim ziadny problem. Skusil to z vonkajsej strany, zavreli ho tak to strihol cez travu a vratil sa na svoju poziciu. Ale v pripade Leclerca to uz je ina vec, ten to skusil, ale nakoniec z tohi vytazil poziciu k dobru

2 Likes

Ver si najel na levou stranu kde bylo prázdno a až potom se na něj začali tlačit ferrari. Kdyby neuhnul tak to do něj napálí.

3 Likes

Fernando neudelal nic to Piquet a hlavne to “naridil” Don Flavio

Keby neuhybal na obrubnik tak Hamilton do neho Leclerca natlaci a vsetci traja by vypadli, lebo Hamilton ho tam nevidel… a ked uz vysiel na obrubnik, tak nemal sancu dobrzdit standardne…

1 Like