Verstappen sa (zatiaľ) neospravedlní. Aj on má výhrady voči správaniu Norrisa | Magazín F1 - F1online.sk

Ne, myslím, že v tuhle chvíli už taky nemám co říct. Však ono toho k tomuhle ještě bude napsáno dost, tak si taky musíme něco nechat na příště :smile: .

1 Like

Tohle neni pokracovani diskuze neboj. Ale ty budes hodne chytra vid? To se malokdy vidi.

Mas asi nejkonzistnejsi nazory tady. A to me nevyjimaje a to si myslim, ze jsem hodne konzistenti.

Hezky vecer.

1 Like

Jéžiš, děkuju! Ale u nás doma by s Tebou určitě nesouhlasili, a ti mě znají :smile: . Ovšem uznání vracím, ráda s Tebou diskutuji.

Doma neni nikdo prorokem.

Tak v tomhle se dnes stoprocentne shodnem. Ja tedy bez toho “a” u slova “rada”. :wink:

Ja len taka drobnost, videl si telemetriu?

Max asi nemoze za to, ze Charles sa isiel dnes rekreovat…

Track limits - Akékoľvek opustenie trate. Bez ohľadu na výhodu. Jazda proti pravidlám. Po štvrtom porušení je časová penalizácia.
Leave track and gain advantage - opustenie a získanie výhody predbehnutie. Penalizácia za každé porušenie vrátiť pozíciu alebo časová.

… toto pravidlo je mi jasné a dokáži si ho v pravidlech najít

… to je kde v pravidlech napsané?

Koupil jsem si Eisking, že už bude debrief…
A zase jsem ostrouhal. :frowning:

Však se dočkáš, házej prachy lopatama :smile:

1 Like

Ten si z toho nikdy nič nerobil. A už vôbec nie, keď ide o Britov/Angličanov. Tých (Angličanov) aj tak nikto v Európe nemá rád. :sweat_smile:

Keď sú limity trate dané, tak prečo nedostal trest Max? Z piatich kôl idúcich po sebe bol 4x mimo :see_no_evil:

1 Like

Neviem čo si o tom myslíš ty osobne. Mňa zaskočili názory fanúšikov, ktorí napriek všetkému stále tvrdili, že za to môže vlastne Norris :sweat_smile:
Podľa mňa osobne dnes mal mať Verstappen čiernu vlajku. Čierno-bielu za nebezpečnú zmenu stopy pri brzdení (2x) a čiernu za vytláčanie z trate po tom čo spôsobil nehodu.
Dnes akokeby Max zahodil všetok ten rešpekt fanúšikov ktorí si posledné roky budoval.
V roku 21 mu aj napriek jeho výkonom za hranou ľudia fandili pretože ľudia chceli ukončenie éry Hamiltona. Liberty chcela šou a tak sa všetko tolerovalo. Potom prišiel rok 22 a vravelo sa, že Max sa už ukľudnil, každému dokázal že je majster.
A tak si budoval rešpekt, ale dnes dokázal, že on vlastne nevie prehrávať a je ochotný urobiť všetko aby neprehral.
Po dnešku fandím Norrisovi a dúfam, že mu ukáže ako sa dá vyhrávať férovo.
P.s. Najlepšie bránenie má jednoznačne Alonso.

6 Likes

Fuj! Ale sa do neho každý púšťa :see_no_evil::sweat_smile:

jasne jasne
15z

Čo najlepšie poziciovanie formuly, hlavné je, že má najlepšiu formulu.

Mas pocit, ze Max si niekedy robil nieco z toho, ked na neho fanusikovia bucali? :smiley:

2 Likes

Asi tak nějak. Ten souboj šel v tvrdosti na samotou dřeň, a to z obou stran. Kritický moment se nevydařil Verstappenovi, ale Lando měl k džentlmenské čistotě daleko. Mimochodem, i takové souboje dělají formuli 1 a píšou její historii. Ale jak poukazuješ, Maxovi antifans přiběhli se svou oblíbenou hysterickou polívčičkou: Max je inherentně prasák a soupeř X je čistý. Čisté souboje MV s ChL v roce 2022 se jim už zjevně vypařily z hlavy, situace, kdy byl obětí Verstappen (Silverstone 21) rovněž. Ale James Hunt měl přezdívku Hunt the Shunt a dnes je to součást dějin jedné éry v F1, zrovna té, kdy piloti na trati nejednali v rukavičkách. Antifans si prostě selektivně vyberou to, co se jim hodí do kastrolu, a s protipříklady se nezatěžují. Dnešek si za rámeček nedají ani Verstappen, ani wannabe oběť Norris, ale za rámeček si ho dá F1 - dějiny totiž oceňují plnokrevné závodníky a maximální nasazení (jakkoli někdy kontroverzní). Ne náhodou právě Senna má pro F1 emblematický význam.

6 Likes

Ještě by mě zajímalo, na koho někdy nějací fanoušci někde nebučeli…

Bučení rozežraného publika je asi to poslední, čím se někdo v F1 vážně zabývá.

@ProF3sor Zrovna Alonso měl dneska taky nehezký incident, rovněž odbavený pentlí 10s.

2 Likes

No áno mal. Len neviem čo tým chceš povedať. To nejako vylučuje to čo som o ňom povedal?

2 Likes