Verstappen sa snaží presvedčiť sám seba, aby pokračoval: Nemusíte ma ľutovať | Magazín F1 - F1online.sk

mozu kopirovat tie ostatne clanky, ktore kazdy den vychadzaju po inych strankach, tak ako kopiruju skoro vsetko co tu vychadza. Ale viac sa oplati postupne pustat clanky o tom istom, co vyvola najviac diskusie.

ale v poslednej dobe sa mi zda, ze tu je cim dalej tym menej komentarov. Aj pocas sutaznych vikendov.

2 lajkov

To se Ti nezdá. Třeba jsme si všechno zajímavé už řekli a jenom se hádat dokola o jednom a tom samém každého nebaví, k tomu aspoň pro mě přemíra negativizmu :woman_shrugging: . Možná to chce nový pozitivní impulz, ale to je už na každém. Ale byla by tohohle fóra škoda, zvykla jsem si tady…

1 lajk

Nejsi náhodou ježek ježkovič?

nie, ja som Jirka

1 lajk

rozumiem, velmi dobre

lenze je to o tom, ako na ne odpovedas

ako hovorim, pozri na Lewisa a ano, aj z neho sla brutalna frustracia minule roky, ale takto neklesol aby spinil sport, ktory ma tak rad

je to frajer :+1:

presne naopak. nie je jedno co vtedy hovorili

1 lajk

pozor, to si mylis pricinu a nasledok.

To neni Maxov bordel, ze F1 je v takych ■■■■..ach v akych je.

On len hovori, ze mlieko je rozliate, ale to neni jeho vinou. Dokonca na to vopred upozornoval.

1 lajk

Jirka Ježek? no to potěš koště

Úprimne. Ak ho to nebaví, mal by to nechať. Nerozumiem, prečo by Verstappena mal niekto ľutovať. Je pokiaľ viem zdravý a jeho rodina tiež. Rodina je v živote to najdôležitejšie. Takže akokoľvek sa rozhodne, želám mu do ďalšieho života všetko dobré.

1 lajk

Vtipné je, že tu někteří běhali, jak Alonso nemá kromě F1 nic, rodinu, jiné zájmy atd. a Max může v klidu skonbičt a užívat si čas s rodinou. A teď tu běhají a tlačí Max zase do Mercedesu nebo McLarenu nebo píšou, jak amaterský GT jsou pecka závodění, když tam jede Max

Hej tiež som to zaregistroval. Aj som sa k tomu vyjadril. Ak je pretekanie v F1 teraz naxovno v McLarene, či Mercedese, kde môže vyhrávať potom bude super?

1 lajk

lepsie by som to nenapisal :clap:

2 lajkov

Niektorí by radi, ale musia opustiť tlačovku. A ak sa na toto budú pýtať viacerí a viackrát tiež ich vyrazí?

Měl jsem takový pocit v kloubu.
Sorry.

To zase klasicky záleží na úhlu pohledu. Někteří zase všem cpali jak je super poloamatérský WEC, jen protože tam jezdil Alonso :face_with_tongue:

2 lajkov

aha, jsem nevěděl, že Le Mans je amaterský, bude profi, když tam bude Max? :slight_smile:

Max by zvedl úroveň WEC několikanásobně :slightly_smiling_face:

1 lajk

Myslím, že teď jak byl GT Stroll nebo co to je, tak z 120 účastníků bylo asi 35 profiků a zbytek amatéři.

Něco jak Filip Turek, když říkal, že je mistr světa ve formuli, kde startovali 3. Závodil proti 12 letému klukovi a 60 letému doktorovi z Indie.

Zbytečně se dehonestuje F1 a z GT se dělá bůh ví co.

No tak 1 Apríl už byl :slight_smile: