mozu kopirovat tie ostatne clanky, ktore kazdy den vychadzaju po inych strankach, tak ako kopiruju skoro vsetko co tu vychadza. Ale viac sa oplati postupne pustat clanky o tom istom, co vyvola najviac diskusie.
ale v poslednej dobe sa mi zda, ze tu je cim dalej tym menej komentarov. Aj pocas sutaznych vikendov.
To se Ti nezdá. Třeba jsme si všechno zajímavé už řekli a jenom se hádat dokola o jednom a tom samém každého nebaví, k tomu aspoň pro mě přemíra negativizmu . Možná to chce nový pozitivní impulz, ale to je už na každém. Ale byla by tohohle fóra škoda, zvykla jsem si tady…
Úprimne. Ak ho to nebaví, mal by to nechať. Nerozumiem, prečo by Verstappena mal niekto ľutovať. Je pokiaľ viem zdravý a jeho rodina tiež. Rodina je v živote to najdôležitejšie. Takže akokoľvek sa rozhodne, želám mu do ďalšieho života všetko dobré.
Vtipné je, že tu někteří běhali, jak Alonso nemá kromě F1 nic, rodinu, jiné zájmy atd. a Max může v klidu skonbičt a užívat si čas s rodinou. A teď tu běhají a tlačí Max zase do Mercedesu nebo McLarenu nebo píšou, jak amaterský GT jsou pecka závodění, když tam jede Max
Hej tiež som to zaregistroval. Aj som sa k tomu vyjadril. Ak je pretekanie v F1 teraz naxovno v McLarene, či Mercedese, kde môže vyhrávať potom bude super?