Je Max Verstappen skutočne pred „rozvodom“ s Formulou 1? Holandský pretekár opúšťal Japonsko so slovami, že sa počas neplánovanej päťtýždňovej prestávky zamyslí nad svojou ďalšou budúcnosťou. V jej priebehu sme ho videli na okruhoch, ako jazdí na športiakoch alebo sleduje činnosť svojho tímu. Našiel v živote niečo, čo nahradí nadšenie, ktoré kedysi cítil k F1?
Jak tak sleduji jednání o případných změnách a diskuzi pilotů a čím dál víc i debatu lidí kolem F1, tak můžu Maxovi jen popřát “Hodně štěstí jinde Maxi”.
Začíná se mi zdát, že Max ma možná dobrý instinkt.
Ale F1 Maxe nepotřebuje, hvězd má dost a lidi stále láká. Takže odchodu Maxe si možná ani nevšimne.
P.S. Myslím, že současná F1 od pilota maximální nasazení nepotřebuje, spíš to vypadá, podle slov Charlese a i jiných, že “méně je tady mnohem více”.
Kdo by Emila litoval?
Kterému jinému jezdi se někdy poštěstilo získat od FIA darovaný titul, mít bezmeznou tlačenku a k tomu ještě několik sezón nepřekonatelně nejlepší vůz v poli?
Nech sa paci, podte do mna. Ale ak vacsina tohto fora osocuje druhych a hovori ze “umelina”, tak nech sa paci, co je potom toto? Taku protekciu ako ma Max nemal nikdy nikto. Navyse titul do daru. Pride 1 prehrana sezona a hned po nej trochu slabsia, ktora navyse este stale len zacina a nikto nevie co bude, a uz taketo reci. Nech si robi Maxko co chce, zial, nehodne jeho statusu. Pozrite sa na tu svoju “umelinu”, po tom, ako mu ukradli titul, prisla era pravidiel v ktorej sa mu nedarilo a navyse boli objektivne tie auta katastrofa a zdraviu nebezpecne (co potrvrdili vsetci vratane uzasneho mad Maxa). A stale jazdi a neponizuje sa. A pritom prehrava aj s kolegami a objektivne uz je za vrcholom. Maxik nevie uniest uspech a uz vobec nie neuspech a len kope. Takze nech sa paci, titul umelina je v spravnych holandskych rukach.
Přijde na to, čemu říkáš maximální nasazení. Pokud jde o nejtěžší nohu, tu možná teď potřebuje jinak než dřív (nikdy to neplatilo absolutně). Maximální soustředění ale potřebuje určitě a asi je to zatím náročnější v jiných ohledech. Na “ono se to samo” moc nevěřím ani teď .
Zase a znova, Max nebrečí protože zrovna má do vítězení hodně daleko.
Už v roce 2023 říkali spolu s Hornerem, že nová pravidla jsou sra čka…a teď se ukázalo, že ty pravidla jsou dokonce nevídaná sra čka.
A hezké srovnání s minulou érou, která určitě nebyla ideální, hopsání nebylo dobré pro záda a následování vozu se postupně dost zhoršilo (to si měla FIA víc pohlídat), ale ani zdaleka to nebyla taková sra čka jako je to teď.
Ale ty nerozumies tomu, ze novinari kladu otazky a on na nich “len” odpoveda? + na tomto fore nie su ani otazky, iba zrhnute odpovede + Verstappen je skvely artikel, na predaj clankov a zarobenie penazi, tzv. clickbait. Schvalne, keby ze si pozries clanky na tomto fore za posledny rok a mozno aj viac, s velkym nepomerom vyhra Verstappen a Red Bull (A horner a Marko k tomu). Jasne ze to potom vyzera, ze je tu jeden pilot co sa iba stazuje. A cital na tomto fore, ze aky nazor na tieto pravidla ma Perez, Bottas, Bortoleto, Colapinto Gasly a ini? Ja velmi nie, zatial co Verstappenov nazor je tu snad kazdy 3. den.
Však ať. Zkusila jsem jedním okem sledovat GT3 v sobotu a jestli takhle vypadá to pravé závodění, tak to prostě není nic pro mě. Takže prostě nemám na výběr .
Nevím, nebavilo mě to. Jsem jednoduchá bytost a jednoduše se rozhoduju . Mmch, jasně, že v Japonsku udělali novináři pokud možno dlouhé rozhovory a pouštějí nám je takhle po kouskách. Musejí s tím holt měsíc vystačit .
ano novinari mu kladu otazky lebo o tom on sam zacal hovorit a hovori o tom vela a casto, tak je jasne, ze kazdy novinar mu potom taku otazku polozi.
mne to uz ale z maxovej strany pripada tak, ze on tuzi po tom aby ho zacali prehovarat, ze maxik, maxik neodchadzaj ved ta tu tak potrebujeme, zostan co si bez teba pocneme