Tebe vnímám jako neosvětlenou reklamu u silnice.
Zality do pryskyrice.
Z Čoklika Bobika čo ma fekalne prihody musi mat respekt kazdy ![]()
Bez za čoklikom Bobikom ten sa cely den trasie na tvoje gulky a teba nikde
Hogar ho uz odkopol tak este ze si prišiel
Nepřidávej mu na hodnotě, když žádnou nemá.
To je něco jak Verstappen.
Ten taky říkal, že skončí, když se nedostatečně změní pravidla. No nezměnila se dostatečně.
A za měsíc říká, že miluje závodění a zůstává.
Hm, klasicky ratlicek, postekava, musis mu jednu lajznout pres rypacek. On ale stejne doleze, tss.
Venku je tak krásně a vy se tady hádáte jak pošuci ![]()
No tak si spokojny nakoniec Hogar ta zahnal ale Ferdo je Ferdo ten ta ma nakoniec rad
krasne![]()
Venku je tak krásně a vy se tady hádáte jak pošuci
Na venek je zakaz vstupu skoro 40 ![]()
Ochladi sa a Ferdo ta zoberie na prechadzku uz vydrz![]()
Ochladi sa a Ferdo ta zoberie na prechadzku uz vydrz
Tvl tebe kdybych vzal kulometem jak @Warakar tak se stejne doplazis zpatky a budes se podrizovat, co to mate za geny fuj, co to je.
A kde by čoklik bobik ako ty vzal gulomet?zas neprehanaj
Ferdo ta pohladi neboj bude dobre
Jsi zasranej komunista
Tiež si to o blbnixovi myslím.
Takových je nejúčinnější si vůbec nevšímat. Pak nemají na co reagovat a zůstane jim jediná radost hlídat články o Hamíkovi a svým nejapným komentářem všechny ostatní informovat, že redakce napsala (přeložila) nový článek.
No a na SK je teraz predseda vlády človek, čo verejne vyhlásil, že v roku 2010 už v politike nebude…
Ferdo vezmi si uz toho svojho čoklika na prechadzku .No a vidis ja mam Luiho a ty zasa Maxa
tak nerob tu zo seba svätca ![]()
Hm, zvlastni forma submisivity az za hrob, divne, nebo spise zvracene. To ale maji spise zenske, to je zenska vlastnost, touha po chorobne submisivite.
Mozes zavrtiet chvostikom Ferdo ta vyvenči![]()
Mozes zavrtiet chvostikom Ferdo ta vyvenči
Normalni chlap dostane pres drzku zvedne se pochopi a jde domu, ty dostanes nakladacku a zamilujes se, tahni buzno.