Verstappen sa nechystá odísť: Mohol by som poľahky skončiť, ale milujem pretekanie | Magazín F1 - F1online.sk

Já vím, že ti nejde ani počítání a u té závislosti a mluti účtech ti odpadl i zbytek, ale dneskam mám 8 příspěvk, tohle je 9. Ale chápu, takové trosky neumí ani do 10 počítat :smiley:

Tieto progresivno liberalne deticky ■■■■■ o tom komunizme vedia ale citia sa najpovolanrjsie k tomu vyjadrovar. Jedine coho su schopne je stadovito sa zoskupovat na namestisch na “protestoch” platenych cudzimi vladami (vid UK na SK) a konzumovat tam tie s*acky “narodnych” buditelov a tie potom prenasat ako ludove mudra do zivota. :wink:

2 lajkov

O srackach ti povypravi @stev ten je na to kovany :rofl:

sak jasne, ja viem. najde si niekoho ineho, stale si hlada niekoho ineho. na to som chcel poukazat, ked som riesil kolko tu vypisuje a kolko tu travi casu, len pan zatrpknuty to hned otocil na to, ze mu to zakazujem alebo co. Honzikovi by tu nikto nestihal krmit tie jeho zvratene chutky, preto utoci na kopu uzovatelov, aby sa mal cim bavit, lebo 3-5ti ludia to neutiahnu.

A potom, vies ako sa to hovori… “Aby sa zlo sirilo, staci aby sa ostatni len prizerali.”

3 lajkov

to je slabe aj na teba Honzik. dosli ti napady? alebo uz sa mentalne sypes? zasa sa ti klepu ruky a stratil si rec?

Ked ti bude smutno tak si spomen, ze nikto iny tu nemal konflikt s tolkymi ludmi ako ty, to ta postavi na nohy ty kral fora :laughing:

3 lajkov

už si na tom tak špatně, že nedokážeš rozeznat příspěvky od mluveného slova?

no já jsem v pohodě, to ty tu nedokážeš do 10 napočítat ani reagovat na psaný text a píšeš nesmysly okolo. Pak u toho vypadáš nějak takhle a stuffed animal in an orange sweater with the letter c on it|833x639.1717451523546

1 lajk

Jo, to je @stev vypadaji stejne, asi jeden vrh.

Stev vypadá takhle

patrick star from spongebob squarepants is standing on a wooden floor|833x927.4895522388059

No, tak uz takovy odrostly.

hej, vidim ako si v pohode… a preco mne pises s pocitanim?

Pozeram ze k Hogarovi sa pridal aj čoklik Bobik verny psíček.

Kdyby Emil kvůli současným kyselinám skutečně z F1 odešel, tak bych si ho vážil mnohem více, než většina jeho patolízačů.

3 lajkov

Hovnival ratlik uz je tady zase, tu mas jednu pres zada auuuu auuuu :white_cane: a nevracej se.

Čoklik Bobík a jeho pan zubaty Hogar no pekna dvojka :rofl:

Nekdy neco napises a pak to hned smazes, jaky mas strach.

Hogar ta uz zahnal prec?je tu este Ferdo

Mas ze me strach?

Čoklik Bobik len šteka ale nehryzie

Jsou ti, kteří rychle převlíkli kabáty a stali se vyznávačí Havla a dnes Pavla.

2 lajkov

To je dobre ze mas, respekt musi byt.