No vidíš, zase jen závidíš, že někdo dokáže efektivněji využívat čas a nepotřebuje jeden příspěvek psát 45 minut jako ty. A co furt máš s těma drogama? Jedeš na nich a proto ti vypadaly zuby, který furt závidíš? To už pak dává smysl.
Nevím Josíku, ale závislost si tu ukázal jen ty, když si vždy dolezl po každým banu do 30 minut
Co jiného to ukazuje, než to, že za 1) nezvládáš slušně a normálně fungovat a za 2) nedokážeš být bez toho fora
Dve hodiny kazdy den za posledne styri roky robit rakovinu na fore o F1, vyhanat odtial uzivatelov a rozvracat forum nazyvas efektivne vyuzivanie casu? Si na tom este horsie ako som si myslel. Poor poor little bastard… Normalne chvilami rozmyslam, ci mi ta nema byt skor luto
Koho jsem vyhnal, že tu není? Nikoho, jsou to jen vaše lži, kterým věříte. Partička zakomplexovaných jedinců, co si to chcou léčit na anonymním foru o F1
protože v životě nedokážete vyřešit nic a za všechno negativní viníte ostatní. Vždyť se na sebe podívej, ty tu nedokážeš konstruktivně napsat nic, kritiku, zhodnocení, prostě nic. Jen meleš jak dlaždič a myslíš si, že si nad věcí, přitom ty se tu rozkládáš z toho, že tu někdo nějak funguje ![]()
Přiznám se, že Hogr je tak výživný kus blbosti, zákeřnosti a ubohosti, že už jsem nějakou dobu v pokušení to udělat.
(Ale ne v čtyřech svazcích.)
@Jos_Is_Back ma rad kdyz ho nezmes pres zada, to samy @f11 @stev jsou tak odchovani.
Za chvilku prilezou pro dalsi ranu, to je naucil Emil, ten se taky kazdy rok priplazi za Wolffikem.
Lepšie sa to povedať nedalo - otrok fóra, respektíve toho, že je asociál.
![]()
Však ať si píše třeba 300 komentářů denně.
Můžeš si ho dát do bloku a jeho příspěvky neuvidíš.
Akorát, dokážeš bez toho žít?
Kdo, co může a nemůže, tak těch jsme se zbavili před 37 lety. Tedy kromě Bretnixe, bývalý StB agent tu smrdí pořád.
Preto ty zo všetkého hejtu, čo tu dostávaš, viníš mňa a furt vyplakávaš Dávidovi a iným, že prečo nekritizujú aj mňa. Ty uplakaná buzna po 30ke stále závislá na maminom cecku.
![]()
Tobě taky kape na karbid, pufiku. Ale jsou vedra, takže ti budiž odpuštěno, i když se z tebe vyklubal Hogr číslo 2.
Mně je jedno, kam mi kape a nekape.
Jsi zasranej komunista, takže na tom budu vždy líp.
Tak tohleto fórum je v zásadě Hogrovo volání o pomoc, jen jeho best friends Ovečka, Puff a Situs to nepoznali (nemluvě o tom, že na nějakou pomoc jsou zralí i oni sami).
Dakujem, to je velmi konstruktivna rada od zatrpknuteho cloveka, co p1cuje na vsetko okrem Antonelliho, Mercedesu, Wolffa a Hamiltona. Inak so vsetkym ostatnym ma problem a vidi vo vsetkom len negativitu. Ked ti vsetko ostatne tak vadi, tiez tu nemusis byt a komentovat to, ci?
Ja Janovi tie prispevky v ziadnom pripade nezakazujem, niekde si nieco take postrehol? Ja sa z neho smejem ze tu travi svoj zivot, lebo realny ocividne nema.
Do bloku si ho davat nebudem, uz som niekolkokrat skusal ho ignorovat a nereagovat, bud ma stale niekde spominal, alebo sa pustil do niekoho ineho. Ked je to h4jzlik, co ma konfliktnu povahu, nebudem ho ignorovat. Ignorovali Hitlera, nechali ho robit co si chce a pozri sa, ako to dopadlo. Mozes ho ignorovat ty ked chces a nepodporovat ho v tomto spravani
Klid, pufiku, klid. Členem KSČM mimochodem nejsem, ale chápu tvou potřebu vulgarity, když rozum je v tvém případě od narození nezvěstný.
Tady nereagovat nepomůže, protože má potřebu agresivně kopat, i když si ho člověk nevšímá.
to nie je davidovi. to bolo jezkovi a xy dalsim ludom. Stale ked sa niekto ohradil na jeho spravanie, jeho jedina odpoved bola “no jasne a pozri sa co robia ostatni, to je podla teba v pohode” a uz dotycneho zaskatulkoval… Lebo si dovolil cosi povedat nanho
jojo, ty se tak rád střílíš mezi oči
to je ta konstruktivní kritika a shrnutí? nebo ukázka tvýho komplexu?
Nedalo, ukázalo se na tvoji závislost na foru a na mě, ale nemáš koule na to jakkoliv reagovat ![]()
Pravidelne všetkým takto narieka, kto si dovolí sa ozvať voči nemu.
PS: Dám sem tento komentár, nech ten zúfalý odľud môže pokračovať, lebo tu má posledné 3 príspevky, a teda nemôže prispievať. Aj keď dnes už je nad limitom a zvyšuje si priemer. ![]()