presne, preco mu odpovedas otazkami? Nie si schopny mu odpovedat normalne, zas to len musis otocit na inych a cakas co odpovedia/odpisu oni aby si to mohol okopcit?
nastastie nie. a ma to take jednoduche vysvetlenie, ze to pochopis aj ty Honzik. Ja by som si doma takeho priserneho cloveka ako si ty nechoval. Moja zena je normalna a sprava sa normalne, preto mi este nikdy v zivote ani len nenapadlo nazvat ju rakovina ty si vsak take monstrum a mentalny netvor, ze tebe to po tych rokoch nemam najmensi problem povedat
ked sa opyta mna, ze preco, rad mu odpoviem a ty sa netvar, ze nevies cim si si zasluzil take spravanie presne vies, aky otrasny clovek si. Len sa zasa nezabudni hrat na chudatko a obet, ktoremu tu nadavam a ublizujem mu
ufff, tebe hodně šikanovali co? chudinko, no tyhle vyjevy ukazují jen na tvoje mini ego, které se snaží bránit. Btw asi by sis měl oprášit lekce stalkování, máš tam zase mezery. Nebo to byla snaha jakože shodit? Na základě toho, že si tu Jos něco vymyslel o mé údajné práci, tak na tom chceš stavět svoje kopání? Nebudeš nejostřejší pastelka v penále
sorry, odpad jako ty a Jos holt nikdy nebudete nikdy nikam patřit společnesky. Ale tak můžete se tu utěšovat navzájem a myslet si, jak vaše útoky něco reálně udělají
no samozřejmě, že to nechápeš, ja to nemáš mentální kapacitu. Ale takhle bys to mohl zvládnout : ty si napsal, že vy mi chybíte. Dám tu přehled na koho nejvíc reagujete, což přesně popře o čem ty píšeš a ještě to ukáže na opak. Je to pochopitelný pro tebe nebo moc složitý furt?
Já jsem tu sdílel fotky Jose nebo Raptora a psal, že jsou tu zubatý příšry nebo rakovina fora a snažil se shaozovat jejich job (pokud nějakej mají)? Ne no. Warakare, Warakare, ty si nedáš říct s tím nabíháním na vidle
Chapu ze u kazdeho ciziho prispevku nacvicujes mentalni acrobatiku. Nicmene jedinej kdo si vzdy nabehne na dane vidle si ty.
Kde jsem psal ze sdilis fotky?
Ja psal, ze kdyz se ti neco nelibi tak to nedej druhym. Tim mysleno - sprosta mluva, urazeni co dle tebe zacal Jos , jinymi slovy co @CarlosRe psal. A ty? Ty napises, ze jini si zacali… wow.
A ted na muj prispevek napises neco o fotkach od Jose atd? Jako…. Wow
Presne tak. A preto my máme rodiny, kamarátov, reálny život a offline záľuby a ty si asociál, čo okrem svojich pár HR sliepok, ktoré s tebou tráviť čas musia, má len toto fórum, na ktorom si nonstop, ešte aj v práci, tvoríš tu väčšinu obsahu (sra.čiek) a vyvolávaš tu každý deň hádky nech máš čo vo svojom stroskotanom živote vôbec robiť.
Ľutujem tvojich rodičov. Ten pocit zlyhania musí byť strašný.
Ten printscreen, čo si sem dal, len dokazuje to, že si z tohto fóra tak chorý, že aj keď máš na mňa takmer 2 tisíc reakcií, aj tak to nestačí ani na top 5 ľudí, na ktorých si tu závislý.
Ale kde, Jano ma dekel uz patnast rokov na Melmaku, tam mu ho ochcavaju Alfove macky
Neviem ci trapi, ma to poznacene aby sa mohol hrat na ublizene chudatko a obet. Lebo on vobec nie je ten, co sa sprava ako cur4k. Vidis aj vyssie. Dvaja ludia sa ho slusne pytaju, preco je vlastne taky k0k0t a jeho jedina odpoved je “lebo Raptor hento a Jos tamto”. Nema ani tolko mozgovej kapacity, aby na to normalne odpovedal.
Ty si pekne vyslahany Jano to, co si sem postol akurat ukazuje, aka si troska. Krasne, ze si poslal svoju top 5. Ukazuje to, aky si zavislak a zufalec. Neviemsice , kolko mas ty reakcii na mna, tipujem vsak, ze to bude podobne cislo tomu mojmu, ale skor si myslim ze vyssie. Pocitam, ze tu mas minimalne 30k prispevkov dohromady, pravdepodobnejsie bude 35, mozno aj viac musim len tipovat, lebo sa skryvas ako potkan. kazdopadne aj keby sme brali 30k prispevkov, na fore si cca 1600 dni, co vychadza na 18-19 prispevkov denne
a denne myslim denne, ci je sezona ci nie je, ci je nedela ci streda. Pekne tomu davas, jasne to ukazuje, aky si nolifer a cely tvoj zivot sa toci tu okolo pohonkavania tvojich troch teplych bratov a buzerovania zvysku fora tepla rakovina
Len pre predstavu, ja som na fore cca o rok a pol dlhsie ako ty a mam len dokopy necelych 5k prispevkov ty nie si king fora, ty si otrok tohoto fora ty ludska tragedia
A ted si predstav, ze poslednich ctyri a pul let nedelas nic jineho nez spamujes od rana do vecera prispevky na jedno brdo neustale dokola, hadas se s drtivou vetsinou prispevatelu a to vse na jednom jedinem foru .
A jedineho co si dosahl je dozivotni titul - toxický troll roku.
Jinak zrovna vcera jsem premyslel kolik prispevku denne musi napsat
ano, tak som to podcenil, to nie je 18 prispevkov za den, ale 30. Keby sme priemerne brali velmi triezve dve minuty na napisanie jednoho prispevku a dalsie dve velmi triezve minuty na precitanie si prispevku na ktory reaguje + hrabe sa v svojich zlozkach co ma na uzivatelov, tak to vychadza len na nejakych 120 minut denne len tu na fore Denne
Kral je tiez sposob, ako to nazvat. Totalne zavisly fetak je potom kral drog Si ozaj jeho dobry kamarat, ked ho v tom tak podporujes Janko ma naozaj vas troch stastie
Warakare, Warakare do roka a do dne. Nejsi schopný už pak reagovat a jen lajkuješ co ses tu snažil rádoby odsoudit? Ty jsi hrozný pokrytec bez páteře. Pak vypisuj ve zprávách, že někdo něco žene do osobní roviny, že ti není z tebe na blití.
tak uz to tu mas 47.7k prispevkov od februara 2022 1650 dni, plus minus par dni. zvysok je lahka matematika.
Ked si odpocitas Puffa, Situsa a ovcu, co je asi 16 tisic, mozno 3 tisic bolo normalnych k veci prispevkov. Zvysok su hejty, urazky, vysmechy, napadanie uzivatelov… A on sa chudacik aj so svojim triom divi, ze sa k nemu ja ci par inych spravame ako k odpadu a slovna zasoba smerovana nanho uz je takmer uplne “safety off”.