Verstappen sa nechystá odísť: Mohol by som poľahky skončiť, ale milujem pretekanie | Magazín F1 - F1online.sk

1 lajk

A je mozne ze nekteri Maxovi hejteri se zacyklili v case a budou neustale opakovat co bylo receno a ignorovat to co se rika dnes.

Kazdy delame a rikame kazdy den neco. A vse se da vnimat tak ci onak. Zalezi jestli poslouchame , nasloucham nebo jen slysime.

Verim, ze ty stejne jako Hogr a spol od zacatku sveho ziti rikate neustale to stejne a nic co jste rekli by jste po case nezmenili. Protoze vy stejne jako Jezis co slovo to perla do kamene tesat. My obycejni smrtelnici si naopak uvedomujeme ze s tim jak clovek starne , ziskava zkusenosti a meni nazory. Nestydi se za to co rekl, ale neboji se rict ze dnes to citi jinak.

Ve finale Max nikdy nerekl ze odchazi z F1. Jen ze jestli se neco nezmeni tak muze odejit. A ono se neco zmenilo , ne moc. Ale jde to spravnym smerem a on si to uvedomuje.

A ted je na tobe jestli se pokusis pochopit to co jsem se ti snazil rict ci budes rozebirat co jsem napsal :wink:

4 lajkov

A ted si predstav, ze je Max vubec nezajima, prece ne?

Mozna prece jenom neco pozitivniho by bylo kdyby Max odesel z F1…. Hejteri by prisli o smysl sve existence tady na foru a konecne by byl klid​:grin:

3 lajkov

Dík za názor. To, že tu niekto napíše svoj názor, ktorý je iný ako napríklad ten môj, neznamená, že ho začnem osobne napádať. Ja to nerobím, tu sa to bežne deje. Všakže. Samozrejme len hlupák nemení názor. Zmenil ho aj Verstappen. Alebo nie? Možno sa to čoskoro dozvieme. Ja len poukazujem na rozpory v jeho vyjadreniach v takom krátkom období.

2 lajkov

Klasickej udavač a donašeč.
Hlídá, kdo co kam píše, a kdo kam co může psát.

1 lajk

Vôbec, oni Maxa ani nesledujú. Oni sledujú F1 hlavne kvôli Alonsovi / Hamiltonovi.

:clown_face:

1 lajk

No vo všeobecnosti sú aj ľudia, ktorí sledujú F1 práve kvôli F1. Prekvapivé že.

2 lajkov

Su, ale ti vetsinou na forum nechodi aby spamovali co clanek o tom jak jim Max lezi v zaludku. Taci jak pises, jsou v klidu a nejake nekonecne debaty maji v pazi.

3 lajkov

Co znamena tato veta? Pevny, jak nekdo s poctem neceho?

A ty ten soucasny prubeh zavodeni beres, jako ze je celkem fajn. To ses taky pevnej v nazorech…

3 lajkov

Precti si po sobe svy pristevky jen tady…. Onanuje, heracek, mocit do huby… bezva diskutujici

9 lajky

To znamená, že pevnej v názorech není a mění to jako se mění (jen snižuje( počet mozkových buněk fans Maxe.

Ne, mě se to závodění nelíbí, ale já tu nepsal, že to přestanu sledovat dokud to nezmění nebo podobně.

dík za ocenění, konečně si prozřel

To je len výpis jeho záľub.

Ženu nemá, tak mu ostáva len onanovať. To, že je na drogách, už vieme dávno. A že si necháva nachcať do papule ako poslušná subka je novinka, ktorú sme vedieť nepotrebovali, ale keď sa potreboval pochváliť, tak budiž, snáď mu je lepšie, keď to dal zo seba von.

2 lajkov

Hele, copy paste zase vlyzel z kanálu. Kdyby tě Raptor viděl, že nedokážeš vymyslet nic svýho, tak by tě ani nepozval do ústřice na další párty.

Jo dalsi tema, homosexualita. Jeste chybi tvoje oblibeny mokry sny a tanga. Proc u F1? :unamused_face:

7 lajky

hele to si vyřiď tady s partou hic. Proč je to k F1, tak to se zeptej raptora a jeho komentu

jak to souvisí s F1?

Tak jsem to na radu tveho kamarada vzal chronologicky… bohuzel vetsina sprostot zaznela z vasi strany, ty si tam musis dat bezkoulace. Proc? Vyrustate v tomhle prostredi, bavite se tak doma nebo v praci? Ok, nebo v ktere skole?

3 lajkov

Reaguju tak na ty kanálníky, proč se jich nezeptáš, proč tu Jos furt tahá duhové vlajky a pride? nikdo jinej to nedělá. Proč raptor furt závidí zuby a píše o rakovině fora? taky říká partnerce, že je rakovina? samé otázky

Pondelok a vidim ze zasa Janovi strasne chybame. Ruky sa mu klepu od radosti, ze mu ktosi odpisuje, ani pisat nevie. Zachvilu sa to nebude dat citat, tolko tam bude mat chyb :laughing:

Kazdopadne konicky ma Jano zaujimave, len co je pravda. Ked k tomu priratame tu jeho zalubu odpalovat dekel stale niekam, musim konstatovat, ze je to zaujimavy tvor

2 lajkov

a ten list zpráv, ve kterých o mě píšete je 3x delší. Ale tak střelba do nohou je tvoje oblíbená činnost, hned po psaní sranců

jj, vytiahni statistiku, ktoru mas ty skrytu ty prisera :laughing: Naco to mas vlastne skryte? Uz tu visel tvoj skaredy ksicht, tvoje meno, vieme ze robis asistentku na HR a ty si zablokujes profil na F1 fore :neutral_face: presne vies preco ze? Inak by si to neskryl

Nechapem, co to ma dokazovat a ani neviem ktore je moje, ja si do profilu nepozeram. A hlavne, ja som tu uplne od zaciatku. Ked si ty prasiva rakovina z fora postupne vyhnal svojim spravanim skoro vsetkych normalnych diskutujucich, tak asi nemozu byt medzi top reakciami oni, ze ty hlupak co nevie interpretovat cisla ked ich pred sebou vidi

3 lajkov