Verstappen sa nechystá odísť: Mohol by som poľahky skončiť, ale milujem pretekanie | Magazín F1 - F1online.sk

Ako bolo na prechadzke čokliku bobiku?Asi ta dobre Ferdo vyvencil vidim ze si zasa v plnej sile :rofl: som ti vravel ze sa dockas :+1: dufam len ze si nemal fekalnu prihodu :rofl:

He, jak muze byt nekdo takova nula a jen obracet vety a krast hejty, tvoji matku muselo ojet cele ghetto troubo.

Zesranej az za usima sranim vestoje, smradlavej, zmrskanej a stejne se priplazi.

Takze bola fekalna nehoda? Ferdo nedal na teba pozor hanba mu

Tahni ty spino tepla, matka te malo mlatila, otec radeji zdrhnul kdyz si mu zacal chodit kourit do postele. Od te doby seres vestoje protoze ti otec nakladal klobasou do riti, ale proc to prezentujes na foru o F1.

Kdybys aspon umel hejt, ani to neumis, jen opisovat slova.

Čokliku Bobiku si zasa plny zlosti.skus sa radovat ked ta Ferdo vynenčil.a na tu fekalnu nehodu uz tolko nemysli​:rofl:

No, zase nic. Tebe kdyby nalozili do soli a hodili medvedum tak stejne od smradu utecou a zase prezijes. Mohli by te na Slovensku pouzivat jako preventivni pomucku k ochrane proti medvedum, hned byste tam nemeli ani jednoho.

Ozaj a preco ta Hogar odkopol?spravil si mu tiez hanbu?bola zasa fekalna nehoda?

1 lajk

Vzit, nechat te vysrat at si podelas bricho, vyvalet v soli a roztocit nad hlavou pred medvedem, ten by hnal, zastavil by se az v Madarsku, tam by zustal traumatizovany do smrti.

Som si aj myslel lezies do zadku Hogarovi a spravis mu hanbu :rofl:

Čoklik Bobik

No a mimo medvedi sezonu sluzba v ustricackem doupeti jako fekalni hulibrk. Tvoje matka te tam bude chodit vencit, stejne tam je den co den, maka tam jako rozkurovacka v ramci analnich oslav Emila kdyz nahodou dojede na bedne.

Nabuduce sa skor vypytaj von aby nebola fekalna nehoda

No a to je cely tvuj profil, houna od hlavy az k pate a neskutecnej smrad. Hovni kral, hovnival s natrzenou prdeli od taty.

Ale Čokliku fekalnu nehodu si mal predca ty to preto citis ten tvoj smrad .to si nevedel?kludnes sa nabuduce spytaj nehanbi sa .si taky dnes utiahnuty

Ferdo bol na teba zly?

Furt cekam na nejakou original nadavku asi se nedockam, to je takovy problem neco vymyslet..

Jsi nudny stejne jako hloupy.

Bez za panickem papa.

Ved povedz co sa stalo?Ferdo ta tlkol palicou neposluchal si? Preto si smutny?

Ty nevies argumentovat nikde, len drsne reci a tuto ides pisat o ponizeni :smiley: ???

To ako vazne ?

Ty musis byt riadny zufalec v realnom zivote, ked si myslis, ze ma tu niekto moze ponizit trapnymi vetami. Ty vysokoskolak, nad tym si musel dlho dumat, ako ma dobehnut, ked nie argumentami :smiley:

Mozem ti ist oproti, nech neumries v domneni, ze si ma nikdy nedobehol :smiley:

1 lajk

Podla toho ako tu vystupujes, by si vymenil vsetko na svete, aby si mohol zit zivot aky mam ja. :slight_smile:

Neda sa ta dobehnut v tom ako zo seba spravit ■■■■■■ :joy:

Nepouzivaj vyrazy, ktorym nerozumies.

Staci si pozriet tvoj straveny cas tu na fore a kolko komentov mas za den :smiley:

Nie dakujem, vymenit si s tebou zivot, aby som presedel na fore kazdy den a bojoval za svoju vymyslenu pravdu ? :smiley: to teda nie….

kolko krat sem zavitam len pozriet newsky, nahliadnem do komentov a kazdy den sa tu s niekym natahujes… toto oznacujes ‘‘zivotom’’ ???

A tie dve dalsie vety v komente, to su ako zo skolkarskych cias…

Janko: Ty si ■■■■■ Jozko.

Jozko: Nie, ty si ■■■■■ Janko.

:smiley:

takto na mna posobia tie tvoje vysokoskolske odpovede…..

Ale notak vysoka skola ceho, sprostoty? Mozna ji na Slovensku maji che che..