Prej Jim Clark , jezdci toho typu vcetne Andrettiho jezdili mnoho zavodu v sezone, tedy nejen F1 hlavne pro penize, jedna velka komedie, strasny.
Keby rovnaký GT3 pretek ide Alonso, tak je to nadľudský výkon a to víťazstvo má hodnotu na úrovni titulu v F1.
Skor keby ho ide ktokolvek okrem Maxa lol
Ten aj keby holymi rukami vytiahol decko z horiaceho domu tak budu pisat, ze to bolo naraficene, ze tam vlastne len dutnal ohorok z cigy, a ze ci maxovi nej3be ze beha do horiacich domov a neriesi rozpad rbr
Ale sranda ako sa opiera o vyjadrenia Nordotora, ktoré mu vyhovujú, ale keď Norďák napísal, že Maxa čaká možno na pódium, ale víťazstvo nie je isté a bol by úspech, tak o to už sa neoprie. Ani o to, že to nie je len tak prejsť z F1 do GT3 a ešte k tomu na Nordschleife do takého chaosu na trati.
Objet par amateru to je fakt vykon, ale k pilotovi typu Verstappen to sedi ten potrebuje pravidelne umele zvedat sebevedomi nad jinymi, je to nejhorsi pilot co se kdy v F1 objevil.
Jestli jel Emil skutečně v amatérské sérii, tak by to znamenalo, že jel nejen proti amatérům, ale taky proti amatérsky upraveným vozům.
Myslíte, že Emilovi taky upravovali vůz amatéři?
Mimochodem. Jak se jmenoval tým za který jel Emil?
Emil je slaboduchy, proto startuje na prikaz Marka v zavodech amateru, rozsirena taktika verze angazma druhych pilotu v tymu a nasledne zpomaleni aby se Emil citil jako nadclovek, slangove se tomu rika dusevni mrzak.
Ale jen ať si kluk zajezdí.
Co na tom, že si natahuje triko na závodech amatérů. Naopak já si toho cením více, než závodů na simulátorech.
Kočárek by mu ale taky hodně slušel.
Když mi nikdo z Emilových příznivců neumí odpovědět na jednoduchou otázku, tak si odpovím sám.
A běda tomu kdo mě nařkne, že Emila urážím.
Jeste je tu jeden toulavy Emil pozor rad plive na kolemjdouci.
Mně bylo dokonce “řečeno”, že ty auta jsou stejný.
Rozhodl jsem se pro jednou dělat naivního - takže třeba Ford Mustang je to samé co Ferrari 296.
xdd
Druhej Jim Clark vice zesmesnit legendu nejde.
Tady může, stejně si poplive pouze svůj vlastní monitor a klávesnici.
Mustang? Tu hranatou cihlu na kolech se zadní tuhou nápravou na listových pérech?
Tady si někdo dovolil tak nestoudným způsobem urážet Clarka?
Jo to je novinka, nikdo jiny nedokazal vyhrat zavod proti amaterum a chlubit se tim jak male decko.
Já kdysi dávno v pravěku když jsem byl ještě hnědé uhlí, tak jsem v Brně fandil Reinemu Wisellovi, který jezdil v F1 Lotusem, ale v Brně jel Chevroletem Camaro.
Nedojel na přírodní trati spálil brzdy a když brzdil motorem, tak mu ventily vylétly kapotou.
Mustang je podobná kategorie. Velký, těžký a neohrabaný.
Oproti němu je Ferrari závodní vůz už od první čárky na rýsovacím prkně.
To radeji nikomu nevysvetluj, tezko se to chape.
Ford Mustang gt3 a ferrari 296 gt3 nesu to same co aston gt3 alebo audi r8 gt3?