https://youtube.com/shorts/5FYPAYKeyac?si=_ZhlyN8Eo66OmLB3
Promin, ja si to nemohl odpustit.
ja som ale nehovoril o rozdeleni nedelnych pretekov na 2 kratsie, ale o tom, ze by v sobotu aj v nedelo boli rovnako dlhe preteky a tie by boli kratsie ako su dnes tie nedelne
aj take navrhy boli, cize nebol by 100km sprrint, a 300km preteky, alebo 200km preteky v sobotu a v nedelu proste potrebuju tie nedelne preteky skratit lebo pre dnesnych ludi a ono to nieje len pre mladych je casto 1,5-2 hodiny priliz vela na pozornost
zabudol si dodat, ze na vynimku
znovu si zabudol dodat, ze jazdil proti amaterom
Nordschleiffe je najtazsi okruh na svete ty amater
a ještě zabudol, že v nejrychlejším voze.
296ka GT3 bola najrychlejsi voz?
A nebyla? Ten těžkopadnej Mustang za #31 mě v točivých pasážích nepřesvědčil, co jsem se na kousek díval.
Gt3ky su tak moc podobne jak to len ide
Ci si ty nepleties tu jeho “jazdu” v caymane GT4 par vikendov naspatek
Jakože Ford Mustang je to samé co Ferrari 296 GT3? Really?
I Nordotor tu psal jak tomu Ferrari sedí Nordschleiffe.
A co se týče Astonu, který měl PP, tak ten měl od T1 poškození od Porsche co do něj nalítlo, takže…
just saying.
Spíš nevím jak to pojmout.
Jezdí tam 80 aut z toho 5 aut jsou jeho soupeři. Kolega je jezdec od počítače, a největší soupeř byl Villagomez, kterej v juniorkách nasbíral asi 20 bodů.
Myslím, že se dělá větší hype než to je.
Asi to chce nějako větší konkurenci, ale stejně to je ke sledování nuda.
Já jsem někde četl, že tyhle NLS zavody slouží spíš pro testing na větší podniky. Ale prdlajs tomu rozumím.
Dovzdelaj sa o triede GT3, nasiel si si slameneho panaka zase
Ze ja blbec som nieco pisal
Jediny smysl toho je pokusit se delat bububu na kluky z Mclarenu a znervoznit je, bohuzel VER je tak nudnej ze to kazdej v polovine vypnul, krom par fanatiku, trapas 🥹
Hlavne kdyz si clovek predstavi co vsechno musel VER podstoupit jen aby vyjel do zavodu, nakonec mu ani ten sampus nesel otevrit, cely je to tragikomicky, jen proto ze si nechal nakukat od Marka ze je legenda a ze kluky z Mclarenu letos jeste porazi, mozna mu tam jeste ke konci strci Hadjara a zpomali ho aby se citil, jak z blbyho filmu.
Klidně si to sem mohl napsat a poučit…
Jen vychazim z toho co tu psal Nordotor, který se o to zajima a co jsem měl možnost vidět. Snad tě to moc neurazilo.
Okej mozem ak mi das cas do cca 19tej, som zial pracujuca trieda
a co akoze ma byt?
kazdorocne na tom najtazsom okruhu jazdia tisice a tisice amaterov a kludne si tam mozes ist zajazdit aj ty, na ten najtazsi okruh na svete a budes sa potom citit ako maxik
toto bol pretek amaterov, ziadnych profesionalnych a uz duplom nie a-ckovych jazdcov
ked je taky frajer preco sa mota v amaterskych seriach, preco nejde jazdit do nejakej profi ser ie? tam ked bude vyhravat dominantnym stylom tak bude frajer, ale ist medzi amaterov a potom z neho robit nadpozemskeho jazdca ako tu niektori robite je total trapne
Este mi napis o tej vynimke
Sak sam pises nezmysly - kde moze ist bez experiencu v GT triede s “lepsimi” jazdcami?
Hurvinek valku jak 99% tvojich prispevkov tu a nielen tu
proste nesplnil vsetky podmienky a dostal vynimku a udelili mu tu licenciu. najdi si to je to aj na tejto stranke
sak jasne, ze musi ziskavat skusenosti, ale potom nech jeho fanaticki fanusikovia z toho nerobia velky uspech, ked je to medzi amatermi
Ja mam zato ze podmienky splnil
Mne nepride ze z něho niekto robí neviem co
Takisto mozem tebe argumentovat, ze keby si bol pravý fanda celkovo motorsportu tak pochopíš co je nordschleiffe za ikonu a legendarnu trať