Záleží kto v nich sedí a koho sa pýtaš.
nesplnil
a co ma legendarna trat spolocne s tym, ze to jazdil s amatermi?
na tej trati sa mozes previest aj ty, nieje na tom nic zvlastne
legendarne to bolo ked sa tam jazdila f1 a ked tam jazdili najlepsi s najlepsimi
naozaj nieje nic legendarne a vynimocne na tom, ze si tam nejaky profi jazdec ide ■■■■■ ego na amateroch
ved nech sa normalne prihlasi niekde kde jazdia profijazdci, ved je to velky maxo, tomu to predsa rb umozni
Tolik k tvému vysvětlení té s.e.rie? Wau. No jo co ode tebe taky čekat víc.
Tak “díky”, radši si to začnu zjišťovat sám.
Red Bull Racing F1 monopost není to stejný jako Haas F1 monopost?
su stejne, maju stejne FIA pravidla, jedine co, lisia sa motormi - 293ka ma V6 biturbo a hybrid ma zakazany, mustang ma tusim 5.4 v8 astony asi 4 litre V8 a R8 5.2
Dnesny layout GP nie je ten isty ako bol ked sa Nordstreife stal legendárnym okruhom. Ja si este pamatam kedy sa F1 jazdila na tom “povodnom” GP layoute, ktory sa naposledy isiel v 2001. Prva kombinacia zakrut po starte bola ina, ovela kratsia… A ani to nebol ten originalny Nordstreife, ktory sa jazdil do roku 1982, kedy sa z dnesnej GP casti isla iba cielova rovinka a potom otocka naspat, co boli jedine spolocne miesta Nordstreife a Sudstreife. GP vtedy este neexistoval.
Ferdo, ty nemuzes jen tak upravit auto v GT3 serii. Maximalne ho muzes nastavit. Akorat ho musis nastavit tak, aby vyhovoval vsem pilotum, co v tom teamu pojedou stint.
Jinak samozrejme kazdymu autu vyhovuje jina trat. + Je tady efekt ulozeni motoru. Na iRacingu jsou ted op auta, ktera maji motor vpredu a devs to nedokazou fixnout.
A taky je potreba pocitat s tim, ze WEC jako takove maji BOP system… A nemluve taky o virtual energy, ale o tom zase nekdy jindy.
Jinak treba v Brazilii pred 2 mesici si fefe ani necuhlo.
Kvalda → Screenshot by Lightshot
Zavod → Screenshot by Lightshot
V amatérských sériích mnohdy jezdci nemají dost financí na kvalitní servis a vozy jsou často udržované ze starých dílů na hranici životností. Takové hraniční řešení Emilovi určitě nehrozí a na voze má to nejlepší a nejnovější co pravidla dovolují.
Stačí se podívat na rozdíly mezi Emilovým a Tsunodovým vozem a věř, že v amatérských sériích jsou rozdíly mnohonásobně větší.
To neni uplne pravda. Ty auta jsou cupovky a dostavas support od znacky. Samozrejme si za nej hoooodne zaplatis, ale to jsou castky na sezonu. Pokud teda nebouras a nepotrebujes nahradni dily, ktery znicis… Za to se pak priplaci.
K Maxovi jsem nenapsal ani slovo. Psal jsem o GT3 kategorii. A zase ver ty mne, ze cupovku znacka neproda nikomu, kdo smrdi korunou a zavody jezdit nebude. Minimalne porsche ti proda cupovku, ale musis s ni jezdit na zavody. Pokud nejezdis, tak ti neprodaji cupovku na pristi rok a podpora od znacky uz bude minimalni.
Vše pouze do výše peněz a je jedno o jakou sérii se jedná.
Když jsou rozdíly mezi vozy i v F1 a dokonce i mezi vozy jednoho z nejbohatších týmů, tak věř, že rozdíly v amatérské sérii budou ještě mnohem větší. Ono koupit si KIT nestačí.
Ani Ferrari. Ten ich Ferrari races support program je šialený, čo všetko v balíčku s kúpou auta dostaneš.
Však ti hovorím, je to origo legendárny Nordschliefe a novší GP layout. Bežne sa už spája na NLS.
Čierne jr celé origo 1976 GP layout. A šedé je GP layout
FIA pravidla jsou snad ve všem co pod ně spadá, samo včetně F1.
Takže jinými slovy, ta auta jsou velmi odlišná skoro ve všem. Pak nevím proč mi píšeš…
…a abych si o tom něco zjistil. Ale ok no.
Mně se libí rozmanitost, jenom je složité aby v takovem prostředí byly vozy na stejné urovni. Ve WEC Hypercars jezdí taky několik motorových specifikací - je tam volnost, kterou ovšem potom svazují pomocí BoP.
Ved tomu rozumies tak na co sa pytas
Však a GT3 NLS má tiež BOP
Každý auto je úplně jiný, proto tam je BoP, který ale funguje jen pro někoho, a dalšího zařezává.
F1 je oproti tomu fér sport.
No píšu to proto, abys příště nepsal takový nesmysly a dělal si z diskutujících slaměný panáky. Speciálně, když sám nevíš jak to funguje.
No defacto ano, je to tam svázaný konstrukčně i motorově hned v pravidlech. Jakoby ta volnost je krásná, ale aby se dokazaly stáje s ruznými motory + konstrukčně uplně jinými vozy, trefit na stejnou vykonnost je prakticky nemožné a proto se to pak dovažuje nesmyslně BoP, který jak píšeš, stejně nebude fér. To je hroznej fake. xdd
Okej odbornik
Za chvíli tu budou slintat nad tím, že by Max v F2 porazil amatéry v F3 a ještě ti napíšou, že je to stejná technika