Očividne všetko ostatné v f1 funguje ako má a na 100% keď ideme riešiť nadávky.
Poďme z f1 spraviť pokrytecký, umelý svet kde škaredé slová neexistujú, jediné čo v tomto svete existuje je láska a porozumenie.
Chceme emócie, ale len tie pekné.
Tento svet je chorý a raz na toto všetko škaredo doplatíme
Presne tak, Perez so Sainzom sa mali vyobjimat, ked vystupili z rozflakanych aut, Verstappen mal v Silverstone 21 namiesto drzeho odchodu do nemocnice pockat do konca pretekov, objat Hamiltona a pogratulovat mu k vitaztvu Chceme vidiet lasku a ziadne negativne emocie, piloti by sa mali pri drivers parade drzat za ruky a mali by sa naucit nehovorit inzinierom, ze auto je doj3bane, proste za kazdych okolnosti je vsetko (aj auto) perfektne
Presne tak, čo máte 5 rokov, aby ste nevedeli, ako sa má na verejnosti rozprávať?
Pred 20 a viac rokmi som na tlačovkách v F1 nadávky nepočul, nerozprávali ich ani takí magori ako James Hunt, Eddie Irvine, Nelson Piquet… A komu to chýbalo?
Reknu to takhle, me ty vysilacky nic nerikaji, v zavode jsou pro fans zbytecne, kdyz je crash tak za to muze ten druhy, nebo je nekdo idiot, brekot nad pomalym autem taky nic nerekne.
Chapal bych vysilacky pri technickych vecech, jako je nastavovani aut behem treninku apod.
Ale on snad nikdo nenadává na tiskovkách, a vysílačky z aut se tenkrát nepřenášely. Já bych si ty tehdejší borce tak neidealizovala.
No kontretne Maxa som uz pocul nadavat aj na tlacovke.
To mi uniklo, a teď se to asi řeší. To by samozřejmě neměl a asi ho to bude stát nějakou tu kačku .
To byl Sebastian ještě drzé dítě .
Aj ty by si mal teraz dostať verejnoprospešné práce za nadávanie na fóre.
Metlu ti do ruky
toto je velmi smiesny argument
nikdy sa neriesia veci seriovo, cize najprv vyriesis dokonalo jednu vec a az potom prejde na druhu, vzdy sa riesia veci paralelne cize viac veci na raz
takze nemusia byt ostatne veci vyriesene na 100% aby si zacal riesit aj inu vec
sem tam pokosim travu na obecnych pozemkoch, ja uz to mam za sebou
netusim. Ktokolvek kto sa dobrovolne nazve Jos Verstappen nestoji za to aby som ho cital.
Dobre, viem, ale proatw nadavanie je podľa mňa tá posledná vec, ktorú treba riešiť, ale očividne je to niečo čo sa dá vyriešiť najľahšie a preto sa tamu tak venujú
Vyborny a logicky argument. Evidentne mas nadhlad, zmysel pre humor a ironiu. S tebou musi byt velka sranda v partii.
nezakazuju im nadavat v sukromi, ale na oficialnych tlacovkach a vo vysielackack ktore kvoli zatraktivneniu sledovania pustaju do vysielania a nechcu asi kazde druhe slovo vypipavat
Prepac, ty kde zijes? Rec je prave o tom, ze bol vulgarny na oficialnej tlacovke…
Prepáč, to som si už nevšimol…