Verstappen reaguje na zákaz neslušných výrazov: Čo máme päť rokov? | Magazín F1 - F1online.sk

Toto chceme vidiet. Ludia, pribehy, emocie. :fire:

2 Likes

co by sa nedala, je plno ovela stresujucejsich zamestnani kde si v strese celu sichtu a nie 90minut

sku byt 8 hodit v hluciku 30 ukricanych deti a predsa tie ucitelky nenadavaju v kazdej vete ako to robia niektori jazdci v f1 ak sa nedari :slight_smile:
je to len o zvyku, tak sa naucili a to pouzivaju, ked sa im to zakaze tak sa preucia

Porovnávat práci pilota F1 a učitelky v mateřské školce je pro mě natolik neuchopitelné, že opravdu neumím odpovědět :slight_smile: .

2 Likes

Když dámy prominou, tak nee. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Pride mi ako male uplakane decko.

1 Like

300+km/h na tachometri a auto zrazu nerobi co chces? 3 moznosti, bud nadavas, modlis sa k bohu alebo havarujes.
Pouzivanie vulgarizmov ma vedecky potvrdene vplyvy na ludsku psychiku aj hormony v tele. Pomaha nam vyrovnavat sa so stresujucimi situaciami.

1 Like

Zajimalo by me jak by znely “vysilacky” hracu fotbalu ci hokeje atd . kdyz dostanou gola nebo je nekdo fauluje … :grin:

Co takhle udelat forum na tema co vse lidem vadi , co vse nekoho urazi ci muze urazit … a pak to proste zakazat ne ? … svet se v rit obraci :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1. nadavas v jazyce v jakem v danem okamziku mluvis / uvazujes - anglina
  2. i moje male deti dokazou rict slovo na F … uplne v pohode :grin:
1 Like

To ma tak napada, tunajsi @Jos_Verstappen je potom asi dost vystresovany chlap.

1 Like

Díky za příklad, kdy jsou nadávky hodně za hranou

Emoce k tomu patří, zanadávat si taky. Ale všechno má své hranice. No a co se týče omezování? FIA a FOM si vybírají co pustí do vysílání a co ne, často je to bez kontextu, mají tu možnost to regulovat, tak na co si ještě stěžují?

Neni to samotne liberty co pusta do eteru vysielacky?

Vidim, ze uz som pekne v tvojej hlavicke, za chvilu dopadnes ako Hogr, ze v kazdom vlakne budes o mne pisat. :joy:

A stacila na to jedna slusna diskusia, kde neboli ziadne osobne vulgarizmy, len si sa nepreniesol cez fakt, ze ti dosli argumenty a poukazal na to aj niekto iny (@mp1). A ja som naopak cakal, ze pride tvoj verny pritakava. Slabnete hosi. Ci ten bol niekde na namesti opat proti niecomu protestovat a nemal cas? :confused:

1 Like

Ano, FOM je Liberty, společně s FIA regulují záběry během přenosů včetně tymove komunikace

Tak to sulayem ide sam proti sebe ne

On je ten co to pusta do eteru ( metafora)

Tak těžko říct, jak to tam probíhá v rozhodování, každopádně nastroje mají, aby pouštěli ty radia, co jsou jen pro děti

Mne ide o ten nezmysel v principe, ze sulayem v prenesenom vyzname macka tlacitko co kedy pustit do eteru a pritom je to on, kto pilotom hovori, aby boli “slusni”. Tak co spadol na hlavu? :smile:

1 Like

Spadl, protože na jednu stranu chce lákat diváky, na druhou stranu dělá, jak je slušnej a jezdci musí být snowflakes

Očividne všetko ostatné v f1 funguje ako má a na 100% keď ideme riešiť nadávky.
Poďme z f1 spraviť pokrytecký, umelý svet kde škaredé slová neexistujú, jediné čo v tomto svete existuje je láska a porozumenie.
Chceme emócie, ale len tie pekné.
Tento svet je chorý a raz na toto všetko škaredo doplatíme

7 Likes

Presne tak, Perez so Sainzom sa mali vyobjimat, ked vystupili z rozflakanych aut, Verstappen mal v Silverstone 21 namiesto drzeho odchodu do nemocnice pockat do konca pretekov, objat Hamiltona a pogratulovat mu k vitaztvu :blush: Chceme vidiet lasku a ziadne negativne emocie, piloti by sa mali pri drivers parade drzat za ruky a mali by sa naucit nehovorit inzinierom, ze auto je doj3bane, proste za kazdych okolnosti je vsetko (aj auto) perfektne :rofl:

7 Likes