Ale to bych zase tak nehrotila, člověk má v sobě určité zábrany, aby se na veřejnosti nevyjadřoval jako dlaždič. Třeba tady od moderátorů televize by nám asi vadilo, kdyby mluvili bez zábran včetně vulgarismů. Já jenom dokážu pochopit, že při opravdu plné koncentraci a na jiné věci a maximálním zatížení tyhle zábrany jdou stranou.
Verim tomu, že skúsenosti má až až, je to na nej aj vidieť.
Toto chceme vidiet. Ludia, pribehy, emocie.
co by sa nedala, je plno ovela stresujucejsich zamestnani kde si v strese celu sichtu a nie 90minut
sku byt 8 hodit v hluciku 30 ukricanych deti a predsa tie ucitelky nenadavaju v kazdej vete ako to robia niektori jazdci v f1 ak sa nedari
je to len o zvyku, tak sa naucili a to pouzivaju, ked sa im to zakaze tak sa preucia
Porovnávat práci pilota F1 a učitelky v mateřské školce je pro mě natolik neuchopitelné, že opravdu neumím odpovědět .
Když dámy prominou, tak nee.
Pride mi ako male uplakane decko.
300+km/h na tachometri a auto zrazu nerobi co chces? 3 moznosti, bud nadavas, modlis sa k bohu alebo havarujes.
Pouzivanie vulgarizmov ma vedecky potvrdene vplyvy na ludsku psychiku aj hormony v tele. Pomaha nam vyrovnavat sa so stresujucimi situaciami.
Zajimalo by me jak by znely “vysilacky” hracu fotbalu ci hokeje atd . kdyz dostanou gola nebo je nekdo fauluje …
Co takhle udelat forum na tema co vse lidem vadi , co vse nekoho urazi ci muze urazit … a pak to proste zakazat ne ? … svet se v rit obraci
- nadavas v jazyce v jakem v danem okamziku mluvis / uvazujes - anglina
- i moje male deti dokazou rict slovo na F … uplne v pohode
Díky za příklad, kdy jsou nadávky hodně za hranou
Emoce k tomu patří, zanadávat si taky. Ale všechno má své hranice. No a co se týče omezování? FIA a FOM si vybírají co pustí do vysílání a co ne, často je to bez kontextu, mají tu možnost to regulovat, tak na co si ještě stěžují?
Neni to samotne liberty co pusta do eteru vysielacky?
Vidim, ze uz som pekne v tvojej hlavicke, za chvilu dopadnes ako Hogr, ze v kazdom vlakne budes o mne pisat.
A stacila na to jedna slusna diskusia, kde neboli ziadne osobne vulgarizmy, len si sa nepreniesol cez fakt, ze ti dosli argumenty a poukazal na to aj niekto iny (@mp1). A ja som naopak cakal, ze pride tvoj verny pritakava. Slabnete hosi. Ci ten bol niekde na namesti opat proti niecomu protestovat a nemal cas?
Ano, FOM je Liberty, společně s FIA regulují záběry během přenosů včetně tymove komunikace
Tak to sulayem ide sam proti sebe ne
On je ten co to pusta do eteru ( metafora)
Tak těžko říct, jak to tam probíhá v rozhodování, každopádně nastroje mají, aby pouštěli ty radia, co jsou jen pro děti
Mne ide o ten nezmysel v principe, ze sulayem v prenesenom vyzname macka tlacitko co kedy pustit do eteru a pritom je to on, kto pilotom hovori, aby boli “slusni”. Tak co spadol na hlavu?
Spadl, protože na jednu stranu chce lákat diváky, na druhou stranu dělá, jak je slušnej a jezdci musí být snowflakes