Verstappen reaguje na zákaz neslušných výrazov: Čo máme päť rokov? | Magazín F1 - F1online.sk

Prezident FIA Mohamed bin Sulajem si po dlhšej odmlke našiel ďalšiu tému, ktorej sa hodlá venovať. Najnovšie chce vykynožiť vulgarizmy vo Formule 1. Medzi prvými na túto novinku zareagoval Max Verstappen, ktorý naznačuje, že tým chce viesť celkom zbytočnú vojnu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/172198/verstappen-reaguje-na-zakaz-neslusnych-vyrazov-co-mame-pat-rokov

Pretvarka, PR robot, pokrytectvo. :negative_squared_cross_mark:
Uprimnost, emocie, otvorenost. :white_check_mark:

To je osobnost. :lion:

2 Likes

Tak a na rovinu - vadí to vlastně někomu :smile: ?

mne osobne sa znepacia czsk jazdci ked ich pocujem v nasom jazyku nadavat.

To je ten problém, člověk nerad slyší vulgární nadávky ve svém jazyku. Takhle je to takové zpestření, které člověk s úsměvem zaznamená. Ale celá kauza je nesmyslná, člověk, který se musí plně soustředit na řízení, nemá další volnou kapacitu na to, aby se soustředil na slušné vyjadřování. Tak ať ty vysílačky nepřenášejí a je to.

1 Like

on ma kapacitu rozpravat, tak sa uz len staci naucit rozpravat bez nadavok :man_shrugging:

Mňa najviac vždycky pobavil Richtr ako si vychutnával nemecké označenie zákruty. To vždycky zakričal na plné hrdlo.

1 Like

Me to vadi, jsem slusny clovek.

Btw. Lione of Singapore je Vettel.

1 Like

Tak proč si nenadává v té Holandštině, nebudou mu rozumět.

talianske, talianske…

no ty urcite :smiley: :smiley:

3 Likes

to bolo tak, ked pan mal povedat vtip… ale ze on vie len neslusne… tak namiesto neslusneho slova povedzte “hmm” ok… hmm hmm hmmmhmmmmm hm hmmm hmmmmm…hmmm h0wno

2 Likes

Milfky su top, ale toto uz je moc bobe. Ide to s tebou dole vodou, uz ani Honzik nie je to co byval, rano sa tu rozplakal, cele forum upada. :confused:

Neznas ji tak nesud.

Neboj mam novy objev musis pockat.

to o je o cviku, ze ci pri takej situaciu zacnes nadavat, alebo pouzijes ine slova, ktorymi vyjadris emocie a casto to je aj o tom v akej partii si
ja napr. v partii kamaratov bezne pouzivam take slova, ale rozhodne ani vo vypatej situacii take slovo nepouzijem ak som napr. s rodicmi, alebo s cudzimi ludmi, proste ma to nenapadne ho pouzit, ale v partii kamaratov to ide uplne volne zo mna :slight_smile:

cize nech nikto netvrdi, ze on nema kapacitu rozmyslat nad tym co povie :slight_smile:

ale musim s nim suhlasit, ze slovo fuck ani mne nepride vulgarne, ale slovo ■■■■■ uz za vulgarne povazujem cim to asi bude? :slight_smile:

1 Like

Stačí akorát vyměnit jméno za sultána Sulejmána :grin:

7 Likes

Nevím, jestli se dá srovnávat koncentrace pilotů f1 se situacemi, které zažíváme v běžném životě, byť nám připadají vypjaté. Ale nebudu se přít, zkušenost pilota f1 mi chybí :slight_smile: .

Jj vadi to tym co najviac nadavaju doma pekne pod ruskom, ale navonok sa chovaju jak svatci

Proste pokrytectvo, chrumkavost a vlezdoprdelkovstvo

5 Likes