Verstappen psychicky nezvládol záver VC Španielska a na trati vrazil do Georgea Russella | Magazín F1 - F1online.sk

No právě, u Maxe to poprvé fakt není…

Ono koukám že je o tom kdo to udělá, normálně je to na kritiku, ale v tomto případě je to kořením sportu :smile: Ono já s tím souhlasím, kořením to je, ty špatné momenty prostě zintenzivňují prožitek, no to podání se koukám dle interpreta dost liší :smiley:

2 Likes

Alonsova chyba, dneska se fakt snažil, myslím že to pak vrchovatě vykompenzoval. Každopádně čekal jsem lepší Aston malinko, neni to 100% spokojenost.

2 Likes

Nejenom u Maxe. Prostě to zdaleka není poprvé.

Emoce a agrese jsou rozdílné povahové rysy.

Se mnou to docela otráslo. :smiley:
Tohle jsem od něho nečekal a to od něho čekám ledacos.

Ale nejvíce mě zklamala ta výše trestu. 10s za toto? Pff.
Russell dostane projetí boxy, když si zkrátí šikanu…

3 Likes

… alebo zadarmo tretie miesto :slight_smile:

To je zase hysterie. Max brani na bilych pozici proti cerstvym softum. Ze tam bude litat je danost. Drcne do nej Charles, drcne do nej George. Oba umyslne. Bez debaty. Max dvakrat situaci zachrani a pak se do toho jednou opre a hned je zle.

Misto aby se tu ocenovalo jak Max perfektne ovlada auto, tak se tu do nej vsichni opiraji. Copak se nekomu neco stalo? Dostal trest dostal, tak co se resi.

Byl to krasnej zavod a Max po pravu driver of the day.

No dobře, tak se měl radši rozplakat? I když pochopení bych možná měla taky…

Ale on to spíš celé vymyslel špatně a pak už to bylo takové zoufalství… Nicméně zastávat se ho nebudu, jenom mě to prostě zas tak nerozhodilo. Asi jsem už taky něco viděla, no :smile: .

Zabudol si na hlavný dôvod oslavy - keď sa pilotovi, z ktorého máš komplex, nedarí.

Pre Honzíkov je krajší pretek, keď je Max mimo pódiá a Alonso posledný ako keby Max vyhral a Alonso bol P2. :grin:

1 Like

Směšný je, když si myslíš, že Max nad tím přemýšlel a chtěl tím poslat nějakou zprávu

mne to prislo, ze najvacsi signal dal svojmu teamu tym manevrom :smiley: proste oko za oko, civilna vojna, rozpad rbr, ved to poznas

1 Like

Neklam, ten Verstappen je pre vás 110% spokojnosť aj keby to Alonso zaparkoval v prvej zákrute do bariéry.

Rodák z Ovieda už dávno nie je najpodstatnejší pre vás. :grin:

V RB možná skutečně pláčou, když Emil svým jednáním upevnil čtvrté místo týmu v PK.
Místo pohody přilévá oleje do ohně a ještě hrozí riziko, že dostane distanc na závod.

Max sa dostáva do “starej formy” Ešte bude zábava.

Když už jsme u výše trestu, vzpomínáš si, jak v Baku 2017 čekali s trestem pro Seba, až (zřejmě po všeobecných modlitbách) Lewisovi uletěla vycpávka kolem kokpitu (nebo co to bylo), takže si ji musel jít opravit? Pak s úlevou dali Sebovi tuším průjezd boxy, ale i tak dojel před ním :smile: . Byla tehdy celkem politická vůle, aby byl souboj o titul dramatičtější. Oni to občas tak nějak střílí od boku…

Tak, že ty žiješ z nenávisti k ostatním je tvůj mentální problém. Troufnu si tvrdit, že pro @spineIesssheep i @Situs je výkon Alonsa 100x důležitější, než Verstappen v afektu

2 Likes

Tak ať ho vyhoděj… Jejich zvláštní strategie tomu všemu dnes dost přispěla, tam to začalo. Ovšem pokud dojde vedení k názoru, že jim Max škodí, tak není nic jednoduššího, než ho vyměnit za někoho (v)hodnějšího.

Takže pokud to chápu správně, tak úmyslně bourat a vyvolat SC je podvod, ale úmyslně bourat do kolegy je kořením sportu?

3 Likes