Verstappen psychicky nezvládol záver VC Španielska a na trati vrazil do Georgea Russella | Magazín F1 - F1online.sk

Spis mu to uslo, ze byl na bilych.

Ja s tim souhlasim. Kdo jinej by to takhle pochytal.

Každý to vidí zo svojho pohľadu. Kto má rád akciu a napätie, takéto príbehy robia šport ešte atraktívnejší. Ja mám zas rád pokojnejší priebeh. V každom prípade to bol mimoriadne napínavý pretek a ja som ti to užil. Dokonca Fernando bodoval - čo viac si človek môže priať.

Nesportovní chování nebo spíš prasení je kořením sportu? Rly?

2 Likes

To sa pýtam ja vás. Vy Honzíci tu bežne oslavujete Fernandove chyby s tým, že ako úžasne to pochytal.

Najvtipnejší ste boli, keď ste v Suzuke (neviem či v tréningu alebo Q) chválili (predpokladám že Bad Johnie) Alonsa ako krásne pochytal svoj moment, počas ktorého si spravil dosť veľký výlet do štrku. :joy:

Toto Maxove ustrelenie pramenilo len z toho, že nechcel prísť o pozíciu po reštarte. Tak či tak by o ňu voči Leclercovi prišiel.

Myslel som ale že vy, odborníci na rôzne “saves” po Alonsových chybách to oceníte.

Zjavne to vie len @rAstor :grin:

Nevím proč bych měl oceňovat dnešní “vystoupení” Verstappena - hrozný doslova.

2 Likes

Ty nikdy nesklameš svojím nadhľadom a objektivitou. :+1:

3 Likes

Tak lebo Landa majú všetci radi a Maxo je lord Voldemort :smiley:

1 Like

Tak občas podle mě jo, možná bude chyba ve mně… Jde o to, co se stane, samozřejmě by nikdy nemělo dojít ke zranění apod., ale tohle zase taková katastrofa nebyla a hlavně se nikomu se nic nestalo. Nemám zájem sledovat roboty bez emocí, to by ani nemuseli závodit skuteční lidé. Lidi prostě občas selhávají a i to je na nich přinejmenším zajímavé.

1 Like

Až na incident s Russellom opäť najlepší výkon v poli. Z Norrisa zase raz robil priemerného pilota.

Či výlet do štrku sa ti páčil viac? :grin:

1 Like

Verstappen přepouští pozici Russellovi, pak mu hrábne, rozjede se a napálí ho.
Tohle nemělo se sportem nic společného.
Neomluvitelné.

5 Likes

Oni ale oslavovali keď v Suzuke zarovnával štrk, že ako krásne to pochytal a dokázal sa vrátiť na trať, pričom len v dvojzákrute pred spoon si spravil normálny výlet cez štrk. :joy:

Někdo udělá chybu a napraví ji. Někdo udělá chybu a začne kopat jako dítě a prasit do soupeřů.

3 Likes

Promin, ale napsat na to, že jeden schvalně najede do druhého - no a co?
Za mě fakt ne.

1 Like

Já nevím, každý to vidí jinak. Ale já fakt nemám ráda sport bez emocí. Taky nikdy netvrdím, že moji oblíbenci jsou dokonalí - mně by to spíš vadilo.

1 Like

Dnes zaujímavé preteky!

Max je super jazdec, keď má silné auto. V opačnom prípade sa z neho stáva uzlíček nervov a hľadá, do koho by to oprel. Našťastie dnes spackal aj to. McLareny dnes ukázali, že stále majú náskok. Oskar si drží chladnú hlavu a jasnú šancu na titul.

Naši veľmi zvláštny výkon. Opäť zlyhanie techniky, opäť Kimi. Russell dokázal z mála získať veľa. Jemne rozpačitý výkon, snáď Toto konečne začne poriadne makať, keď tam už mal dnes aj šéfa :smiley:

Emoce k tomu patří, ale úmyslně najet do soupeře? To je kořením sportu? :neutral_face:

1 Like

Ale já netvrdím, že mu nehráblo :smile: . Taky za to dostal trest, úplně v pořádku. Ale zase to se mnou nijak neotřáslo, to bych si hrála na něco, co není. Však to není poprvé, co se něco podobného stalo.

Tenhle tripple-header se nepovedl.
Monako vem čert to není ani závod, ale Imola s Barcou slabé.

1 Like

Jak říká klasik, hlavně se z toho nepos*** :slightly_smiling_face:

2 Likes