Verstappen prezradil, že po nehode v Silverstone 2021 mal problémy so zrakom | Magazín F1 - F1online.sk

Dnes si lidi přečtou jaký byl Senna tvrďák a že by byl dnes tak moc trestaný, že by snad ani nevyjel. Přitom to není pravda. Tedy kromě kolizí s Prostem v létech 1989 a 1990.
Tehdy by naopak měli současní jezdci. Kličkování, vybržďování, nebo vytlačování je dnes natolik častým jevem, že by se s takovým přístupem tehdy jezdci moc dlouhé kariéry nedožili.

Na Slovensku jsem byl dva povinné roky na vojně. Kromě nadávek jsem Slovensky nikdy nemluvil, protože to nebylo třeba, když jsme si rozuměli. Taky nevím jestli jsem se více slovenských slov naučil odposlechem, nebo čtením slovenských knížek, kterých jsem přečetl docela dost.

1 Like

Koukal jsem na průběžný stav rozpočtu na letošní rok, jak se pohybuje v rámci příjmů a výdajů. Jediný co k tomu můžu říct je to, že levicová politika ČR zničila jakýkoliv možnosti reforem v ekonomickým sektoru, to je tak, když by tu někdo z levice vládl i s marťany, a pak populiste rozhazuji prachy vidlema :face_vomiting:

Nevím, nedokážu posoudit a nezajímá mě to.
Za sebe můžu říct, že se mám letos nejlíp od roku 2008. Skvělý rok. :slightly_smiling_face::+1:

Tady máš pro info, abys měl zlatej důchod vybudovanej od sebe

1 Like

U moci je Flóra, ale za všechno může levice?
Zajímavé myšlenkové pochody.

Ferdo, směřování ekonomiky se tvoří několik let, ne 3 roky :wink:

1 Like

Treba na niekoho hodiť vinu. Od sociku už je to dlho a je trápne sa na to vyhovárať, tak teraz za všetko môže Babiš.

Ak niekto po troch rokoch vládnutia ide zvalovať vinu za výdavky v aktuálnom rozpočte na minulú vládu, tak mu to môžu zožrať len taký Honzíkovia.

Ja som síce pravičiar, ale u nás (u vás to je asi podobné) sú vysoké náklady na dôchodky skôr demografický problém ako politický.

Mladí liberáli by najradšej dali dôchodcom 100€ mesačne a nech z toho žijú, hlavne že na papieri bude super rozpočet. Len či títo obmedzenci budú mať rovnaký názor keď budú sami v dôchodkovom veku.

A najviac väčšinou nadávajú tí, čo odvádzajú najmenej alebo podvádzajú najviac (často oboje súčasne).

2 Likes

Jako chápu, že jsi datový analytik, co nerozumí datům. Ale, že nerozumíš ani psanému textu, to už je další level. To je těžký, když se prohlašuješ za pravičáká, ale vůbec nerozumíš tomu co to znamená. Nemluvě o tom, že ani nevíš co je fiskální a monetární politika. O dlouhodobém budování ekonomiky víš asi tolik, jako o tom, co je to median :grinning:

4 Likes

Nevím, neřeším politiku. Je mi jedno jestli tam, sedí Franta nebo Jarda. Pro mně to nic nemění.

Když makám mám se dobře, když ne, tak hůř. :slightly_smiling_face::+1:
A teď to je skvělé období, lepší než před Covidem.

1 Like

Nakonec to dopadlo vlastne nejlepe jak mohlo. Ten kdo se Maxe pokusil zabit, uz uz sahal po titulu, ktery si nezaslouzil.

No a nekdo nahore uz se na to nemohl divat a zasahnul. Bylo to nejnadhernejsi chvile kterou jsem pri sledovani F1 zazil. :blush::hugs:

Hamilton, to je jezibaba v pernikove chaloupce. Uz si zatopil a uz uz chtel Jenicka do pece strcit, no a nakonec na ty lopate skoncil sam. :grin:

To ze se tim s Wolfem trapi jeste roky po te, je tresnicka na dortu. Nezlobim se. :smiley:

3 Likes

Dobre Honzíku, zase nemáš čo k téme, tak len úboho ukazuješ svoj komplex menejcennosti.

Chápem, že je to ťažké byť verejne povolanie syn, ktorý sa chváli tatkovi peniazmi a cíti sa zbytočný a neúspešný, ale môžeš si za to sám.

Tento výraz ste brali na tej súkromnej škole pre menej šikovných, čo ti ocko zaplatil alebo si sa ho naučil odomňa?

Vidíš @HellHogr, keby si makal na sebe aj ty, tak si nemusel byť závislý od peňaženky rodičov. No keď niekomu od narodenia padajú pečené holuby, tak je ťažké byť motivovaný a chcieť viac ako len priemer. A potom sa treba sťažovať na Babiša, že ti posr@l život. :clown_face:

Chapem že sa ti to páčilo keď si sám taký kriváčik. Normálnemu jedincovi sa to nikdy nemohlo páčiť. Aspoň vieme kto tu aký je. Za to to ti davam palec hode. Pak sa nediv keď niekto povie ze to je pokriveny a spinavy titul. :sneezing_face:

3 Likes

Zajímavé, že na zbraně pro podporování války se našly hned, ale udělat něco pro blaho vlastní země jsou tři roky málo?

1 Like

Já se mám dobře, ty ne? :slightly_smiling_face:

A proto si mám zatemnit mozek?

1 Like

Mozek si nezatemňuj, pak tu budeš psát nesmysly, jako Jos výše :slightly_smiling_face:

Myslíš toho zmateného pána nahoře, co ho za to vyhodili? Taky ještě roky poté nechápu, jak se tam mohl tak nekompetentní člověk vůbec dostat a vydržet tam tak dlouho. Celá epizoda má aspoň tu dobrou stránku, že se ho F1 zbavila, i když ztrátu respektu k rozhodování komisařů řeší pořád. Snad se to časem zlepší.

2 Likes

2 Likes