Napriklad zakazala legalne zadne kridla RB na natlak od Wolffa, to bolo strasne svinstvo voci Mercedesu teda.
Ty nikdy nesklames, jediny normalny nazor tu.
Dík ! 15151515
Problém je v tom, že začínají pracovat až když mají sílu. Kdyby začínali doma pomáhat tátovi už deseti, tak by se k práci stavěli opatrně a s respektem aniž by si uvědomili, že sice budou vypadat trochu nemotorně, ale naučí se citu pro práci.
Tak, každý by měl začat přicmrndáváním. Podat/donést vercajk, nosit pytle, nosit cihly atd. pěkně od 0.
Koukal jsem jak se to dělá, jak to dělají mistři. Jakože jsem dělal poskoka fakt machrům.
Si pamatuju, jak mi vždycky říkali. “Dávej pozor, koukej se mi na ruce, do hrobu si to nevemu.”
Naštěstí ještě i dnes se rodí šikovní kluci kteří se umí k práci postavit a ještě si nechají i poradit. Problém je v tom, že takoví se rychle postaví na vlastní nohy a zase Ti nezbyde nic jiného, než zaučovat další Kefalíny.
Kdo není na práci blbej, a něco trochu umí, tak si v dnešní době vydělá balík.
Ale ono je tak zoufalá situace, že nejsou lidi, protože se nikomu nechce dělat, že si bohužel vydělá balík i blbec.
Hlavně je moc fajn, že je dost práce. Taky to může být tím, že staří fachmani vymírají a pro nové už zavřeli téměř všechny školy.
Práce je plno, lidí celkově málo, a těch co chcou makat, tak je sakra málo
A co bys čekal, když každý chce být ajťákem?
Proto jsou všude ukáčka.
Bez nich by se tady za 10 let nepostavila ani kůlna na dříví.
Zeťák mi říkal, že někde narazil na Taliány a prý totální katastrofa. . Buďme rádi za ukáčka.
To známe dobře z F1 ne?
Jenže tam berou elituNa druhou stranu taloši patřili mezi elitu i ve stavitelství. Možná jen díky slovenským murárom.
Nevím jestli jsem to napsal spisovně, tak se raději omlouvám předem. Nerad bych měl v žebrech Košický teploměr,
Niki Lauda keď sa vrátil po nehode, tiež ešte nebol 100% doliečený, nie? A kontext tiež podobný uprostred boja o titul.
Dnes by Laudu nepustili ani do paddocku a chtěli by po něm roušky i na uších.
Tak moc se doba změnila.
Tak teraz by Lauda či Senna ani jazdit nemohli. Ako ani ja si neprajem ťažké nehody ale dnes to preháňajú s trestami za ťažké pretekanie. Ale tak doba je korektnejšia či F1, futbal či hokej niekto má rád vášnivost a boj čo bolo kedysi a niekto bezpečnosť a prehnané pravidla.
Napísal si to správne Ferdo. Vidieť, že si na Slovensku nejaký čas strávil.
Dostal nalozeno, muze si za to sam.