Verstappen odkazuje „zaujatému“ Hillovi a ostatným: Mám tri tituly a viem, čo robím | Magazín F1 - F1online.sk

Letos se to davno podoba na 2021, o tom neni pochyb, otazka jestli si F1 muze dovolit dalsi motokarovy titul, nejsem si jisty :exploding_head:

Všichni kolem jsou zaujatí a já jsem letadlo. :rofl: :rofl: :rofl:
A mám 3 (slovy TŘI) podvodem získané tituly. Kdo z Vás má víc?

1 Like

Nemyslím si, že by jsi to tu nějak moc hrotil. Naopak tvůj střídmý postoj k tomuhle foru se mi líbí :slightly_smiling_face:

Nakonec tě to přejde a budeme Lewisovi fandit spolu. :stuck_out_tongue:

1 Like

Jestli Puff začne fandit tlačení od FIA a tajným dohodam, tak skončil

Takže kdyby šel Alonso do Ferrrari, tak mu taky přestaneš fandit? Zajímavé. :thinking:

1 Like

Ne, Alovi bych fandil furt, jen bych to musel dlouho překousávat.

Takže si to shrňme.

Nejlepší pilot současné formule 1.
MAX

Nejkomentovanější pilot současné formule 1.
MAX

Nejlepší odpovědi na cokoli v současné formuli 1.
MAX

Nejlepší tvrdost na trati (Cena Ayrtona Senny).
MAX

Nejlepší kontroverze v dějinách formule 1 (novinářská cena).
MAX

Největší téma současné formule 1.
MAX

Největší potenciál stát se legendou.
MAX

Nejlepší rebelie v F1.
MAX

Nejznámější pilot ve Velké Británii, Evropě a zbytku světa.
MAX

Nejlepší kamarád Fernanda Alonsa.
MAX

Nejlepší Max Verstappen.
MAX

Zbylé ceny (fňukna roku, nejhezčí helma, Cena Nica Rosberga za nejlepší účes versus dredy) přenecháme ostatním (Lando Norris, Charles Leclerc, dredy nevím).

:grin:

4 Likes

My vime ze ti preskocilo :lying_face:nemusis to tady furt sdelovat :stuck_out_tongue_winking_eye:

Vitaj, ďalší multinick.

Dúfam, že sa ti tu bude páčiť a rýchlo pochopíš ako to tu funguje. :smiley:

3 Likes

Dva Maximus Biggus dickus.Jeden je Masiho :crazy_face:

1. čo si ťuťko? FIA naopak uznala chybu a riaditeľa pretekov vyhodili…
  2. minimálne? zaujímavé, že keď ich FIA prísnejšie kontroluje, tak už nielenže stratili výhodu, ale dokonca nemajú ani top3 auto… Nebyť porušenia pravidiel, dnes by nebili ani v TOP5 tímov…
1 Like

Trest za úmyselné spôsobenie kolízie so súperom však neprišiel… Kľudne mu mohli dať rovnaký trest ako v 1997, ak by FIA Hillovi naozaj tak veľmi priala…

Ak by LH išiel do boxov, potom by Max zostal, a následne by Michael Masi správne podľa pravidiel nechal preteky dôjsť za SC… A MV by získal titul… Čiže tvoj argument je úplne mimo realitu…

@Henry_Ford áno je to tak… Aź na drobnosť… Renault nezbabral Massovi zastávku v boxoch, to Ferrari zbabralo preteky svojmu pilotovi… To, že sa preteky mohli úplne anulovať je fakt, ťažko povedať koľko týždňov/mesiacov/rokov spätne… Zvyšné preteky sezóny by potom vyzerali inak… Nemožno tvrdiť, že by Massa s istotou titul vyhral… To už sa nikdy nedozvieme…
Podvod Masiho je však jasný, veď ho vyhodili, rovnako aj podvod Red Bullu s rozpočtovým stropom…

Mal by si si zmenit nick :sunglasses::joy: stacia posledne 4 pismena

1 Like

MaxVerstappenIsTheKing

3 Likes

MaxVerstappenIsTheD1ck skor :joy:

Toto si vždy všimnem vrámci toho slovného spojenia. :grinning:
Chcel som to už dlhšie zo srandy napísať, ale predbehol si ma.

PRESNE! Dobry postreh…

to je tiez pravda…

Hura hop do toho, nekoresponduje to vôbec s tvojim komentovanim tu na maxa 🫢 a tiez fakty nesedia