Verstappen odkazuje „zaujatému“ Hillovi a ostatným: Mám tri tituly a viem, čo robím | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen sa v poslednom týždni musel cítiť ako v roku 2018, keď kritika na jeho adresu dosiahla vrchol po sérii chýb a nehôd. Už vtedy mal dostatočne hrubú „hrošiu kožu“ a nenechal sa tým ovplyvniť. Asi neprekvapí, že po šiestich rokoch, ďalších 58 víťazstvách a troch tituloch majstra sveta je jeho presvedčenie o vlastnej neomylnosti ešte pevnejšie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/177496/verstappen-odkazuje-zaujatemu-hillovi-a-ostatnym-mam-tri-tituly-a-viem-co-robim

Tituly a mozek jsou dvě zcela rozdílné záležitosti.
Většinou patří k sobě, ale najdou se i vyjímky.

2 Likes

Verstapen si je vedomi ze zasiel za hranu, HLUPAK neni ako si vela ludi mysli inac by nemal 3 tituly a 4ty na ceste, ale neprizna to lebo je to sucast hry a zaroven psychologicka hra na svojich superov v tomto pripade na Norrisa…i ked na neho netreba moc hrat tieyo hry…penalizaciu dostal, stratil nieco z naskoku v sampionate ide sa dalej

Tri tituly ale jake :money_mouth_face:

3 Likes

Hill mal 3 sezony dominantne auto a ma jeden titul.
Max mal 1 sezonu dominantne auto, a ma 3 tituly.

3 Likes

Pan Matus Pavlik videl dalsi nekonecnou diskuzi o Maxovi pod jeho ( mozna ani nectenym clankem ) a tak se rozhodl nam to tady trosku okorenit … a cim jinym ? … No prece dalsi clanek o tom jakej je Max trotl :rofl: :rofl:… trosku tomu pridame volume : Max se nikdy neomluvi , Max nikdy neprizna chybu … a hotovo … dalsi clanek na svete .

To snad uz ani nevymyslis … to bude zas " originalnich " prispevku

7 Likes

No, jde to dobrým směrem :slightly_smiling_face:

1 Like

RBR tuhle bublinu udělal okolo Vettela, teď okolo Maxe. Vážně si myslí, že se jim to nemůže vrátit, kdyby se Max rozhodl odejít? 2014/15 měli Ricciho a Kvjat, jako nováček jezdil dobře. Koho mají teď?:face_with_raised_eyebrow:

2 Likes

Mám tri tituly pretože:

1. prvý som získal len a len vďaka manipulácii proti pravidlám zo strany riaditeľa pretekov v posledných pretekoch sezóny
  2. druhý som získal len vďaka podvodu tímu s financovaním vývoja novej generácie auta pod rozpočtovým stropom
  3. tretí som získal len vďaka predchádzajúcemu bodu, keďže môj tím stále ťaží z výhody nadobudnutej v predchádzajúcom roku
8 Likes

Keby Hillovi tiak priala FIA ako Maxovi, titul z roku 1994 by bol jeho…

Len opatrne, ale skusim:
4) a mame taky srobik, ktorym vieme niekolko rokov upravovat svetlu vysku vozidla - dali sme si s tym namahu, aby to bolo schovane pod pedalom a stalo to vela ohladne vyvoja (ale nepouzivame to - tak nechapem, kde sa berie to podozrenie, ze robime nieco skryto a netransparentne a tak, aby to nikto nevedel/nevidel…)

Zapomnel si ze dva tituly ziskal v aute nelegalniho typu s regulaci vysky vozu zamerne umistenou mimo dohled kamer behem parkovani.

1 Like

Max hybe nejen timhle webem,
ale i celym formulovym svetem.:grin:

5 Likes

Hm, hybe :rofl: ale Hamilton to neni.

netaraj.

1. Ziadne manipulcie neboli co priznala aj FIA. Pravidal boli pre vsetkych rovnake a ze Lewis zabudol prezut je jehi problem.

2. Islo i minimalne prekrocenie co nemalo vplyv na vyvoj. Napak trest ich poskodil.

3. Vid 2

4 Likes

dokaz nam das alebo taras ako Matovic?

2 Likes

Mlcici Buvol ti da odpoved na vsechny tve otazky.

1 Like

Ved mu priala. Schumacher bol diskvalifikovany a k tomu dostal zakaz startu v pretekoch, aj ked ich auto bolo legalne. Hill to aj tak nedal.

2 Likes

1.Lewis mohol tiez zajst do boxov a mal.by 8 titul
2.Ktory majstrovsky tim nikdy nepodvadzal?

1 Like

Tri tituly, ale ani jeden čistý.

3 Likes