Ak by Lewis zamieril, Max by zostal na trati…
MB správne predpokladal, že závod sa dojazdi sa safety carom, lenže Masi sa zahral na Boha, ak by tam bol Whiting nikdy by k takejto fraške neprislo … ak mám ísť ďalej Verstappen dostal teraz 20s penalizáciu v jednom závode, ak by neboli komisári v roku 2021 na dovolenke, tak by v poslednych pár pretekoch sezóny 21 dostal Max dokopy aj “200 sekund” v boxoch … nuž na keby sa nehraje, ale ak tu niekto píše, že si za to môže Lewis, lebo neprezul, tak sa treba ozvať a uviesť tuto hlúposť na pravú mieru
a aj to bolo po aplikovani specialnej maxovej zlave, lebo on mal dostat prejazd boxom a dalsich 10s k tomu
v tomto pripade by s najvacsou pravdepodobnostou nebodoval a norris by mal asi velku sancu vyhrat tu gp
Výborná reakcia na zakomplexovaného Hilla. Keď ho títo chudáci britskí nezlomili v 2021, tak už nikdy.
Čo je však ešte viac úsmevné, že tunajší “fanúšikovia” Alonsa, ktorí má s touto britskou zgerbou viac ako dosť skúseností, ich v tom zrazu podporujú. A z fanúšikov sú frustráti a hejteri.
Veľmi pekne povedané. Na takých ľuďoch záleží najviac.
PS: Matúško si zas pomýlil redaktorský článok s osobným blogom a opäť sa nám tu vygrckal.
Brutálne
Taký skrátka je.
Veľmi dobrá a nezaujatá novinárčina, bez subjektívnych pocitov.
Pomaly začínam tomu hranolovi aj rozumieť, že vás má za špinavé prostitútky.
Áá tak už aj Matúš Pavlík bol priradený do širokej skupiny špinavých protislovenských prostitútok. Gratulujem. Aj keď celkom nechápem, čo je na tomto článku protislovenské. Rôzni ľudia sa oháňajú rôznymi titulmi. Potom sa mrkneš ako tie tituly získali a je ti z tých ľudí zle. Verstapppen reaguje ako malý tvrdohlavý chlapec, čo žaluje na druhých. Obávam sa, že ešte stále nedosiahol svoje dno.
Máš tri tituly vďaka roky prehliadanej špinavej vytláčacej taktike na neskoré brzdy, Masimu a dominantnému autu.
Takúto koncentráciu frustrátov na meter štvorcový ako je v tejto diskusii som už dávno nevidel Dokonca aj @Tomas vyliezol po 3 rokoch neúspechov Hamiltona z diery, len sa čudujem, že si tak horlivo nekomentoval Luiho vypadnutie v Austine
3 roky čakania na Maxovu chybu sa vyplatili.
Tak tohle se dá napsat o každým např:
Sir má 7 titulů protože : 1. zmanipulování závodu v Singapuru Renaultem
2. zbylých 6 kvůli absolutně dominantnímu autu
ja si občas tak vravím čo tu väčšina z vás bude robiť keď ten Maxo skončí už sa nebude na koho odbavovať a bude to pre vás veľmi smutný život
Anyway - ja vám ľudia neviem, vďaka bohu že za čias Schumachera neboli takéto diskusie a tak rozvinutý net lebo to by bolo zábavy.
Ani ten nikdy nedával na to čo si kto myslí, rovnako ako Maxo bol ľadovo chladny agresívny až bezohľadný. No a napríklad taký Hill by si mohol pamätať že práve vďaka takémuto pretekaniu a Schumiho prístupu vyhral VC Belgicka 1998 keď Schumi dal skoro až kamikadze na Coultharda - samozrejme že Schumi urobil chybu a rozbil svoje auto a ukončil preteky aj Davidovi - vysledok? Naletel do jeho garaže a išiel ho tam dobre že nie zamordovať. Raz sa k tomu David vrátil a vravel že za toto sa Schumi nikdy neospravedlnil ani nepriznal chybu aj keď videl zábery no aj tak nepriznal.
Raz darmo každá generalcia ma svojho Schumachera
A teraz vštci do mňa😂ja však len dávam dokopy niektoré fakty
Bezohladnosť pre konečný výsledok je tam za mňa proste 1:1
Není co dodat.
Jedna věc je rejpat do chování Maxe na trati, tam to má jaksi reálnej základ.
Druhá věc je zpochybňovat jeho tituly, to už je čistej hate. A mám takovej pocit, že minimálně tvojí kolegové se tu dušovali, že výkonnost Maxe nikdy shazovat nechtějí
Maximálne súhlasím z trestami pre Maxa ale vôbec nesúhlasím s hlasmi ktoré radia RedBullu aby mu dohovorili, či Maxovi aby sa zmenil🤦♂️ Nie je to prvý ani posledný šampión čo rád balancuje na hrane pravidiel. Je prirodzené že občas mu to nevyjde. Doteraz len nebol nútený aby jazdil hranu svojich možností.
Jestli je pri smyslech a vi co dela tak je vsechno v poradku ku ku Uprimne, kolik lidi na planete si o nem tohle mysli…jestli ho bavi byt stredem pozornosti za kazdou cenu a klidne by nekoho zabil, pak jen krcil rameny, to je jiny level, vime jaky.
Obě věci mají reálnej základ, jinak by se to takhle neřešilo.
To je dost nebezpečná myšlenka. Nebo snad souhlasíš se vším, co se řeší třeba o takovém Lewisovi?
Ani moc ne.
Nejsem zase úplně oddanej fanoušek, že bych se tady kvůli němu bil a slzel. Nebo ti to tak někdy přišlo?
Je nejlepší pilot všech dob, o tom bez debat, ale za 2 měsíce se stane synem smrti.
HAM synem smrti proc…
Letos a 21 jsou to jistým způsobem spojité nádoby
Budeme dal sledovat zavody…my tu budeme vzdycky ale modry Slimak ne, to je jasny.