Já se do tohohle pouštět nechci, protože ať bude odpověď jakákoliv, tak někoho nasere a nějaký útoky nebo hádky jsou zbytečný
A o cem teda pises? Jako ze mel treba Hamilton uhnout Maxovi, protoze ten byl o pul vteriny na kolo rychlejsi? Takze bys zakazal branit pozici? To by se ale asi po nedelnim zavode mistnim Hamfans nelibilo. Zajimava myslenka.
Ale na tom se asi neshodnem. Protoze podle me koukas na spatnej sport. To musis koukat na rally, ne na F1.
My vime, vy si to vsechno vyrikate pres osobni zpravy abyste nebyli pro smich
Tak sa mi zdá, že nie si v tomto prípade schopný, alebo ochotný korektne diskutovať. O žiadnom zákaze bránenia pozície, či uhnutiu Verstappenovi sa nikde ani len nezmieňujem a som proti tomu. Takže tu sa zhodneme. Moja nádej, aby nabudúce vyhral najrýchlejší jazdec vychádzala z toho, že túto nedeľu to podľa mňa tak nebolo. Norris opäť zaplatil za svoj nie celkom dobrý štart a v konečnom dôsledku na to doplatil. Na štartoch musí jednoznačne zapracovať, lebo z hľadiska čistej rýchlosti bol v nedeľu top, a tiež bez väčších jazdeckých chýb. Ináč a pozerám aj rally. Odporúčam aj tebe.