Verstappen odkazuje kritikom: Všetci sa môžu dať vypchať | Magazín F1 - F1online.sk

Takého nervózneho Maxa Verstappena sme v posledných rokoch nezažili. Náskok Red Bullu je však preč a ukazuje sa, že ani Holanďan už nie je ten neomylný, suverénny a rozvážny jazdec, ako sa nám mohlo zdať v uplynulých dvoch sezónach. Na maďarskej veľkej cene sa pustil do tímu, Lewisa Hamiltona aj svojich kritikov.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/164738/verstappen-odkazuje-kritikom-vsetci-sa-mozu-dat-vypchat

Spravne Max. K tomu sa neda nic povedat.

1 Like

Maxo bol už včera nervavý a dnešok bolo logické vyvrcholenie toho všetkého.

1 Like

image

2 Likes

Furiosa. :grin:

1515

Ano jasne vsetci su je****ti vratane jeho timu ale on je v poriadku :rofl:

2 Likes

odporucam ak si nevidel :+1:

Viděl. :wink:

151515

1 Like

Čudujem sa Hamiltonovi, že zatáčal do auta, ktoré mal vo vnútri zákruty a evidentne prebrzdilo. Buď ho nevidel (čo pochybujem) alebo sa proste chcel zraziť s Verstappenom.

2 Likes

O sam najvyssi a jediny Max, co vsetku mudrost sveta zjedol…
Myslim a asi by mu to pomohlo, keby si prezuval sam, strategiu na PC sledoval sam, nastavoval auto sam, volal sam zo sebou a aj by mal jazdit v druhom aute on sam - ved ako povedal, aj na konstruktersky titul staci on sam…
Myslim, ze ako sa kto sprava k inym - tak sa mu aj vrati :rofl::rofl::rofl: takze by sa asi aj mal ist “vypchat” sam - je to dobry muzealny typek :rofl::rofl::rofl:

3 Likes

Celkově by se Max mírnit mohl, ale u vysílaček přímo ze závodu bychom měli předpokládat i peprné komentáře. Piloti se musejí plně soustředit na jízdu, ne na salónní vyjadřování, to mi připadá nepřirozené.

4 Likes

Tvl ten to vůbec nedává :man_facepalming: Ale to je ta RedBullovská výchova nedotknutelného, teď mu z toho hrabe a sám týmu vůbec nepomáhá.

8 Likes

Fandím Maxovi ale keď mu nejde tak je až príliš nervný

Vzteklý je Maxův defaultní stav.

Podle mě je v skrytu duše rád, že si může zase pořádně zanadávat.

V posledních letech moc důvodů neměl, tak teď si to vynahrazuje, než se zase věci obrátí k lepšímu. :wink:

takze ako Hulk - always angry?

1 Like

Lewis zatáčal do zákruty, nemohol vedieť, že to Max nezvládne, prebrzdí a pôjde rovno. Ako povedal, ak by to mal Max pod kontrolou, tak by ho v tej zákrute predbehol, lenže Max spravil chybu…

2 Likes

Yes. :slightly_smiling_face:

Ale jako kdyby to byl jen on. Takový Fernando je poslední dobou taky jako kočka na rozpálené pánvi. Kupodivu jeho věrní fans si toho nějak nevšimli.

Nejhorsi mistr sveta ever, nic nez trapas a ostuda. :bath:

Uvidime co rekne doktor.

1 Like

alonsa dneska ale solidne zarezali, asi si uz vymedzuju pre dalsiu sezonu post jednotky a dvojky

Typické, keď sa prestane dariť (rozumej keď skončí dominancia monopostu), prestane sa Maxo ovládať a začne mu to yebkať… prská na všetkých, nadáva svojmu inžinierovi a zrazu zisťuje, že je taký istý NIKTO, ako pred pár rokmi…
Za mňa len dobre… :+1:

3 Likes