Verstappen o záplave mediálnych povinností: Hlavu zapájam na jedno percento | Magazín F1 - F1online.sk

Hlavnou náplňou práce pilota Formuly 1 je naskočiť do kokpitu a na trati odovzdať všetko. S tým sa však vystačiť nedá. Ak váš otec nevlastní celú stajňu, musíte si plniť aj horu mediálnych povinností. Ako sa s nimi vysporadúva Max Verstappen? Skrátka počas rozhovorov a akcií vypne.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/167429/verstappen-o-zaplave-medialnych-povinnosti-hlavu-zapajam-na-jedno-percento

Po dlouhé době souhlasím s Maxem. :+1:

4 Likes

No a pak ze Max a Hamilton nemaji nic spolecneho. Hamilton taky nepremysli o tom co rika. :smiley:

1 Like

Z reklám a od sponzorov berie veľké milióny, asi by sa mu nepáčilo ak by mu začali dávať len 1 %. Veľkú mieru ale za to môžu novinári s ich otázkovou kreativitou.

je vela sponzorov a len jeden aktualny majster sveta.

Počkej jak bude dominovat až zapne aspoň na 20% :stuck_out_tongue:

To by už mohl no.
4x bez výhry z toho 3x mimo podium s nejrychlejším autem…
Musí aspoň 2%.

1 Like

Max je kámoš, dělá to zajímavější.
Akorát McLaren a Norriss to pochopili špatně :stuck_out_tongue:

McLaren to jen dělá napínavější, aby to pak víc bolelo. :slight_smile:

Jako při závodění? Jo, tak to jo, to by vysvětlovalo vše. Díky za vyjasnění. :rofl:

Ty píšeš o Hamiltonovi pod článok o Verstappenovi?

Byl jsi tam v sobotu?

Co je na tom nejasneho? :thinking: Ale dobre extra pro tebe. Ano, pod clankem o Verstappenovi pisu o Hamiltonovi. :grinning: Staci takto, pro pochopeni? :wink:

1 Like

Měl jsem jet. Ale pak to z nějakých důvodů to nedopadlo.
Stejně jsem koukal, že vystavují maketu, takze nuda. :pensive::grin:

1 Like

V poho. Ja len že pod iným článkom o Hamiltonovi radíš Ferdovi ako a čo a o kom má písať :thinking: Stačí takto pre pochopenie? :wink:

1 Like

Ani ne. Ja obecne moc nechapu fanousky Hamiltona. :grin:

Vis kdyz nekdo napise tohle pod clanek o Hamiltonovi, mam za to ze pise o Hamiltonovi. Akorat, jak pozdeji vyslo najevo, dotycny Ferda psal o nekom uplne jinem a to je zmatecne. :smiley:

No a kdyz ja napisu tohle:

Tak bych rekl, ze krome tebe, je vsem jasne ze pisu o Hamiltonovi a Maxovi, i kdyz to pisu pod clanek o Maxovi. :wink:

Ale jak se rika, sve jsme si rekli a myslim ze muzeme jit dal. :grinning::wink:

Pekny den preji.

3 Likes

Co já mám informaci, tak to mělo být skutečné auto, akorát bez motoru…

Koukal jsem na fotky z Trutnova a maketa.

Ok, musí šetřit kluci.

to je ale ostuda

1 Like