Ja ti nevim, tak kolik? Kdyz uz teda tak premyslis.
Tipl bych si, že i kojenec má větší kapacitu mozku, než 1%.
No vidis Ferdo a ja bych rekl ze kazdy z nas, vcetne kojencu, ma 100% kapacitu mozku. Otazkou je, kolik ji skutecne vyuziva.
Naco ta skromnost Ferdo? Fakty neklamu. Neboj sa pochvalit, ze ty mas pravdu v 110 pripadoch zo 100.
Jedno procento kapacity mozku možná nestačí ani na udržení tělního obsahu. Proto z něj vychází takový obsah i na tiskovkách.
Rozumíme si?
Sakra Ferdo to jsem nevedel, ze k tomu vsemu jsi jeste neurolog.
A neboj, tobe ja rozumim uplne perfektne. Uz se preci jen nejakou dobu zname.
Ale preci jen, psat o Hamiltonovi ze se podelava na tiskovkach? Nezachazis uz moc daleko? Je to tak trosku eklhaft, ale co, nejmladsi uz neni no.
Nevšim jsem si, že by se Hamík někdy chlubil svou kapacitou mozku. Od toho máme v F1 jiné kapacity.
No jo, clovek si nevsimne veci.
Ja si toho o tom vymesovani taky az do okamziku nez jsi to o nem napsal nevsiml.
A ze se Hamik nechlubi svou kapacitou mozku, se tak nejak ani nedivim.
Že Emil nedokončil ani základní školu je všeobecně známo, ale že je na tom tak špatně o sobě prozradil až teď.
Na toto som cakal
Ty pises o Maxovi? Pod clanek o Hamiltonovi? Tohle jsi mel napsat pod clanek o Maxovi, nebo aspon Maxe v textu zminit.
To chce fistron Ferdo. Nebo vyuzit vetsi kapacitu mozku.
Max mel soukromeho ucitele a evidentne to stacilo. .
Nebo ono snad navstevovani skoly ma neco spolecneho s kapacitou mozku?
A co si ty pamatujes ze zakladni skoly?
Evidentne ma Max tak velkou mozkovou kapacitu, ze mu staci jet na 1%. A porad to co rika ma hlavu a patu, narozdil od stale lepsiho a lepsiho inzenyra.
Tady neco ke skole. Jak dulezita je ve tvem zivote.
Hezkej den Ferdo. A k tem skolnim autoritam zase tak moc nevzhlizej, kdyz je poznas blize, zjistis, ze jsou stejne chybujici a omylni, jako my ostatni.
Ty ses nechal nachytat na hruškách i se svým myslitelem, který zapojuje své procento mozkové kapacity nejen na tiskovkách, ale i na dráze. Tam se taky chová jako dítě na saních a jezdí stylem jupííí jedu všichni uhněte.
Ja asi nebudu ten kdo je na hruskach vid.
Pekny zbytek leta Ferdo.
Ten Timur se tě hodně dotkl
Vůbec né, ale musel jsem do pracovního procesu, tak jsem neměl čas se dohadovat jak Jos dělá Emilovi soukromého učitele.