Hamilton zažije vo Ferrari emočnú horskú dráhu, avizuje Villeneuve | Magazín F1 - F1online.sk

Ja ti nevim, tak kolik? Kdyz uz teda tak premyslis. :grin:

Tipl bych si, že i kojenec má větší kapacitu mozku, než 1%.

3 Likes

No vidis Ferdo a ja bych rekl ze kazdy z nas, vcetne kojencu, ma 100% kapacitu mozku. Otazkou je, kolik ji skutecne vyuziva. :laughing:

4 Likes

Naco ta skromnost Ferdo? Fakty neklamu. Neboj sa pochvalit, ze ty mas pravdu v 110 pripadoch zo 100. :wink:

3 Likes

Jedno procento kapacity mozku možná nestačí ani na udržení tělního obsahu. Proto z něj vychází takový obsah i na tiskovkách.
Rozumíme si?

Sakra Ferdo to jsem nevedel, ze k tomu vsemu jsi jeste neurolog. :laughing:

A neboj, tobe ja rozumim uplne perfektne. Uz se preci jen nejakou dobu zname. :wink:

Ale preci jen, psat o Hamiltonovi ze se podelava na tiskovkach? Nezachazis uz moc daleko? Je to tak trosku eklhaft, ale co, nejmladsi uz neni no. :grin:

Nevšim jsem si, že by se Hamík někdy chlubil svou kapacitou mozku. Od toho máme v F1 jiné kapacity.

No jo, clovek si nevsimne veci. :smile:

Ja si toho o tom vymesovani taky az do okamziku nez jsi to o nem napsal nevsiml. :smile:

2 Likes

A ze se Hamik nechlubi svou kapacitou mozku, se tak nejak ani nedivim. :grin:

Že Emil nedokončil ani základní školu je všeobecně známo, ale že je na tom tak špatně o sobě prozradil až teď.

Na toto som cakal :smile::smile:

4 Likes

Ty pises o Maxovi? Pod clanek o Hamiltonovi? Tohle jsi mel napsat pod clanek o Maxovi, nebo aspon Maxe v textu zminit. :grin:

To chce fistron Ferdo. Nebo vyuzit vetsi kapacitu mozku. :laughing:

Max mel soukromeho ucitele a evidentne to stacilo. :grin:.

Nebo ono snad navstevovani skoly ma neco spolecneho s kapacitou mozku?

A co si ty pamatujes ze zakladni skoly? :grin::grin::grin:

Evidentne ma Max tak velkou mozkovou kapacitu, ze mu staci jet na 1%. A porad to co rika ma hlavu a patu, narozdil od stale lepsiho a lepsiho inzenyra. :smile:

Tady neco ke skole. Jak dulezita je ve tvem zivote.

Hezkej den Ferdo. A k tem skolnim autoritam zase tak moc nevzhlizej, kdyz je poznas blize, zjistis, ze jsou stejne chybujici a omylni, jako my ostatni. :wink:

4 Likes

Ty ses nechal nachytat na hruškách i se svým myslitelem, který zapojuje své procento mozkové kapacity nejen na tiskovkách, ale i na dráze. Tam se taky chová jako dítě na saních a jezdí stylem jupííí jedu všichni uhněte. :sled:

1 Like

Ja asi nebudu ten kdo je na hruskach vid. :grin::wink:

Pekny zbytek leta Ferdo.

1 Like

To je ještě dobrý.
Ještě mohl používat mozek na 4%. :grin:

2 Likes

Ten Timur se tě hodně dotkl :grinning:

5 Likes

“first and only person of color in F1”.

Vůbec né, ale musel jsem do pracovního procesu, tak jsem neměl čas se dohadovat jak Jos dělá Emilovi soukromého učitele. :wink:

@PUFF
https://qr.ae/p2hOW1
Willy T. Ribbs
image