Verstappen o svojej budúcnosti: Nastal čas ukončiť všetky špekulácie | Magazín F1 - F1online.sk

Dočkali sme sa. Max Verstappen vo štvrtok ponúkol verejnosti vyhlásenie, v ktorom po dlhých týždňoch konečne jasne potvrdil, že v roku 2026 zostane v Red Bulle. Žiadne domino na prestupovom trhu s jazdcami sa tak nespustí a na letnú prestávku bude Formula 1 odchádzať bez nejasností s výhľadom na rok 2026.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/209505/verstappen-o-svojej-buducnosti-nastal-cas-ukoncit-vsetky-spekulacie

srab   

2 Likes

Nuž nečakal som to, ale zase na druhej strane ak by Verstappen s Mercedesom vyhral 7 titulov zaradom, asi by to velmi zaujímavé nebolo.

Dalo se to čekat, nechal svýho otce, aby tam rozesral fungující tým a nedostal nabídku jinde. A kdyby ji dostal, tak bez zaručení podpory od celýho týmu a vzití Helmuta, tak by do toho nešel

3 Likes

Možná to bude znít trochu divně, ale byl to především Horner, který díky rozložení podpory jezdců na jedničku a nulu dosáhl toho, že Emil i přes velký úpadek týmu stále dostával tak dobrou techniku, že si udržel třetí místo v pořadí šampionátu jezdců.

Na druhou stranu i Emilovi patří čest za snahu stále bojovat o dobré výsledky a tím sám sobě znemožnil svobodný odchod za lepším.

…nadále tedy zůstává jezdcem jednoho týmu. Ted se bude muset modlit aby RB příští rok nebyl uplný křáp nebo ta aura kolem něj splaskne definitivně.

1 Like

Záleží jaká aura. Protože aura, že vytáhl 4 nejrychlejší auto na titul už dávno splaskla

1 Like

…there are interesting times for max coming.

2 Likes

Ještě před pár týdny jste mu nadávali, že je zbabělec že by chtěl při první neúspěchu utéct z RB do možná dominantního Mercedesu. :grin:
Vy jste normální šašci. :grin:

13 Likes

Dejve, chovej se slušně, Spine nemůže za to, že Max nemá koule na to přestoupit jinam bez podpory co má v RBR

1 Like

Očekávaná varianta, všechno ostatní by bylo překvapení.
Příští rok až se ukážou karty týmů na několik let dopředu, tam to bude jiné kafe.

:clown_face: :clown_face: :clown_face:

15151616551615

6 Likes

Obávali jsme se že bude zbabělec, ale nakonec se z něj vyklubal obyčejnej srab :smile:

3 Likes

Dejve, chovej se slušně a s respektem. Honzovi nadávat můžeš, ale Spina z toho vynech.

@Daaviid23
obrazek

2 Likes

Boze to je tak trapny, asi jak Pekarova.

Neviem načo sa tu rieši odchod Verstapena keď zmluva a kauzula v nej nebola naplnená…budúci rok uvidi rozloženie síl a bude mať info čo ďalej

1 Like

Teď úplně nechápu, na koho je to mířeno víc :stuck_out_tongue:

@PUFF Já už jsem to tady vysvětloval, svatá trojka vystupuje jako jeden muž, vzájemně si likujou všechny příspěvky, bavíš se s jedním a za chvíli se bavíš se všemi třemi. Jeden za všechny…

9 Likes

Na oba dva stejně.

A o tom, kdo co lajkuje a na co kdo reaguje v diskuzi, kde vystupuješ bych fakt pomlčel

2 Likes

Jo Dejve, chovej se slušně a mě z toho vynech, já jsem nejobjektivnější člen tady. msedge_qlN6RzwNaW

2 Likes