Verstappen o manévri na Piastriho: Musel som sa zasmiať | Magazín F1 - F1online.sk

Tak ono to neni len o tej politike, ale vacsinu ludi, ktorych prispevky ma nebavia mam v ignore

1 Like

Ja len, ze si teraz reagoval na mna, ze nemas inu moznost ako ignore (v suvislosti s dnesnou politikou), tak teraz neviem, ci ta vo vseobecnosti nebavia moje prispevky alebo ako? :smiley:

Poslednu dobu nebavia no, tie o F1 ale bavia vzdy

Co sa tyka pocetnosti, tak o F1 stale prevladaju aj poslednu dobu.

Btw nie som ten, co tu otvara politicke temy, len sa obcas zucastnim otvorenej diskusie.

Jak pisem vyssie, o politiku tu primarne nejde ale je sucastou toho preco som zvolil cestu ignore

K prispevkom co ma nebavia tak jj, nebavi ma tu pomaly kazdy den citat jak si hogra vodis jak psika atd, asi som uz z toho vyrastol, alebo ze kiks podla teba potřebuje dostat co pro to (metafora predtym nez budem nuteny cokolvek citovat)

Ale pokial si statisticky v prevahe pri F1 prispevkoch tak akoby som mlcal :smile:

3 Likes

Tak tady se Josi shodnem asi jen na tom, ze se neshodneme. :handshake:

Pojdme dal, na poradu je nejnudnejsi GP sezony.

1 Like

No ale potom ignore nema u teba zmysel, lebo bud zameskavas moje fantasticke prispevky k F1 (ktorych je vacsina) alebo ich aj tak rozklikavas. :grin:

To je v pohode, nemusime sa zhodnut. :slight_smile:

Najnudnejsia byva az v nedelu, sobota byva super, tak sa podme tesit na zajtra. :slight_smile:

1 Like

Obet bola v tomto pripade nutna

Nebyl v tom úmysl, jen vzdělávání je pro mě jaksi citlivé téma :smiley:.

No dobrý, ale dal jsi příspěvek o čistě politickém zásahu ze strany jednoho z (bohužel) pořád ještě nejvýznamnějších politiků světa, a čekal jsi debatu o vaření :smile: ?

1 Like

Jsem naivní a navíc nepoučitelný, to už sis musela všimnout :smiley:.

1 Like

Dnešek budiž důkazem mé naivity.

Takhle jsem trávil celý den s mojí partou puberťáků

Potom v osm večer šli nakupovat trička, mikiny a čepice do stánků a když se mělo jít na párty, tak všichni řekli že jsou mrtví a jeli jsme domů.

Teď sedím se sousedem na terase a mládež klábosí v posteli…

Ani to nechci komentovat :roll_eyes:

1 Like

Vidíš, a já jsem si myslela, že někam vypadli a nechali Tě doma :smile: ! To je ale hrozně smutné, oni nic nevydrží… Je to tak, ten vzdělávací systém pokulhává :smile: .

Nevydrží, jsou spálený od sluníčka a to mi holky tvrdí, že se pětkrát za den mazaly…

To musí být už i narušená genetika, zdá se, že nutně potřebujeme geneticky obohatit na pigmentu :smiley:.

Ty nedáš pokoj :smile: . No ale vážně, asi jsou zatím spokojení, jinak by to nevydrželi, ne? Budete i zítra, nebo už to stačilo?

Ano, chystají se i zítra, já to ale už nedám.

Od 9h je Pit lane walk, tam s nimi ještě půjdu, ale na tribunu už mě nikdo nedostane.

Tohle postavili na skále nad Monakem, vezmu kolo a pojedu se tam podívat.

2 Likes

Zkus zjistit, komu to patří, to by mě docela zajímalo. Ale aby Tě u toho nezastřelili…

1 Like

Co to je dneska za mládež?
Jsou v Monaku, mají jít na párty a oni leží v posteli. :smiley:

1 Like