Tak ono to neni len o tej politike, ale vacsinu ludi, ktorych prispevky ma nebavia mam v ignore
Ja len, ze si teraz reagoval na mna, ze nemas inu moznost ako ignore (v suvislosti s dnesnou politikou), tak teraz neviem, ci ta vo vseobecnosti nebavia moje prispevky alebo ako?
Poslednu dobu nebavia no, tie o F1 ale bavia vzdy
Co sa tyka pocetnosti, tak o F1 stale prevladaju aj poslednu dobu.
Btw nie som ten, co tu otvara politicke temy, len sa obcas zucastnim otvorenej diskusie.
Jak pisem vyssie, o politiku tu primarne nejde ale je sucastou toho preco som zvolil cestu ignore
K prispevkom co ma nebavia tak jj, nebavi ma tu pomaly kazdy den citat jak si hogra vodis jak psika atd, asi som uz z toho vyrastol, alebo ze kiks podla teba potřebuje dostat co pro to (metafora predtym nez budem nuteny cokolvek citovat)
Ale pokial si statisticky v prevahe pri F1 prispevkoch tak akoby som mlcal
Tak tady se Josi shodnem asi jen na tom, ze se neshodneme.
Pojdme dal, na poradu je nejnudnejsi GP sezony.
No ale potom ignore nema u teba zmysel, lebo bud zameskavas moje fantasticke prispevky k F1 (ktorych je vacsina) alebo ich aj tak rozklikavas.
To je v pohode, nemusime sa zhodnut.
Najnudnejsia byva az v nedelu, sobota byva super, tak sa podme tesit na zajtra.
Obet bola v tomto pripade nutna
Nebyl v tom úmysl, jen vzdělávání je pro mě jaksi citlivé téma .
No dobrý, ale dal jsi příspěvek o čistě politickém zásahu ze strany jednoho z (bohužel) pořád ještě nejvýznamnějších politiků světa, a čekal jsi debatu o vaření ?
Jsem naivní a navíc nepoučitelný, to už sis musela všimnout .
Dnešek budiž důkazem mé naivity.
Takhle jsem trávil celý den s mojí partou puberťáků
Potom v osm večer šli nakupovat trička, mikiny a čepice do stánků a když se mělo jít na párty, tak všichni řekli že jsou mrtví a jeli jsme domů.
Teď sedím se sousedem na terase a mládež klábosí v posteli…
Ani to nechci komentovat
Vidíš, a já jsem si myslela, že někam vypadli a nechali Tě doma ! To je ale hrozně smutné, oni nic nevydrží… Je to tak, ten vzdělávací systém pokulhává
.
Nevydrží, jsou spálený od sluníčka a to mi holky tvrdí, že se pětkrát za den mazaly…
To musí být už i narušená genetika, zdá se, že nutně potřebujeme geneticky obohatit na pigmentu .
Ty nedáš pokoj . No ale vážně, asi jsou zatím spokojení, jinak by to nevydrželi, ne? Budete i zítra, nebo už to stačilo?
Ano, chystají se i zítra, já to ale už nedám.
Od 9h je Pit lane walk, tam s nimi ještě půjdu, ale na tribunu už mě nikdo nedostane.
Zkus zjistit, komu to patří, to by mě docela zajímalo. Ale aby Tě u toho nezastřelili…
Co to je dneska za mládež?
Jsou v Monaku, mají jít na párty a oni leží v posteli.