Verstappen o manévri na Piastriho: Musel som sa zasmiať | Magazín F1 - F1online.sk

No jaká, asi taková:
„Naše mládež miluje přepych. Nemá správné chování. Neuznává autority a nemá úctu před stářím. Děti odmlouvají rodičům, srkají při jídle a tyranizují své učitele.“ Sókratés

Ale připisuje se to kde komu, tak to možná ani nikdo neřekl :slight_smile: .

1 Like

Tak je asi jiná doba, ale neumím si představit odmítnout v 19 letech párty v Monaku. :smiley:
Tu bych neodmítl ani teď. :smiley:

2 Likes

Mně povídej! Ale asi by mě už zařadili mezi tu skupinu, která se s chodítky jenom pohybuje do rytmu :smile: .

1 Like

Tak ono… jestli Triper dal dětem 10 euro se slovy “běžte se bavit”, tak to bych taky zůstal posteli.

1 Like

Jj, jsou to chudáci :grinning:
V 23h šli grilovat a teď už zase krmí racky…

1 Like

Docela nasrana kachna :))

1 Like

“lokaj Edko” ake 2 roky? vsak cela vlada trvala 2 roky. Nevies ani kolko trvala ta vlada.
“PS”: vsak napis kto je podla PS fasista. To su len take tvoje taraniny.
“Matovic” nikoho nezaujima a kolko si ich kupil 500? :smiley:

1. decembra 2022 bola vyslovena nedovera vlade a prezidetka ju odvolala. maj 2023 vsak to uz boli volby a sa mi zda ze tam bol Odor…

Je úplne jedno, čo sa ti zdá. Zaberie to asi 5 sekúnd googlenia si to overiť:

A vláda vládla (v obmedzenom rozsahu) až do novej vlády, nie do momentu vyslovanie nedôvery.

15.12.2022 bola vyslovena nedovera vlade a potom bola v obmedzenom rezime, cize sa uz nejednalo o plnohodnotnu vladu a mohli robit tak akurat tak ze nic.

Stále to nevychádza na tento tvoj výpočet:

A navyše stále to nerozporuje toto tvrdenie:

:slight_smile:

Bol ako bol, proste to uz nebola normalna vlada, mozno 1 rok mohli nieco robit ale zvysok uz bol len krizovy manazment a po nedovere ani to. Ale dobre technicky tam bol 2 roky.

Aký krízový manažment? Veď v plnom režime vládli do vyslovenia nedôvery, takže od 1.4.2021 do 15.12.2022. Viac ako 1 rok a 8 mesiacov.

Ale každopádne celé obdobie Matoviča a Hegera bol jeden obrovský prepadák. Krajina doslova zamrzla a jediné čo sa riešilo bolo Oľano vs SaS.

Edko bol ešte väčší komik ako Matovič. Ten bol v jeho anuse tak hlboko, že mu trčali už len topánky. Jeho úlety obhajoval viac ako sám Igor a nakoniec to úplne zabil keď od neho zdrhol. :sweat_smile:

Bavili sme sa ze Heger bol 2 roky, myslel som jeho prvy rok. Prepadak to bol, ale bolo to cele poznacene COVIDom ale aj bez neho by to asi nedopadlo dobre.

Ved ano. Bol 2 roky? Bol. :slight_smile:

Nedá mi to, ale je to stále lepšie oproti tejto partičke zlodejov, čo ťahá SK von z EU, NATO a podlizuje sa politikom s diktátorskými sklonmi, čo majú krvavé paprče.

1 Like