Tak to nemam inu moznost …
Kludne, je to tvoje rozhodnutie.
Ocakavam, ze uz mas v ingore liste aj Tripera, Warakar, boba, rAstora, Evap, Sharka a fia_f1, vsak?
Pardón, že jsem tu nechtěně rozpoutal politickou debatu.
Už to neudělám.
Politicke debaty su tu bezne, ale len vtedy ked sa to pokrytcom hodi (neratam k nim jezka, ten je proti nim vzdy).
Takze kludne to urob aj nabuduce, aspon sa pokrytci vyfarbia.
Je sloboda slova a ten, ktoremu tu dnesna diskusia tak strasne vadila aj tak napisal h0vno k F1 a k teme , o ktorej je clanok, takze ziadnej F1 diskusii to tu neprekazalo.
A ked tu vedu politicke diskusie jeho honzici, tak im tlieska a este stucha do nich.
Jses druha Vicky Pollardova 🫵
Je fakt smesny ze se 4xmistr sveta tesi jak male decko z predjeti soupere a ze to ma svy fanousky je jeste vetsi hlina
preco by sa netesil? vsak je to presne to co ho na tom bavi.
Tumpove kroky sa daju sumarizovat vetou, chcel som to najlepsie pre ameriku, ale dopadlo to ako vzdy.
cena americkeho dlhu narastla, postavenie US dolara ako rezervnej meny sa oslabilo. Vsetci strategicki partneri sa skriabu za usami ako znizit zavislost na USA.
Eraticka zahranicna politika a skryto otvoreny obdiv k diktatorom oslabilo doveryhodnost v dlhodobe smerovanie imperialnej mocnosti.
tak ako fiasko s tarifami dopadne uplne vsetko coho sa tento stary senil chyti.
Eh, aha tak to je jina zavodnicka liga
Kdyby to bylo neco extra tak jo, VER se jen snazi detinsky mazat efekt z Miami driver school kterou absolvoval pod svymi instruktory z Mclarenu.
zbytocne to rozmazavas. nemas ho rad, to vieme vsetci.
A to je vsechno? Tahle zkratka ti nevysla.
Nemam ho rad, navic jezdecky a projevem je zaseklej v motokarach, ted uz asi navzdy, ten uz se nikam neposune.
BTW tento poznas?:
Mrs. Boots wanted to get her husband Bill a present for his birthday
that would really mean something.
She went out and got a tattoo of his initials on her butt. B on
one cheek and another on the other.
That night when she went home she showed him. Bill said, “That’s
real nice honey but, who the hell is BOB!?”
Ty si pripravujes dopredu vtipky na me, to je mily
Jak pises mne toto vadilo vzdy a hlavne v spojitosti s tym ze si tu je mozne vytvorit “offtopic” vlakno a besnit tam dle libosti
So slobodou slova to nema suvis kedze priestor na vytvorenie offtopic vlakna tu je a vzdy bolo
co by som pre suputnikov na tomto fore neurobil…
Kdyby byl aspon hodnotovej a napsal ze Slovensko od Ceska zdupkalo se zacatkem 2. svetove valky k Hitlerovi a po konci pak zase zpatky, to se nedocteme coz je velka skoda.
A ted uz klid prosim.
Ty co tu riesis? ty si fakt primitiv… Fakt trieda. Uz sa posad na gauč a otvor si pivo a daj tu vsetkym pokoj…
Takto Ťa tu vnímame
Rekl jsem klid multi-nicku.
Vy se te vasi historie bojite jak cert krize, nerozumim.
Jednou to tak bylo, tak to tak je, tady neni velkohubost na miste, spis davka urcite pokory.
Doufam ze mi tu pod tim komentarem naskoci aspon deset srdicek.
Pokud to teda bylo fakt omylem…
Ja viem, ze ti to vadilo, a preto sa pytam, ci si teda rovny ku vsetkym a davas si vsetkych vyssie vymenovanych, co tu spomenuli politiku do ignoru alebo je to len pocta pre Josa?
Ale hlavne o clanku sa tu nikto nebavil, takze zrovna tu to nevadilo vobec nicomu.