Verstappen o manévri na Piastriho: Musel som sa zasmiať | Magazín F1 - F1online.sk

ten tvoj plač hneď ráno,si užívam,samozrejme sa nevieš zaobísť bez urážok…vypadla ti plienka a v noci sa ti stalo nešťastie?

Já Tě jenom trochu doplním, pak se dozvíme od těch, kterým se dělání pořádku už přestane líbit, že “nevěděli” a “mysleli”. No nic, tady to fakt nevyřešíme :slight_smile: .

6 Likes

nieee, sebareflexia u týchto ľudí neexistuje. U nás sme to historicky (aj hystericky) riešili opakovane. Mali sme Tisa, socializmus/komunizmus, 3x Mečiara, 4x Fica… Vždy sa nájde zástupná téma pre voličov tzv. “mysliteľov” = nový nepriateľ, nový dôvod na nenávisť. Ďalšia príčina ich osobných neúspechov. Takže opäť budeme podporovať “istotu” (nech tým myslia čokoľvek). Podľa takejto “žumpy” sú už fašisti všetci (aby sa degradoval pôvodný - pravý význam slova). No a “liberálni” (tolerantní) aj “progresívni” (pokrokoví) sú zlo, ktoré treba, v ideálnom prípade, vyhubiť. :woozy_face: A konzervatívci, nesúhlasiaci s tou nenávisťou, sú hrdinsky ticho. A takto si mi tu žijeme svorne so slovenskou (slovanskou!) prívetivosťou/dobrosrdečnosťou.

// vlastný názor je viac ako pravda! Heslo každého správneho dezolé/chcimíra.

Pravdu máš, ale tak opustiť sa niekde treba :wink: O chvíľu nám to tu bude možno vysvetlené, ako veľmi sa mýlime (expresívnou formou?).

3 Likes

Toto ale najviac sedí na tých, čo nenávidia Fica. Za všetko môže Fico a jeho vlády. :wink:

PS: Neobhajujem týmto príspevkom Fica, ten je ekonomicky mimo, len podotýkam, že to sedí úplne na opačnú časť voličov ako hovoríš ty.

Toto tak isto sedí hlavne na voličov PS. Tí spravia fašistu z každého, kto má racionálny stredový názor, ktorý bol ešte 10-15 rokov úplne normálny.

PS2: Je to skôr výsledok neschopnej opačnej strany politického spektra, že tu máme opakovane Fica. Radičovej sa to rozpadlo za 2 roky, Igorkovi za 3. Toto má byť tá spása pre ľudí?

Znovu pre istotu opakujem, že mne je nejaký Fico ukradnutý a nie som jeho podporovateľ.

K článku - ten manéver bol top. Max tam okolo nich dvoch preletel ako keby išli na diaľnici v odbáčacom pruhu. :sweat_smile:

A potom mohol už len takto chlapcom ukázať. :smiley:

A aby som nezabudol, tak veľmi pekné slová od Russella. :+1:

Treba si pozriet aj vyjadrenie velkeho hejtera maxa, Hilla, na jeho adresu :ok_hand:

A dalsia vec ano Fico moze za 90%. skazy na Slovensku. A na toto nereaguj prosim ta lebo hned to uzatvaram :fu:t3::joy:

1 Like

Matovic urcite nevladol 3 roky, bol tam len jeden rok. A z koho urobila PS fasistu z Bombica? Ten ma ten stredovy nazor?

Fico si kupil dochodcov a ti mu za dochodok predali Slovensko aby mohol kradnut. Plus este veriaci v plochu zem, ale zato fakt moze Radicova. Dopleteny si dost.

3 Likes

Co povedal Hill?

Ved presne preto Sharkovi pisem, ze to sedi na uplne opacne spektrum ludi ako sa snazi povedat on. Vsetci antiFicovci za vsetko svoje nestastie v zivote obvinuju Ficove vlady. :smiley:

Za doyebane zivoty si mozu vsetci v prvom rade sami. Fico neFico, sikovny clovek sa presadit a vybuduje si slusny zivot na Slovensku aj tak. :slight_smile:

Matovicov lokaj Edko tam bol zvysne 2 roky, ale to je jedna banda.

Ani Fico nevladol v tretej vlade cele obdobie, ale po vrazde Kuciaka sa vymenil s Pellem, no kazdy to povazuje v podstate za tu istu vladu.

Nie, ten nema. Ale pre PSkarov a ich volicov su fasisti uz vsetci a za vsetko, ked nesuhlasia s ich ultraprogresivnymi cocotinami.

Fico si kupil dochodcov, Matovic si kupil c!ganov a PS este stale nepochopilo ako sa robi politika. :smiley:

A kto moze za to, ze ked ludia demokraticky po prvej vlade rozhodli, ze uz nechcu Fica a zvolili zmenu, tak ani nie po dvoch rokoch uz boli opat volby a ludia za tieto 2 roky tak zmenili nazor, ze mal Fico vladu sam?

Kto moze za to, ze ked po dalsich dvoch vladach Fica to opat nevydrzalo ani cele volebne obdobie a po troch rokoch opat ludia rozhodli, ze chcu radsej Fica aj napriek vsetkym jeho preslapom, ako to co tu bolo za Matovica?

Preco nikto neponukne tym dochodcom a rodinam zmysluplnu alternativu, ale riesia komunisticke cocotiny ako kvoty a veci, co idu v rozpore s tym, kde chceme byt?

Skratka co sa tyka politiky, tak Fico ich ošťal vsetkych. PS ma na svojej strane vsetky klucove media na Slovensku, vsetky pseudocelebrity a inych pokrytcov a aj tak nie je schopne ho porazit.

Súhlasím s tebou, je to fakt smutné, čo sa celkovo v USA deje. Trumpove kroky ohrozujú demokraciu ako takú, a čo sa týka rozvoja USA, tak to tiež - tento zákaz je toho príkladom. Univerzity všade na svete sú radi, ak môžu z celého sveta získať to najlepšie, čo sa časom pozitívne prejaví v danej krajine. Presne, ako píšeš. nehovoriac o tých študentoch, je mi ich veľmi ľúto.

Ale fakt takéto extrémne zásahy neboli snáď celé desaťročia, možno sa mýlim. Ak si Američania v nasledujúcich voľbách opäť zvolia Trumpa (zrejme jeho syna), tak zbohom USA. Vlastne, to už asi tak či tak, Amerika sa zmenila a s ňou sa zmení celý svet.

2 Likes

Nejdem riesit Trumpa a jeho kontroverzne kroky, no nie vsetko je tak zle ako sa zda z nadpisov:

Prezidentský tím nedávno vyzval Harvard, aby zmenil svoj prístup riadenia, najímací proces a spôsob prijímania študentov. Medzi požiadavkami bolo napríklad zrušenie oddelení pre diverzitu a spolupráca s imigračnými úradmi pri kontrole zahraničných študentov.

Pravdou je, ze Harvardu (a inym US univerzitam) to pekne yebalo posledne roky s diverzitou a podobnymi nezmyslami.

Trump je narodniar a USA (popri biznise) je pre neho na prvom mieste, a aj preto si ho ludia zvolili (a aj preto, ze prvy protikandidat bol nesvojpravny a druha protikandidatka bola obdoba Veroniky Remisovej).

Ano, Amerika sa zmenila, ale najma za Obamu a Bidena. Nikdy to tam neslo viac do h0vien ako za nich. A ked to najlepsie, co demokrati vedia ponuknut, je dem.entny dedo, ktory o sebe uz ani nevie a uz pocas svojho prezidentovania ani nespoznaval svojich ludi a nebol pri zmysloch a potom kandidatka, ktora ma v hlave vyslovene nasrate a nema vlastny nazor, len ho meni tak ako sa jej hodi, tak koho mali amici volit? :smiley:

S týmto všetkým ako volič opozície/liberálov bohužiaľ musím len súhlasiť.

Mozem si tipnut, si volic SaS? Ak ano, tak by ma zaujimal tvoj nazor na zmeny v SaS v poslednych rokoch, najma zmena zo Sulika na Grohlinga.

A ked uz som nacrtol to PS, tak tu je jeden z bodov, pre ktori tito ultralavicaci su pre mna snad este vacsie zlo ako hranol:

• Zvýšime počet bytov v nájomnom bývaní miest a obcí vďaka zavedeniu povinnosti pre vlastníkov nehnuteľností pri odpredaji ponúknuť najprv túto nehnuteľnosť pre samosprávu a až potom pre komerčný trh. Povinnosť sa bude vzťahovať len na nehnuteľnosti, ktoré tvoria 6 a viac bytov a ponuka sa bude riadiť trhovými cenami vďaka čomu súkromný majiteľ nepríde o zisk.

Oni robia z Fica komunistu, a pritom sami chcu mne nanutit, komu ja budem predavat svoj majetok.
:fu:

Zas ta politika :+1:

1 Like

Tak nevim jestli tim ze zvolili Trumpa si Americani polepsili. Pises o urovni intelektu Harris. Pripada ti uroven intelektu Trumpa vyssi?

Woke culture se jednoznacne vymkla z rukou, to ale neznamena ze nerovnosti ve spolecnosti neexistuji. Ze kazda pozitivni diskriminace je zlo. Ze zeny nejsou hendikepovany, nebo ze mensiny nejsou utlacovane.

Adorace Floyda, nic nemeni na tom, ze byl zabit. To ze jsi porusil zakon z tebe automaticky nedela obet na odstrel. Upozornuji ze porusenim zakona je i prekroceni rychlosti, byt i o jeden km/hod.

To kam to slo za Obamy a Bidena je jedna vec, jen podotykam ze mezi mima byl prave Trump. A vladl stejne dlouho jako prave Biden.

Amerika za Obamy i Bidena stale bohatla a bohatla. Uvidime jak to bude ted.

Ano americke a britske univerzity meli zcela jiste problem. Na veci, ze chovani Izraelcu v Gaze je minimalne diskutabilni, to nemeni nic.

Lide maji vzdy tendence sklouzavat z extremu do extremu.

To ze Trump neni cesta je danost. Predstav si ze Trumpove vladnou ve vsech zemich. Ze vzdy a za vsech okolnosti uprednostnuji svou zemi. Na tom preci nemuze byt nic spatneho.

Bezva, kdyz takove mohou byt zeme, proc ne ja, jako individualita? Predstav si spolecnost kde kazdy hledi jen sam na sebe a na svuj prospech. Spolecnost kde by tohle platilo, by zanikla behem velmi kratke doby.

Lidskou spolecnost (a nejen lidskou) vytvari pospolitost. Proto vytvarime uzemni celky. Tam kde jsou si lide kulturne a hodnotove blizci je nejvyhodnejsi navzajem si pomahat a chranit se.

Takovych vladcu co chteli jen to nejlepsi pro svou zemi za vsech okolnosti, jsme uz meli.

4 Likes

Toto je sportovní fórum. Pokud si chceš poměřovat pindíka v politice, a prosazovat svou pravdu, tak si založ téma. Tam si můžeš adorovat koho chceš. :cherries: Hlavně ať ty paskvily nevidím.
Děkuji.

6 Likes

Podpisujem sa pod to

3 Likes

Toto napis najskor tym xy ludom, ktori tu otvorili politicku temu a rozvinuli diskusiu o nej ty odpadik. :slight_smile:

1. Vies si ma dat do ignoru a neuvidis.
  2. Si tak slaby, ze nemas volu to necitat?
  3. Pridal som aj samostatny prispevok k F1, na ten si nejako nereagoval. :fu:

Ak sa bavime cisto o intelekte bez ohladu na nazory a vystupovanie, tak rozhodne ano. Nehovorim, ze Trumpov intelekt je nejako extra vysoky, ale skor Harrisova posobi, ze nevie naratat do 5. Ako vravi, obdoba Veroniky Remisovej.

Woke culturu je rakovina tejto doby zapadneho sveta. Zeny a mensiny su hendikepovane v inych castiach sveta, ale to nikto nepovie a do arabskych krajin kazdy chodi v pohode na dovolenky a este ich aj propaguje ake su to super krajiny.

V USA su v poslednej dobe najviac utlacani biely a specialne biely hetero muzi. Zamestnanecke kvoty su idealnym prikladom rasizmu a utlacania.

Floyd nebol zabity, Floyd skapal lebo bol extremne nadrogovany a porusoval zakon. Policajt pouzil bezny postup, ku ktoremu je cviceny. Ci urobil chybu a klacal na nom nejako inak ako mal, to uz neviem, az na tolko som to nesledoval, kazdopadne nebol to ziadny umysel a nemat v sebe drogy, tak Floyd je zivy a zdravy. Najskor ho normalne nalozili do auta, pacifikovali ho az potom, co z neho vyliezol a kladol odpor. Keby bol Floyd biely, dopadol by rovnako.

Ja ale Trumpa nijako neobhajujem. len ho povazujem za mensie zlo ako to, co ponukali “demokrati”, a teda socializmus, rasizmus a diskriminaciu vacsiny.

V skratke - Americania demokraticky a pomerne jasne rozhodli a my by sme to mali respektovat. Demokraticke volby su predsa zakladom demokracie, no nie?

Rad v jednoduchych lidech vzbuzuji negativni emoce. Inteligentnejsi clovek to prejde, neresi to a nema predsudky. Jestli te pohorsuje fotka, tak to nechtej vedet, co se deje v vysokym managementu firem a nebo jak maji pojmenovane servery a minery. :)))