Verstappen: Nie som tu, aby som končil na druhom mieste | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull bol aj na druhom podujatí sezóny bezkonkurenčný. Pohrávali sme sa s rôznymi myšlienkami, že by mohol vstúpiť do hry charakter okruhu, nízka degradácia, alebo niečo podobné, ale nestalo sa. Aj keď v obrátenom poradí, Džidda bola napokon svedkom ďalšieho double Red Bullu.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/91782/verstappen-nie-som-tu-aby-som-koncil-na-druhom-mieste

Frustrat uz zase breci, strasny, co je tohle za material…

1 Like

Je to tak. Vypada to ze RB je mozna nejrychlejsi, ale jak to bude se spolehlivosti, to jeste uvidime. Mergl je v tomto smeru zatim etalonem kvality.

Zas sa ukazuje ako chrapúň. Môže byť rád že skončil 2 na viac nemal. Či už sa bojí ako ho Chceo rozoberie na sučiastky ? Alebo si myslí že mu Chceo pokazil poloosu ? :man_facepalming:

1 Like

Maxovi se musí nechat, že mluví na rovinu. Jezdí proto, aby vyhrál, a na řeči “tým především” ho moc neužije.

Ty tomu nerozumis. Tohle je ten jejich respekt k ostatnim, jak vzdycky poucujou ostatni. :rofl:.

2 Likes

Napsal si svuj koment pod spatnej clanek, ale tak co splest se muze kazdej. Ten clanek pod ktery jsi to chtel napsat je tenhle:

Hamilton: Ešte nikdy som nevidel také rýchle auto, aké má Red Bull.

Kdyby si chtel podekovat ( coz by se mohlo stat i pres to ze jsi fanousek Mercedesu) tak se rado stalo. Jeden rad pomuze.

To ako si ten ješitny chlapec sadol na sedacku vitaza a polozil prilbu na Alonsove miesto, svinskym krokom by som ho odtial hnal, nech vie, kde ma byt

Tak myslim ze si toho byl vedom, proto to zkusil a kdyz zjistil ze to nepujde tak se soustredil na nejrychlejsi kolo.

Holt jak sem psal po Bahrajnu. Kazdej tady basni jak ma Max umetenou cesticku, nejrychlejsi auto atd, ale zapomina se ze jeste nekdo sedi ve stejnem aute.

Po Bahrajnu se psalo ze bude teamova rezie ve prospech Maxe, nebo ze na to Checo nema. Ze prej to je jasny. No rezie se nekonala a Checo na to minimalne v Jedahh mel. Mozna to jeste bude bitka.

Ale nehnal si ho odtial vid? A vis proc si ho nehnal tim svinskym krokem? Protoze vis kde mas byt a kde je tvoje misto. Coz je dobre. Hlavne tam zustan. :rofl:

Neboj sa, ja sa mam vyborne v zivote aj bez toho, aby som bol v hentakom cirkuse :slight_smile: ale byt tam, sedi tam, kde ma a ziadny psychologicke hry by mu nevysli, spratek rozmaznany

Ze to este bude bitla :joy::joy::joy::man_facepalming:t2:ze nemozes byt tak naivny, ze nie

Presne tak. Treba im pripomínať, že Múr nárekov je niekde inde, nie na tejto stránke. Max má mentalitu víťaza, potrebnú agresivitu a drive, Perez za ním ako jazdec hodne zaostáva. Prispievateľom, ktorí tu tvrdia ža sa na F1 nedá pozerať doporučujem, aby začali pozerať Večerníček. Alebo mexické seriály pre priblblú väčšinu.

S timhle beze zbytku souhlas. Myslim si to same, ale uvidime.

Jen s tim ze ja bych si nikdy nedovolil nazvat Sira Lewise Carla Davidson Larablestier Hamiltona, cuckmltonem. Je to preci jen etalon moralky a zachrance planety a bojovnik za rovnost jak tridni, tak socialni a vubec jakekoliv. Hlavne bojovnika proti miliardarum. Protoze jak k tomu ti chudaci milionari, jako on, prijdou.

Ale chapu te. :grin:

1 Like

Budes tu rozpravat o nejakom nariekani, ale to, ze ste tu plakali roky aka to je nuda, ze sa na to neda pozerat a ze nemate radi dominanciu, tak teraz vam to pride v pohode a uzivate si to😂tak co teda? Ved si aspon nekakajte do ust

Jsem rad ze jsi spokojeny se svym zivotem. Vidis preci jen mas neco spolecneho s Maxem.

Maxa po jazdeckej stranke maximalne respektujem, jeho vykony su obdivuhodne a momentalne na neho nikto nema a tak skoro mat nebude, bude prekonavat rekord za rekordom. Ja nemam rad jeho spravanie

No kez bych byl. Zatim vidim stejne vysledky u Checa a Maxe. A na vase konspirace ohledne bezpardonove tlacenky Maxe ja nehraju. Co je RB v F1, tak je nesmirne tvrdej ke svym jezdcum. Pokud bude Checo lepsi, tak ma Max proste smulu.

dvojky mají hlavně pár tratí na kterých jsou stejně rychlí, ale celou sezonu prostě nedokážou udržet rychlost

To je pomerne fer. Ja sem fanousek Maxe a tak moc nekritizuju ( snazim se) ostatni jezdce za jejich chovani, protoze jak vzdycky svym kamosum fans F1 rikam. Nemuzu moc kritizovat ostatni za jejich chovani, protoze ja fandim Maxovi. :grin:

1 Like