Verstappen nesúhlasí s Markom, záujem o F1 vraj nestratil | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen je po krátkom ochladnutí záujmu o formulový šampionát späť. Tvrdí to Helmut Marko, podľa ktorého Holanďan počas letnej prestávky stratil chuť sledovať vývoj v F1 a začal sa zamestnávať prípravami na jazdy na Nordschleife. Obhajca majstrovského titulu však so svojím patrónom nesúhlasí.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/217280/verstappen-nesuhlasi-s-markom-zaujem-o-f1-vraj-nestratil

Lando asi zltu farbu nevidi :joy:

O štvrté miesto bojuje výhradne tak, že to napáli do Russela, keď ho má pustiť pred seba :laughing:

Presne tak. Zislo by sa mu zazit per rokov za top10, ako si vytrpel Alonso. Hned by mal iny nazor…
Vzdy ked ho McLareny dobiehali uz dopredu nariekal do vysielacky co vsetko je na aute rozbite… A potom prisiel Pepov koment liwe pocas zavodu, ako to ma Ver stazene zase oproti vsetkym. ALe ked im nadeluje, tak Pepa vidi chybu v jazdoch McL…
Vzdy grciam, ked otvori hubu pocas komentovania… Bud chvala na Verstapena, alebo zosmiesnovanie ostatnych.

Počuj ale toto nie je zdravé. Škodí to žalúdku aj zubom. Pre zmenu keby si si pustil niečo objektívne. Napríklad oficiálny F1 komentár tam hovorili: “Once again Max Verstappen is going to win a grand prix. Are we witnessing the comeback of all comebacks. He is in imperious form.” (USA 2025)

1 Like

Vzdy grcias?chudak tvoja mama ze to musi po tebe upratovat :joy:

1 Like

Som prekvapeny, ze stale mas davivy reflex po tom, co tu pravidelne fajcis kazdeho trolla a zeleneho hlupaka.

1 Like

Neříkal Emil náhodou celkem nedávno, že ho nic jiného než vítězství nezajímá?

1 Like

Ja nebyvam s mamou ako ty :clap: :rofl:

Plytka odpoved… uz klesas na uroven toho dmta nad tebou… ale chapem, ze ti imponuje, ked tu aj niekto iny upusta z uzdicky…

Este, ze sem pridem raz za cas. Nie ako ty, kazdy den.

To fakt nebyvas? Tak preto si taky smutný a je ti s toho zle😂

Cize sa mu zlepsila zazracne forma ? To je objektivne ?
Skor ma rychlejsi monopost, ako jazdci Mclarenu… kde bol doteraz polku sezony ?
McL je pomaly, vidno to hlavne na Q… ani jeden z jazdcov sa mu nedokaze priblizit… dokonca sa dostava pred nich Russell…

Plytká ako ty sám, prispôsobil som sa ti, lebo na porozumenie hlbšej nemáš vlohy.

1 Like

Z koho Z coho
S kym S cim
Ty urcite este ani obcianku nemas… alebo si nejaky saso z dediny co presiel zakladku so 4kami…

Slovickar dookola, to je to jedine co tu zmozes… uz ta tu maju ludia zmapovaneho…
este ze si mozete s partakom tlapkat po pleciach… este ze ma na vsetko rovnaky nazor, ako ty…
lebo keby to bolo opacne, poukazovalo by to na nas ostatnych ze sa pletieme :smiley: a to ma uspokojuje…

Tak predca je ti smutno za mamou a preto je ti zle.vedel som to :joy: nevadi to ta prejde casom

4trieda ZS :man_facepalming:

bacha aby si v nedelu zasa negrcal :joy: nech ti mama nachysta igelit

Tebe k uspokojeniu netreba veľa, to už vieme.

1 Like

Zato tebe toho treba dost… uz zase v novej newske basnis o dominantnom McLarene :smiley:
A presne takto sa sem chodis ukazajt. Dominantny McL a prehrava s Verstapenom. Hlvne je, ze my pravdu vieme a RB je momentalne topka. Ver jazda sa nezmenila, iba sa mu zlepsil monopost.