Skus si precitat co o McLarene pise Russel mozno pochopis
tada ak sa pri tom nepogrcas
Áno. Kto iný by to mal objektívne komentovať ak nie oficiálny komentár F1.
Nie. Tam nie je reč o žiadnom zlepšení ani o žiadnom zázraku. To si niečo zle vysvetľuješ.
Tak myslim ze tato “tema” je vybavena. 
“Na rošte je predsa žltá čiara, nie?” rozosmial sa Verstappen . “Pozriete sa na ňu a podľa nej zaparkujete auto.”
McLaren neni pomaly, jen RBR (vsude) a Mercedes (nekde) zrychlili.
K tomu dej vykon Oscara v Baku (hodne mimo) a jeho pokles formy. U Landa vidime ze dojizdi cca na bedne. Ale to dojizdel i pred tim, jen dost casto za Oscarem. Takze pokud bych chtel bejt zlej na Landa, tak reknu, ze je stale druhym nejrychlejsim pilotem na rostu. Jen se zlepsenim RBR na uroven McLarenu a pri poklesu formy Oscara, je ted za Maxem a ne za Oscarem.
Max Verstappen opäť raz vyhrá veľkú cenu. Sme svedkami comebacku všetkých comebackov? Je vo výbornej forme.
Nepise sa tam, ze je vo vybornej forme ? On niekedy stratil formu ? Preto som napisal to co som napisal… On bol vo forme vzdy, len nemal na to monopost a prave teraz ho dostal. Preto sa divim tomu, ze sa niekto ide drzat takejto prehnanej posahanosti…
Comeback vsetkych comebackov bolo v 2021 ked poslednych 5VC si Verstapen proti Hamiltonovi ani neskrtol a mysel vyhrat kazdy velku cenu, inac by prisiel o moznost bojovat o titul…
Tam sa da povedat ‘‘Are we witnessing the comeback of all comebacks. He is in imperious form.’’
Takze nie su pomali, to len ostatni zrychlili… OK vysvetlil si to 
Toto tu bolo aj pred rokom. Keb mali monopost na boj o prve priecky Piastri jazdil v predu a oberal Norrisa o body, ked bojoval o titul a potom ked sa na konci sezony RB dostal zase hore, Piastri uz stracal, presne ako tento rok… Z toho vychadza, ze Piastri je rychly iba na TOPMcLarene, ked sa pred nich dostanu superi, neudrzi tempo co dokazuje momentalne teraz a dokazoval to na konci minulej sezony.
Vzdy je to len o monoposte.
Verstapen mal minulu a tuto sezonu vyhodu hlavne v tom, ze ked bol McL dominantny, tak ich obralo o body zavse ferarri zavse mercedes. A ked bol dominantny RB, vtedy uz vsetci odpadli za nich a nikto ho neorozoval.
Tak pokud mas pocit, ze McLaren je pomalej, nebo zpomalil, ja ti to neberu. Ale nesouhlasim s tim.
Nikdy to neni jen o monopostu. Hamilton - Bottas, Schumi - Massa, Barichello, Verstappen - Perez, Vettel - Weber, Raikonnen - vubec nevim kdo tam s nim byl, mozna Massa?
Muze to tak byt. Ja si myslim ze je to jen psychika a ze se vrati.
Nevim o tom, ze by byl letos RB21 dominantni. To slovo je nejak porad moc spjato s RBR a Maxem. Pokazde kdyz Max vyhraje ma podle nekterych, asi i tebe, dominantni monopost. V Austinu mel dominantni auto? Nemohl tam Lando vyhrat? Za me mel Lando v Austinu lepsi auto. Pokud by neprohral start, pripadne byl tvrdsi v souboji, mohl vyhrat. Nejel spatne, ale mohl jet lepe. A jen tak mimochodem, rika to i Stella.
Ale čo tu splietaš. Tento rok ani raz nemal Red Bull dominantné auto. Prišli s nejakými vylepšeniami, to áno, ale to ich dostalo maximálne na úroveň McLaren alebo tesne zaň. Od Monzy vždy do toho McKáčom niečo prišlo. Monza im totálne nevyhovuje, v Baku dosrali v tej kvalde čo sa dalo, v Singapure mal Norris poškodené krídlo a nedá sa tam dobre predbiehať a v Austine prišli o dáta zo šprintu, takže boli v nevýhode a nebyť zavadzajúceho Leclerca, tak myslím, že Max nevyhrá. Stále nie som presvedčený, že niekto iný má dominantné auto ako McLaren. Sčasti faktory, ktoré som popísal, sčasti vylepšenia Red Bullu a že McLaren už nevyvíja, ale faktor Verstappen je tiež rozhodujúci a nepopierateľný.
Podľa mňa nie. V tejto sezóne napríklad nevypadol z preteku vlastnou vinou. Rovnako aj Lando s Oscarom a George podľa mňa majú výbornú formu. Každý z nich mal aj chyby, ale predsa sú to ľudia. Záleží aké kritéria si nastavíš. Ak si nastavíš kritérium že má stále vyhrávať, tak potom žiadny z nich neudrží výbornú formu celú sezónu.
No veď dobre. Bolo to ohromné, ako v Brazilii a na ďalších pretekoch Lewis + Mercedes mali veľkú prevahu. A to znamená, že už nemôže byť iný veľký comeback? Ako keby niekto povedal, že comeback všetkých comebackov bol Hunt 1976 alebo Räikkönen 2007. To by potom nemohol byť najväčší comeback Lewis 2021.
Ak sa ti chce grcať z toho, že 4. najúspešnejší pilot histórie F1 dostáva zaslúžené uznanie, čo sa s tým dá robiť? Možno skúsiť liečbu na zmiernenie tej nenávisti a zlosti.
Cize maju dominantny monopost. To len okolnosti hraj na kzdej trati proti nim 
Ked mal Hamilton dominantny monopost obehol vsetkych z posledneho miesta.
Ver vyhrava posledne Q aj zavody a ty napises ze je stale dominantny McL ? 
Tak ked ani zlepsenie, ani nikdy nestratil formu. Kde nastal zlom ? Vsetci isli dozadu ?
Tituly su o monoposte. Bez neho si nula…
Tusim ziskal titul vdaka tomu, ze bol Niky AFK
a posledny zavod mohol ist len tak sa previezt a titul by ziskal, uprednostnil zivot pred hazardom… comeback tam bol kde ?
2007 Raikkonen vyhral 4 zavody, tam islo skor o konzistentnost a vozenie pravidelnych bodov… Masssa vyhral tiez 4x a na titul aj tak nemal…
No ale naozaj tam stále niečo bolo, hlavne v tom Singapure stačil jeden SC, Norris bez poškodenia a vyhral by to ten. V Austine až 2 faktory zahrali Maxovi do karát, ale takémuto pilotovi stačí, aby pomohlo aspoň niečo a už je v boji o víťazstvo, resp. má víťazstvo isté.