Verstappen nespomalil Leclerca, aby pomohol Pérezovi: Nebolo by to fér | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen sa v Abú Zabí nešiel zrovna pretrhnúť, aby Sergiovi Pérezovi pomohol získať druhé miesto v Pohári jazdcov. Holanďan vraj ani nesúhlasí s tým, že by bolo v poriadku ho žiadať, aby trochu spomalil Charlesa Leclerca.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/83796/verstappen-nespomalil-leclerca-aby-pomohol-perezovi-nebolo-by-to-fer

Vloni byl Perez legenda legend. Dnes to není fér. :person_shrugging:t3:

2 Likes

Do tohoto kontextu to nesmíš dávat :smile:

1 Like

perez by si mal uvedomit, ze verstappen pre neho nepohne ani prstom a nikdy mu nepomoze a tak by mal pomahat aj on verstappenovi

1 Like

Ja som to vzdal aj komentovať po brazilií mi ten bulo totálne zhnusil F1 . Normálne sa nedokážem pozerať na niekoho kto nemá ani štipku chrbtovej kosti, mal som pusteného Seba a celkom fajn pozeraníčko.

3 Likes

V tituloch má Maxo ešte čo na lujza doháňať, ale v pokrytectve ho už prekonal. A to ho mám rada a fandím mu.

K diskusi výše: opravdu čekáte, že někdo se vzdá 7 - 8 sekundového náskoku jenom proto, aby se šnekoidní kolega dotáhl? Stačí jedna drobná chyba - malý výjezd mimo trať - a Charles mohl dostat darem vítězství. Navíc významně zpomalit může skončit právě takto, viz loňské Mexiko a konkrétně Max Verstappen. Tady se snad někteří dívají na F1 poprvé v životě. Stačí, že Verstappen jel pomalu v prvních kolech, kdy táhl Pereze, aby ho dostal z DRS zóny soupeře. A dál už to bylo jen o Perezově nedostatečné rychlosti. Nemluvě o tom, že pilot Leclercova formátu by možná riskl i nějaký odvážný manévr na úmyslně pomalého soupeře.

4 Likes

Dovod pomahat nemalo zmysel…mohol ale mal dovod a snazite sa to ututlat. Interne sa cosi odohralo urcite. Inac by nemal dovod nepomahat. Stale to hovorim…perez pomohol len raz. Perez nie je ako botas. Perez je casto za ferrari alebo za mercedesmi. A stale to je dvojka.

Leclerc a Ferrari sa tentokrat nenechali vyprovokovat a Perez (ako vzdy) nemal rychlost.

2 Likes

Ještě jedna poznámka: rekord 15 výher jednoho pilota v sezóně je pro Red Bull podstatnější než to, jestli Perez skončil druhý nebo třetí. Tudíž nemělo smysl ohrožovat výhru MV kvůli pofidérní šanci SP.

6 Likes

Frustrát Dezolát se předvedl v celé své kráse, sláva místním fans Red Balls jakého mají boha :rofl:

1 Like

Vacsina fans redbullu nie je fan pereza

Problem je, ze ak Perez nebude pomahat Verstappenovi, tak nebude mat ani zmluvu. Nemoze si vyskakovat a hrat rovnakymi kartami ako Verstappen, ak nie je schopny podavat podobne vykony.

7 Likes

A hamilton crashmen 2… toho poskakovania sa nezabvili…skakal pol metra cez obrubnik

Po dnešku bych tomu nevěřil, viděls že Dezolát je schopný všeho…

1 Like

Verstappen je ten nejhorší mistr světa, během svého vývoje nasál a uvedl do praxe všechny hnusy za posledních 35 let co se v F1 udály, sláva :sunglasses: , jen se na to nedá dívat…

1 Like

Hádam ste od neho nečakali špinavosť jak Hamilton spravil tuná Rosbergovi? A predsa Perézovi pomohol, lebo spomalil, aby mal DRS. Čo ešte viac chcel? Ale ani body z Brazílie by Checovi neboli dneska stačili.

1 Like

Je to sebestredný šašo, nič viac…

1 Like

To nie je ten expert, ktorý sa hral na Mercuryho a pritom mu charizmou nesiaha ani po členky? :smiley:

1 Like