Tak třeba to dopadne.
Peak art
Platici mistr sveta s nekolika tituly. To tu jeste nebylo. Honzik jede bomby smer Beřkovice.
To je hezký, že na mě tak myslíš a věnuješ mi tvůj volný čas
Btw dáš mi citaci, kde píšu oznamovací větou, že Max je jen platič? Díky
Jsem ti říkal, že fans RBR tu beze mě nemůžou žít
To ta musim opravit, venujem ti moj pracovny cas. Si dobry zdroj prokrastinacie.
Ty mi věnuješ volný i pracovní čas? Ty ses do mě zamiloval co?
Ano.1515151515151xxx
Taky boj o titul, pri ktorom by neboli podstatne zlyhania supera/superov, podla mna este nevymysleli. Skor by som povedal, ze podstata boja o titul je zlyhat menej ako super.
To bol pokus o vtip.
Tak to predsa vobec nebolo myslene. Samozrejme, ze chyby superov v boji o titul hraju rolu. Moj point bol ale ten, ze musis byt schopny, sa superovi vyrovnat aj bez toho, aby robil chyby (minimalne do urcitej miery). Mat o triedu pomalsie auto a spoliehat sa na to, ze moj super urobi v kazdych druhych pretekoch chybu, takym sposobom sa o titul bojovat neda.
Jsem ti říkal ať si dostuduješ historii F1, věděl bys, že to šlo.
To vzdy zavisi od toho, o kolko je to auto realne pomalsie. Podla mna ma Verstappen pri sucasnom rozlozeni sil sancu ten titul ziskat a tento nazor nie je postaveny na ziadnych dojmoch, ale na realnych faktoch, ktore hovoria, ze jeho momentalna strata na veduceho Piastriho je po osmych pretekoch 25 bodov, co sa da zmazat v priebehu jedneho vikendu. Pritom jedina vyrazna chyba bol Piastriho vyjazd do strku v Australii, takze Verstappenova mala strata neprameni z toho, ze by McLareny styrikrat skoncili bez bodov. A ako ukazuje najma Norris tuto sezonu, Verstappen moze byt optimisticky, ze sa jazdcom McLarenu este „roztrasu kolena“ a nebudu vzdy schopni chladnokrvne vyuzivat potencial auta, najma ked sa bude tlak v priebehu sezony len zvysovat. Preto si myslim, ze ked Verstappen bude aj nadalej tak nekompromisne maximalizovat vysledky, moze sa absolutne spoliehat na to, ze neskusenost jazdcov McLarenu a aj timu ako takeho s bojom o titul mu tie dvere nakoniec otvori.
Nie je urcite favorit, tu je lopticka urcite na strane jedneho z jazdcov McLarenu, ale tvrdenie, ze je Verstappen bez sance, nielenze zatvara oci pred kvalitami, ktore Verstappen ma a uz dlhe roky dokazuje, ale ani neodzrkadluje doterajsi vyvoj sezony, podla ktoreho je Verstappen McLarenom na dostrel.
Podľa mňa si nenapísal absolútne nič iné ako písal @Max_is_faster_than_you, takže nerozumiem ten rozpor v tomto prípade.
Veď presne to isté čo spomínaš, písal on vo svojom príspevku - sám spomínaš, že nevedia chladnokrvne využívať potentiál auta, spomínaš Maxove maximalizovanie výsledkov a neskúsenosť jazdcov McLarenu.
To sú presne dôvody prečo je Verstappen v hre o titul. Nie kvôli tomu, že by mal dostačujúcu techniku ale že ten druhý ju nedostatočne využíva resp. že Verstappen “jazdí ako boh”.
To spomenul @Max, že nie je preňho boj o titul kde by ho získal sám svojou šikovnosťou ale nešikovnosťou druhých (a spoliehanie sa na to, čo spomínaš ty, že sa im tlakom roztrasú kolená viac).
Znova neviem, podľa mňa píšete na chlp to isté s tým rozdielom, že ty to vidíš pozitívnejšie na konci…
Dakujem, velmi dobry komentar. Ani ja som vobec nepochopil zmysel tej reakcie, mal som pocit, ze @Unleash_the_lion sa prisiel tak trochu nasilu pohadat. Niekto sa dnes asi zobudil rit.ou hore.
Někdo se přišel pohádat, nebude to ten, co se tu snaží zesměšňovat na základě toho, co člověk ani nenapsal?
Max sa rychlostne vyrovnal McLarenom len v Imole, aj to je trocha na debatu, pretoze Piastri napriek tomu, ze mal vikend dobre rozbehnuty tak lacno predal kozu a McLaren nepochopitelne caroval so strategiou.
Ak by bol Piastri nekompromisny ako posledne roky ukazoval Verstappen tak ma vitazstvo z Australie a asi aj z Imoly. Takze naskok mohol byt aj dvojnasobny. Nekritizujem, Piastri je len v tretej sezone a zlepsuje sa.
Redbull tazi zo skusenosti. Z Verstappenovych, pretoze on je vo svojom prime time a momentalne je v pozicii aby vedel vyuzit uplne vsetko vo svoj prospech, ale aj z timovych pretoze inzinieri a mechanici uz presne vedia ako maju s Verstappenom pracovat, co asi zaberie a co nie.