Verstappen: Nemám pocit, že by som bojoval o titul. Na túto sezónu nebudem dlho spomínať | Magazín F1 - F1online.sk

tomu pocitu sa hovori zavist a frustracia…

9 Likes

Škoda, že tu zase máme tento recyklát.

Správa o tom, že Max aktuálne má platinovú licenciu tzn. že sa može účastniť WEC/GT kategórii pod FIA je určite zaujímavejšia (hlavne, kedže o nu jazdec musí pro-aktívne požiadať) ale tak nuž, asi by tam neboli kliky.

9 Likes

Myslim si, ze mercedes jeste skonci pred red bullem, ale nebudeme slovickarit. Kazdopadne jsi polozil zajimavou otazku. Kolik za to jsou schopni sponzori zaplatit? Oracle za to dal 60-100kk $ za sezonu a je jeden z nejvetsich. Zbytek tam muze byt jen za ,par" melounu rocne a misto i cas na obrazovce je limitovany. Muzes tyhle penize vyplatit zamestnancum na odmenach pod rozpoctem, pokud nejsou od liberty za PK?

// Bybit je tam za 50kk $ rocne. Coz je uz 32%(16kk $) o co prijdou v PK.

Klasika, vsak je v piatok.
V piatok Max alebo Helmut vzdy vykrikuju, ze ti druhi su favoriti.
Je to vrcholne trapne ale tak sa zda, ze sa to bude dokola opakovat.

1 Like

Skor by pomohlo, keby Red Bull na poziciu druheho jazdca nevyberal tazkych stredopoliarov pripadne rovno novacikov.
Ze niekto ako Cunoda dostane od Maxa naklad je rovnako predvidatelne, ako ze Edmonton Oilers v hokeji rozoberie Skalicu.
Mali vyuzit moznost a podpisat Sainza, tym by bol ich problem vyrieseny.

Aky ma styl v gtckach alebo inde neviem a ani to aky to ma vplyv na tie auta - to o jeho style hovoria jeho byvali kolegovia z formuly 1 …

Okej, nedávnou tady ale jeden přispěvatel přesně na tento argument reagoval tak, že Hamilton je platič.

To neviem. Zamestnanci mozu ist za odmenu do Racing bulls.

1 Like

A co ti mám konkrétně závidět a z čeho mám být frustrovaný? Z tvého neschopnosti racionálně uvažovat nebo neschopnosti argumentovat?:thinking:

palica nad tebou je uz zlomena.

4 Likes

Už máš natrénováno na závody? Od Silverstone tě čekám v monopostu F1, jak budeš ničit Strolla.

Jinak ok, tak si vyjmenoval polovinu sezóny, kde byl RBR nejrychlejší, ale píšeš, že je to fantasmagorie, že by byli top. To ti nějak nevychází

Tak ty tu přijdeš jen s kopáním. Pokud se ti něco nelíbí, tak to argumentuj, ale tyhle kopance, že něco závidím jsou prostě ubohé a jen ukazují na tvoji neschopnost dostatečně komunikovat s lidmi

to, alebo sa zufalo znazis vyvolat nejaku hadku pretoze nemas co robit, nevies nic ine robit, nemozes nic ine robit… neviem aky je dovod.

3 Likes

Peknej point. Taky by me zajimalo jak by to vypadalo bez Maxe.

Proč bych tu vyvolával hádku. Však si napsal, že si poznoři za to rádi připlatí. Předpokládám, že je řeč o spoznorech Maxe. Tím jsem tu narážel na komentáře o platičích a sponzorech. Jestli tě to tak rozrušilo, tak to musíš adresovat jinde

Ja som narazal na to, ze sponzori viac zaplatia za nalepku ked ju maju na aute s jednotkou. co na tom nechapes?

Aký by to malo význam a prečo by to malo dopadnúť inak ako v 2015?

Navyše odvtedy sa Max posunul oveľa viac ako Carlos.

2 Likes

Prakticky vyloučený? Však má první Piastri 161 bodů a Verstappen 136.
Po Barceloně se může stát, že budou mít stejně.

Za mě je prostě v boji o titul a klidně věřím, že ho získá.

McLaren není zase tak daleko, jak se snaží všichni navozovat dojem, že jsou v jiné galaxii.

Nakonec mu budu věřit víc než jeho vlastní fanoušci. :joy:

1 Like

Aha, takze tri je polovica z osem.

2 Likes

Hej, keby sa Piastri v Australii nezasekol v trave, tak by uz ten naskok bol podstatne vacsi. Ale tak ano, moze sa Max spoliehat na to, ze jeho superi budu pravidelne robit chyby a v dosledku toho ten titul ziska. Ja si pod pojmom “byt v boji o titul” predstavujem, ze je jazdec schopny ho ziskat vlastnou silou a nie, ze sa musi spoliehat na zlyhania superov.

Tvoje tvrdenia nie su nic ine, nez dojmy. Mozes sa pozriet na body (a aj tu treba podotknut, ze strata 25 bodov po osmich pretekoch nie je zrovna mala), ale zaroven by si sa mal pozriet aj na vykonnost - a tam je fakt taky, ze v piatich z osmich pretekov Max na Mclaren nemal narok. A uz aj v tej Imole mu vyrazne pomohli okolnosti (agresivny manever na starte, vyjazd SC) a v Saudskej Arabii ani nevyhral. V Suzuke mu tiez pomohlo, ze sa zastuploval na cele a nedalo sa predbiehat. Cize aj v tych troch pretekoch, kde sa bavime o tom, ze mal vyborne auto, to dal iba s odretymi usami, obcas ani len to nie.

7 Likes