Pri sucasnom rozlozeni vykonnosti je aj PP maly zazrak. Zajtra bude zalezat od pocasia. Samozrejme aj Max moze chybovat, avsak ak zaprsi, tak favorizujem prave jeho a Russella.
Tos necetl? Aston uz jede na Strolla
OK, diky za odpoved. Mam na to jiny nazor, ale dava to smysl co jsi napsal, jednoznacne.
Ja chapem kam smerujes, ale prehananie a vyslovene diera v logike byva v tychto sporoch u vas casto na oboch stranach. A to ani nemam pocit, ze by pisali, ze Max je priemerny a pod., ale mozno ano, nech sa vyjadria za seba, ja som take nikdy nenapisal
A to ze to auto je hrozne atd. (to sme riesili vyssie s timurom) nezvyknu pisat oni, ale skor vy fanusikovia (niektori), tak ako to podporuje to, ze ten vyvoj v RB je OK neviem.
Btw. tesny zisk PP (kde si Max zasluzi pochvalu, on bol ten rozdiel, prvy rad mali mat McLareny) vobec nevylucuje pripadne problemy timu.
Aký zázrak? Však každú kvalifikáciu bol Verstappen blízko pole position alebo okolo prvého radu. Zase nerobme, že to je z ničoho. To je presne ten naratív zlého auta a božského Maxa, ktorý tu idete.
Ale však užívaj, bol to naozaj pekný výkon.
Dnes boli najrychlejsie McLareny, ale neposkladali to narodiel od Maxa, no RB je tu 2-3., nie je za Ferrari a uz vobec nie za Haasom ci mozno najhorsi. To uz je tazke si vybrat, co je vacsi BS.
Predosle VC ale o RB ako najrychlejsom nepisal, ale to co spominam vyssie sa pisalo…
Diky ( sice to nebylo na me, ale dovolim si to privlastnit) od tebe jsem to necekal.
Presne tak. To by si mel kazdej, nejen fanda F1 pamatovat.
Nech sa páči a užívaj.
Max top … jako vzdy … ale chybi mi nejake uznani pro Bearmana … Za me budouci star!!
Jsem rad, ze ho prvni zavod nesejmul jak zly jazykove tvrdili. Velice poradena kvalda .
Ted mu jen preji at si to v zavode uzije stejne jako v Cine .
ciao
Jednou bude porovnavanej se Schumim. Vic uz byt nemuze.
Ale teraz napísal, že Max len vyhral v najrýchlejšom aute. Tak o čom sa tu bavíme?
Ono hlavně celou dobu šlo o narážku, co tu právě Jos nebo tiMur píšou dlouhodobě. Kdokoliv jiný vyhraje PP/závod, tak mají nejrychlejší monopost. Kdžy Max, tak je to vždy v horším monopostu. Nebylo to nic jinýho, než jsem použil jejich “logiku”, abych viděl ty reakce
O tom s cim som zacal
Predtym vy co pisem vyssie, dnes on co pises ty (aj ked neviem ci pisal, ze Max je priemerny, ale to je vasa vec). Prehanacky…
Uprimne mi napadlo, ze to moze byt ironia, ale istotu som nemal
Celkovo ste tak casto v sebe tie strany, ze niekedy uz clovek nevie, co je myslene vazne, alebo stengrovanie v ramci “boja”
Tak dúfam, že budeme potom rešpektovať aj iné autority a nepísať, že Redbull je 2-3 ale uznáme, že je 4tý
Skratim to. Groh je chodiaci penis, uz mu to tu napisala vacsina, ktora tu je dlho a vie kde to vsetko zacalo a co je zac.
Kimifan urcite nie je nejaky fanusik RB ani sa tu bezne nehada. Zameraj sa na poslednu vetu. Nahoda? Nemyslim si.
Kazdopadne zbytocne to riesime my dvaja, kazdy ma svoj nazor a hotovo.
4ty kde? Tu, ci v Melbourne?
15characterovvjednompríspevku