Verstappen nečakal, že sa k McLarenom čo i len priblíži. Problémy vraj nie sú zažehnané | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen sa v japonskej kvalifikácii postaral o doposiaľ najväčšie prekvapenie sezóny. Neohrozený McLaren to opäť nezvládol. Aj keď očakávame, že stajňa z Wokingu v pretekovom tempe obnoví svoju nadvládu, Max Verstappen jej opäť ukázal, že má v brnení nejaké medzery. Holandský pretekár po skončení kvalifikácie nemohol uveriť, čo sa mu podarilo.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/193551/verstappen-necakal-ze-sa-k-mclarenom-co-i-len-priblizi-problemy-vraj-nie-su-zazehnane

:crown: :crown: :crown:

10 Likes

Ale vždyť je to jen autem přeci, podle místní spodiny

3 Likes

Auto maji nejlepsi, ale celej tym se rozpada.

3 Likes

Tym hroznym autom rozpadajuceho sa timu? :clown_face:

1 Like

Uz dlouho jsem nevidel Maxe mit takovou uprimnou radost z pole position. Velice , velice prijemny pocit❤️.

Krom toho mel opet pravdu, ze Law bude rychlejsi nez Tsu. Dokonce obe RBuls byli pred Tsu na jeho domaci trati.

5 Likes

I hope Max gets promoted to Vcarb, he’s really been putting in those performances.

:joy:

3 Likes

Trosku ta (v dobrom) pooopravim: o tom hroznom aute paradoxne primarne pisete vy/ty a nie ti, co sa tu s nimi zase raz hadate :smiley:

3 Likes

Trosku te v dobrem poopravim. :wink:

No tak to tohle forum ctes spatne. A my tvrdime dal (nebo minimalne ja), ze to auto je hrozne a v tom se s vama/nima shodneme. Samozrejme ne vsichni. :grinning:

Cize citam zle a pritom si to potvrdil?

To ze RB je hrozny, horsi nez Visa, Haas a mozno az najhorsi som naozaj nevidel pisat “alzakov”, ci kohokolvek mimo niektorych RB/Max fans, ale pripustam, ze som si len nevsimol ak to bol 1-2 post oproti tym mnohym ktore spominam ja, uvitam, ak mi tie citacie ze to pisali uvedies :slight_smile:

2 Likes

Tak nevim, tomuhle moc nerozumim. Ale to nevadi. Tohle tema jsme vycerpali, pojdme dal.

No jen se te zeptam. Kdyz se podivas na vysledky Liama a Yukiho, jaky bys ta auta hodnotil, pokud vyradis Maxe?

A zadny sarkasmus, nebo provokace v tom neni. A prosim bez odbocek. Proste jak to na tebe pusobi.

Zatím docela nudná sezóna. :disappointed:

Zatím zklamání.

My sa z toho len smejeme, lebo panici tu pisu kazdy vikend inak. Ak Verstappen vyhra, tak to auto je podla nich super a Max len zajazdil priemer v dobrom aute a ak nevyhra, tak Wache je hlupak, RB sa rozpada, Hornerov dick moze za pad Red Bullu, ktory je uplne mimo. :smiley:

2 Likes

Dnes skratka vyhral najlepsi pilot s najvacsimi cojones, ktory ani zdaleka nemal najlepsie auto.

Kritika pilotov McLarenu je opat na mieste. Opat to nedokazali poskladat, pritom ich monopost bol bez debaty najlepsi. To je ta Zakova najlepsia dvojica na gride. Kludne mu doprajem s najlepsou dvojicou P2+P3 vo WDC a zaroven P1 vo WCC, zatial co Max zoberie WDC. Mozu sa potom tlapkat so Stellom po pleciach aku super dvojicu maju. :grin:

1 Like

Copak P2+P3, ale podle mistnich expertu (zoufalcu bez zkusenosti se zenou) je lepsi byt P5+P6, nez vyhravat tituly, protoze tak se to v libtardim svete ma delat.

1 Like

Zatiaľ to bola len kvalifikácia. Zatiaľ si nechaj nohavice hore, poháňkať si môžeš až zajtra po pretekoch.

4 Likes

Pokusim sa, ale tu povodnu temu chcem ukoncit aj ja, ved to bol zaciatok a podstata :slight_smile:

Napisal si, ze ma v dobrom opravis, ale sam si napisal to, co som v mojom prispevku pisal.
Cize co som zle cital a co si ma opravil?

Co sa novej temy tyka.
Liam v RB pohorel ako nikto a vo Visa ho poraza aj Hadjar, moc vysoko ho na sucasnom roste nemam a ked jazdil v aute, ktore je site na Maxa (potvrdene od autorit) a je tam kratko, autu neveri, tak bud musi ist pomalsie, alebo chybuje.
V tomto je pre tie dvojky Visa lahsie nastavitelne a prijemnesie na ovladanie, co samozrejme neznamena, ze je to lepsi monopost.
Napokon uplne jasne sa k teme rychlosti vyjadrili Christian, Helmut aj Max, tak snad vsetci neklamu a ani data atd.

Jukiho napriek nakoniec nic moc Q hodnotim pozitivne. Premiera v RB, netestoval ako Liam, v treningoch a Q1 bol pre mna prekvapivo nedaleko Maxa, ale Q2 asi nezahrial dobre pneu a udajne asi nebolo spravne, ze mu dali vacsie kridlo nez Maxovi (ktory dal zase perfektne kolo). Ale postupil aspon z Q1 a ak nehavaruje, verim mu na body, co bude velka pozitivna zmena oproti uvodnym VC :slight_smile:

2 Likes

No je to nejlepsi dvojice na roste. Nebo si myslis ze ji ma RBR? Nebo Ferrari? Oni dobri jsou. V tehle kvalde potvrdili, ze na to maji.

To ze Max zajel neskutecne kolo, na tom nic nemeni. Jel za hranicemi toho auta. Jak? Nevim. To auto melo vyletet z trati. I on sam to nekolikrat cekal.

A jestli zitra nezaprsi, tak ho sezerou.

Mozu byt spokojni, P13+P20 je vyrovnanejsia dvojica ako P1+P15. Aston to robi dobre, RB by sa mal ucit.

2 Likes

Tak nikdo soudnej neceka, ze za normalnich podminek Max vyhraje. Ale pokud bude treti, je to velkej uspech na ten rozpadajici se tym s Maxem na odchodu.

1 Like