Pokusim sa, ale tu povodnu temu chcem ukoncit aj ja, ved to bol zaciatok a podstata 
Napisal si, ze ma v dobrom opravis, ale sam si napisal to, co som v mojom prispevku pisal.
Cize co som zle cital a co si ma opravil?
Co sa novej temy tyka.
Liam v RB pohorel ako nikto a vo Visa ho poraza aj Hadjar, moc vysoko ho na sucasnom roste nemam a ked jazdil v aute, ktore je site na Maxa (potvrdene od autorit) a je tam kratko, autu neveri, tak bud musi ist pomalsie, alebo chybuje.
V tomto je pre tie dvojky Visa lahsie nastavitelne a prijemnesie na ovladanie, co samozrejme neznamena, ze je to lepsi monopost.
Napokon uplne jasne sa k teme rychlosti vyjadrili Christian, Helmut aj Max, tak snad vsetci neklamu a ani data atd.
Jukiho napriek nakoniec nic moc Q hodnotim pozitivne. Premiera v RB, netestoval ako Liam, v treningoch a Q1 bol pre mna prekvapivo nedaleko Maxa, ale Q2 asi nezahrial dobre pneu a udajne asi nebolo spravne, ze mu dali vacsie kridlo nez Maxovi (ktory dal zase perfektne kolo). Ale postupil aspon z Q1 a ak nehavaruje, verim mu na body, co bude velka pozitivna zmena oproti uvodnym VC