Verstappen: Nebudem klamať, s Totom Wolffom sme si sadli | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen je dnes štvornásobným majstrom sveta. Všetky svoje víťazstvá a všetky úspechy získal s Red Bullom. Tento tím však má svoje problémy a súperi sa snažia využiť každú medzierku v jeho brnení. Všetci si uvedomujú, že prípadný odchod Maxa Verstappena by tím na dlhé roky uvrhol do problémov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/184131/verstappen-nebudem-klamat-s-totom-wolffom-sme-si-sadli

Dvaja sympataci, mozno by mali predsalen vziat aj Marka. :grin:

6 Likes

Připadá mi, že Max se v celkovém vyjadřování dost posunul, mluví celkem podrobně, logicky a k věci. Problém s ošklivými slůvky nechávám stranou, to byla jen taková zábavná epizodka :smile: .

6 Likes

Rok 2026 môže neskutočne zamiešať výkonnosťou jednotlivých tímov. A potom môžu nastať také presuny (jazdecké, manažérske, inžinierske etc.), že prestup Hamiltona do Ferrari bude proti tomu len taká slabá epizódka.

Nedušoval se nedávno že s Mercedesem nemluvil? :thinking:

1 Like

S Mercedesem ne, ale s Wolffem ano. :slight_smile:

5 Likes

Kedy? Neviem o tom ze by sa dusoval… Povedal iba vtipne ze si nepamata…

1 Like

Jsem moc zvědav, jakej kdo postaví motor pro rok 2026. :grinning:

Je opravdu otázka, jaké budou rozdíly ve výkonosti a jak rychle komu půjde přidávat výkon…ani vlastně nevím , jaké v tom bude pravidlo, ohledně upgrade motorů v roce 2026/27/28. Zamrzlé to určitě nebude, tuhle chybu už neudělají…To by chtělo článek jak tohle bude.

Myslím že Mercedes udělá motor velice slušně. V náskok jak v roce 2014 něvěřím, ale že budou mít jeden z nej motorů věřím. Asi to bude více o tom, komu se to nepovede.

Mám pocit, že se jednalo o záměrnou provokaci. To slůvko Emilovi z pusy nevylítlo jen tak náhodou.

To by byla moje smrt. :skull_and_crossbones: :skull_and_crossbones:

1 Like

Zatím dle info by měl být motor velice dobrý.
No uvidíme až to vyjede. :slight_smile:

Příští rok bude super. :slight_smile:

Však já si to myslím taky :smile: . Ale celkově to není podstatné.

V Merglu by Emil neměl takovou tlačenku jako v RB a Helmuta by si tam sebou určitě přitáhnout nemohl.

1 Like

Podstatné je to, že za svou prostořekost dostal odměnu a my se pobavili. :slightly_smiling_face:

1 Like

S Russellem by to bylo hodně zajímavé. Navíc v Meďáku měří stejným metrem.
Byl by to hezký interní souboj pro fanoušky.

1 Like

A nezabudnut Josa aby sa mal kto s Totom hadat. S Hornerom ho to uz mozno nebavi.

Myslím, že pokud někdy existovala šance na sestavu Russell-Verstappen, tak momentálně je na delší dobu passé. Buď jeden nebo druhý.

Jos je Maxova +1 nie?

Jo to měl být vtip, tak to jo :roll_eyes:

1 Like

Taky si myslím, že skutečná Emilová kvalita i psychická výkonnost se projeví teprve v týmu, kde budou mít oba jezdci alespoň přibližně podobné podmínky.
Možná i sám Emil trochu touží, aby se z područí svého táty i Helmuta vymanil.