Verstappen nachytal Norrisa, ktorý ani netušil, kedy porušil pravidlá | Magazín F1 - F1online.sk

Ten váš fekál je tu celkem dlouho, ty jsi nevěděl ani co píšeš?

1 Like

Verstappen vyhral tak ti zase preskočilo a musíš všetkých provokovať? Daj si tabletku…

7 Likes

Koho provokuju? Však ti tři klauni tu provokují a uráží furt. Ještě ty se k nim přidej do cirkusu

2 Likes

Kdyby jen Verstappenova výhra. Red Bull je i bez Neweyho v solidní kondici, to po všech těch řečech o totálním rozkladu týmu pokazí náladu.

4 Likes

Mami, mami, zase sú na mňa zlý :smiling_face_with_tear:

4 Likes

Tak jsi blb? Ty napíšeš o provokacích, já ti napíšu, že jsem s nima nezačal a tohle je tvoje reakce?

1 Like

Ou, urážky prišli celkom rýchlo… ten Max ťa vážne naštartoval :grin:

5 Likes

Já jsem s tím v pohodě, ty jsi lhal o tom, že z RBR nikdo nedochází, a potom si tvrdil, že Red Bull nepatří mezi nejrychlejší. Jsi strašně ulhanej :slightly_smiling_face:

1 Like

Ne, ale když napíšeš něco co není pravda, a pak reaguješ jako Bretnix (čti jako deb-il), tak se nediv.

1 Like

Aspoň, že sme si dobre pokecali :smile: tak zase nabudúce :upside_down_face:

5 Likes

Nemusíš se obětovat, jestli hodláš lhát a reagovat, jako 12 letej puberťák

1 Like

Myslím že si pilot by dosť dobre všimne, keď ho ten za ním stiahne pol sekundy pod žltou vlajkou.

1 Like

Napíš to sem, neschovávaj sa za súkromné správy :slightly_smiling_face:

4 Likes

Já tu tím nechtěl zasr-at diskuzi, proto jsem to poslal DM. Ale ok, schovávej se za ostatní :slightly_smiling_face:

No bobek se dneska snaží. Výrazy typu “de-bil”, “na-sráno”, “hov-na” apod. Údajný etalon slušnosti tohoto fóra. Kdyby kluk nebyl takové děcko, snad bych se i ohradil, ale nekažme si náladu, zvláště když jiní jsou nuceni snášet daleko horší věci než ukázku české sprostomluvy.

3 Likes

Preto urážaš v správach? Fakt ukazuješ úroveň :grin: slušnosť ťa doma neučili ako vidím

5 Likes

Mami, mami, zase sú na mňa zlý

1 Like

To je v pohodě. Jen vám vracím vaše jednání. Jestli se vám nelíbí, tak ho prvně změňte u sebe.

1 Like

Takto si vyštudoval školu ktorú ti daddy zaplatil? Opisovaním od druhých? :smile:

4 Likes

Spíš jde o to, že bleskově zaznamenal režim žlutých vlajek a pochopil, že mu Norris nahrál na smeč.

Ale označil bych to za dobrý postřeh, slovo “genialita”, které použil pan Kubala, je trochu nadnesené.

1 Like