Verstappen: Na Piastriho mieste by som nikdy neprijal pozíciu dvojky | Magazín F1 - F1online.sk

1 Like

Toto bola čistá fantázia:

Nádhera vidieť takto sa opustiť frustráta. :joy:

1 Like

Veď sa pozri na ten príspevok od toho klauna vedla :smiley:

Už len chemtrails, dvojičky si zhodili USA a zem je plochá a má komplet zoznam :smiley:

1 Like

Tu sa hlavne dlhodobo mieša názor team vs závodník.

Tak ako z pohľadu teamu ( a tu máme rovnaký názor už z diskusii minulých), že by mal Oscar “jazdiť na Landa” tak by z pohľadu jazdca Oscar nemal robiť pre Landa nič, aby sa z neho nestala dvojka a poskok.

“Akú optiku nasadíš” tak sa treba na túto situáciu pozerať.

1 Like

Je to stejně krásné, jak ten společný komplex z Red Bullu dokáže lidi spojovat. Do konce do takové podoby že se stanou kámoši z lidí, kdy na jedné straně je honza, který jako správný volič paní pekarové a nerudové respektuje diverzitu a všech 76 pohlaví(nebo kolik je jich) a na druhé straně bobík, největší homofob, zde na foru, je to překrásné

2 Likes

Bože ľudia prečo??? Začína mi tu byť z toho smutno.

2 Likes

Ktorý príspevok konkrétne? V jeho podaní ich býva veľa na úrovni plochozemcov. :sweat_smile:

1 Like

Proč tu lžeš o tom, koho volím, a že zastávám názor o vícero pohlavích? ti už solidně drbe z toho hejtování

Neber to vazne ale jako legraci, je pravda ze to tady nepatri, ale co se s tim da delat, nic…

Vice mi vadi ze se se mnou zacne bavit uplne novy nick jako by se nechumelilo, navrhuji povinne predstaveni se nove prichozich :dotted_line_face:

No, a pak tu někdo přijde: to je, protože Hogr. A koukni, co tu chlapci plodí. Zbytečný, jejich komentáře a ničení diskuzí.

Nikdy jsem nesouhlasila s názorem, že F1 je kolektivní sport. Je to ryze individuální sport. Žádný jezdec by nicméně neměl jednat úplně proti zájmům týmu a v zájmu týmu jednoznačně je získat všechno, co je k dispozici, v tomhle případě oba tituly. Pokud má jeden jezdec šanci už jenom v teoretické rovině, měl by tým trvat na tom, že kolegovi aspoň situačně pomůže. To z něj samo o sobě dvojku neudělá. Jistě, když by Lando získal titul, Oscar si tím nepomůže, ale nikde není řečeno, že se z něj tím automaticky stane dvojka a od příští sezónu nebude smět s Landem rovnocenně závodit. To je nesmysl.

2 Likes

Nauč se to ignorovat, budeš překvapený, jak to jde snadno :smile: .

4 Likes

To už je takové tradiční ne? Že je článek o Verstappenovi a jako vždy toho nejvíc mají co říct jeho “fanoušci”

3 Likes

Budem musieť lebo mi z toho prdne. A pritom ide v podstate o h.ouno.

3 Likes

On psal, ale o tobě a tvých milencích

co z těch blitek je k tématu/F1?

1 Like

Veď preto vravím, že je to taká otázka “sliepka alebo vajce”.

Proste keď sa na to pozriem z pohľadu teamu, áno Oscar by mal robiť prvé posledné (ak teda je pre ten team priorita jazdecký titul) aby Lando získal každý bod naviac. Kľudne aj v Monze zabrzdiť na rovinke.

Z pohľadu Oscara, by som sral aj na minimálnu pomoc Landovi. Ja som potencionálny budúci šampión a každý jeden stratený bod (alebo odovzdaný Landovi) ma vzďaluje od potencionálneho titulu, napríklad ak by Lando vypadol lebo nehoda/choroba hocičo. Logicky ak nebudem mať žiadnu šancu na titul, tak pomožem ale inak ma “team” nezaujíma, sorry. Dnes mám unikátnu šancu byť potencionálne majster a idem po tom až do poslednej sekundy.

3 Likes

Právě že jeho osobně žádný bod, odevzdaný teď Landovi, od titulu nevzdaluje, protože žádnou unikátní šanci nemá. I Lando ji má slabou a mezi nimi je rozdíl dalších 42 bodů. Je rozdíl jít si po svojí šanci a na druhé straně jenom kazit šance druhému a tím celému týmu. Nemůžu si pomoct, tohle je to, co mi vadí. A Max to komentuje jenom teoreticky, nikdy v podobné situaci nebyl, protože Ricciardo (neřku-li Pérez nebo Albon) nikdy neměl reálnou šanci na titul, ke kterému by mu mohl on pomoct.

1 Like

To myslíš vážne čo si napísal???

1 Like

A čo je na tom akože nepravda? Z pohľadu Oscara si myslím, že nie je dôvod prečo by on ako jedinec mal pomáhať Landovi k titulu. Sorry ale ja nevidím z pohľadu Oscara na to jediný dôvod.

Z pohľadu teamu, by mal spraviť prvé posledné. A ja osobne si myslím, že by mal prísť Zac a jednoznačne to Oscarovi vysvetliť, že bude robiť prvé posledné. Aj kľudne zabrdí pre cielovou čiarou aby Lando získal čo i len o jeden bod viac.

2 Likes

Netrap sa tým buď v pohode. Tímový šport sa tomu hovorí. A ozaj prečítajte si s Josom článok vedľa ako je to s tým Mekom.

1 Like