Verstappen na McLareny ani nemyslí: Úspechom bude, ak zabojujeme o pódium | Magazín F1 - F1online.sk

Formula 1 sa opäť vrátila do Kanady. Max Verstappen má na minuloročnú veľkú cenu dobré spomienky, keďže v nej dokázal poraziť silnejší McLaren, ktorý sa pripravil o víťazstvo po vlastných chybách. Tentoraz však nič podobné neočakáva a upozorňuje svojich fanúšikov, že Red Bull bude útočiť maximálne na tretie miesto.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/203657/verstappen-na-mclareny-ani-nemysli-uspechom-bude-ak-zabojujeme-o-podium

Znama Maxova taktika,ked chce vyhrat…

rozumny realisticky pohlad.
A ocakavana situacia jasna uz minuly rok

Tak tu mame piatok a tradicne oznacovanie mclarenov ako favorita.
Bez toho uz by to asi neslo …
A v sobotu tradicne prekvapenie nad tym, ako je mozne, ze s tym “katastrofalnym” autom dokaze by Maxo uplne vpredu …
Toto Wolf v 2018, 2019 bol dobrym ucitelom.
No a mna uz toto dokola prestava bavit pisat, takze je mozne ze toto pisem posledny krat.
Maxo to bude opakovat stale dokola kazdy piatok pred Grand Prix.

V pátek RedBull ztracený.
V sobotu v Q “zázrak”.
V neděli boj o vítězství.

tak tak.
a najvacsi “zazrak” bude ked max ziska 5 titul.

Nemyslim ze VER letos bojuje o wins a titul, to muze napadnout cloveka ktery ignoruje vysledkove listiny a celkova hodnoceni sampionatu.

Red Bull ma nejrychlejsi auto, ale blaznive piloty, jednoho nebavi zavodit s ostatnimi , druheho to bavi, ale konci posledni, z jakehokoliv duvodu, cistej bizzar.

Sam si napisal ze RB ma najrychlejsie auto.
Tak preco by Max nemal bojovat o wins a titul ?

Boj o titul s 50b ztratou na leadera…On proste neumi, nebo zapomnel zavodit po tom co tri roky neohrozene krouzil, to ze ma rychle auto dokazuji vysledky Qs, proste slabsi kus, nebo nevim.

Neviem akú formulu sleduješ ale Max končí v prvom rade v kvalifikáciach jedine v prípade ak piloti McLarenu chybujú v Q3. Ale kľudne tu konšpiruj ak ti to robí radosť.

Red Bull ma rychle auto, popiras realitu…

Ty máš nejaký problém? O čom točíš? Čo tu splietaš s realitou. Jediný mimo reality si tu ty keďže som nikde nenapísal, že RB je pomalý.

VER letos vyhral trikrat Q a ma dve wins, auto je OK, pilot je slabej kdyz je celkove treti s 50b ztratou, o tom mluvim.

Byť 3. je úplne v poriadku keď McLareny sú suverénne lepšie monoposty ako RB. Takže kto tu popiera realitu?

Obcas se podivej na zavody a projdi vysledky, zbytecne zasiras digi prostor.